spineshank Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Dej na yt sq lab saddle a mas to tams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 jaaaaaardaaaa kulhavyyyyyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Neskutecnej boj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ten Kulhavy je magor :-) Ten nástup v tom kopci byl masakr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Poslední kolo masakr! Ještě dokoukám na naše kluky na Giru, snad to bude taky dobrý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 taky ted koukam na giro. hlavně ten nástup na druhém vrchol...stěna jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Jo jo, bude to boj...je to mazec. Sem zvědavej na kennyho, jak to zmákne. Roman asi dneska nakoupí:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Parádní závod...... ten závěr prostě neměl chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 To jo, urval ho tam like a boss :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 contador si to vohlidal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Leo v minutě uvidíme kde se posune Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Kulhavy famozni, bavilo me koukat na zensky, pral jsem to Gunn-Rite. A hlavne na ty Brazilky v mezere pred chlapama jak se hral beach..., skoda, ze to nebylo na plavky:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 jaaaaaardaaaa kulhavyyyyyyCo sekundu to jeden sedivej vlas :-) poradne to ninovi nandal ukazal ze je zase na vrcholu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 contador si to vohlidalConťák to už nepustí a ať si o něm říká, kdo chce co chce tak má muj plnej obdiv. Když má formu, tak je na něj paráda se koukat. Leo v minutě uvidíme kde se posune Sent from my iPad using TapatalkLeo výborně. Top 5. Když to takhle bude za tejden tak to bude super. Uvidíme co Roman, dneska nic moc ale top 10 je ještě reálná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Poya: moc hezká barevná kombinace Jinak už jsem sem dlouho nedal žádné fotky, ale chystám se něco nafotit. Minulý týden jsem měl dovolenou a jezdil skoro každý den, ale nezmohl jsem se ani na jednu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 kuci,co pisezebja na RO nevidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 tak ten Jarda mě nakopl že jsem ještě vyrazil a teď dojel,bylo vcelku dobře jen toho blatíčka všude hafooo dal jsem si 44km jedno pressso k tomu,prostě pohodička po těch prochcaných dnech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_o_S Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ja jsem si dnes zajezdil na tomhle: Scalpel a Lefty dobry, ale Sworks jina liga!!! Jina liga nez vse ostatni, na cem jsem kdy jezdil... Obzvlast Cane Creek Double Barrel tomu kolu dodava hladkost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Sem si dal dneska jeden kopec na Dabličák jako Kulhavy a vydržel sem přesně 3 minuty :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky