Poya Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Je to jen na rychloupínák, pevnou osu (15 ani 20mm) tam asi nenarveš. Chce to spíš Thule Outride 561 - tam je myslím redukce na 20mm v balení a 15mm se musí dokoupit (ale zase nejde zamknout). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 aha...to mi nedošlo, že tam pevnou osu neprotlačím...tak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Hoši poraďte mi turistický tertry do dvojky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Já to právě chápu spíš v bahně a těžkejch podmínkách, kdy potřebuješ aby to stoprocentně fungovalo, neskákal ti řetěz a podobně. Proto to taky začali vozit cyklokrosaři. Kromě sponzorskejch peněz, hehe. Jasně že se to občas někomu vysere. Stejně jako Kulháčovi v každym druhym závodě spadne řetěz z toho zázračnýho jednopřevodníku bez vodítka:) Osobně bych to na kole nechtěl, ovšem bejt profík a nemuset se o to starat, proč ne..tak jasné mít to od sponzorů neřeší s nic....Na silnici si myslím to bude super fungovat,také na mtb, cx to bude vcelku zatím Sazka do loterie to vozitJeště k tomu padání řetězu nechapu proč mu tam nedají vodítko třeba jak ma Nino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) a už je to v negativu Upraveno 25. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 (upraveno) dabl... Upraveno 25. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 a zase zprzněné.....ty už jiný nebudeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 sem věděl, že to na tebe bude působit jako rudej hadr na bejka ale prostě, takle mi to sedí víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 kdyby jenom kolo.. von zprzní na co koukne.. už chtěl prznit i mě na devětadvácu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 ty o tom ještě nevíš...ale ty ji koupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 a už je to v negativu myslím ze je to cajkJen to mas nejak čistý moc.......D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 kdyby jenom kolo.. von zprzní na co koukne.. už chtěl prznit i mě na devětadvácuco ty tretry,už si něco vybral?mění když tak na Shimana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 myslím ze je to cajkJen to mas nejak čistý moc.......Dje to z poslední vyjíždky..bylo sucho, takže zespoda jen něco málo bahínka...jinak to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 koukal jsem na šíma MT34, chci něco na šněrování.. nebo se na ně vys.. a koupim platformy a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 no to bys udělal nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 a důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 platformy jsou to nej co na kole může být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 aha.. beru to jako výkřik do tmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 tak Franta jezdí povrch, kde mu spd asi bude vyhovovat více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 aha.. beru to jako výkřik do tmy..ber, ty jsi starý cyklista, ty najedeš hodně km a víš no.......já vím prd jenom jsem chtěl poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky