Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

650 cca :D uz to nemozem navysit nemam ako :D ... moje poziadavky su aby sa dalo na tom biku jazdit celkom obstojne vsade ci uz by som siel na cyklotrip alebo niekde do hor sa zablatit ... nic viac nic menej ziaden extrem na zaciatok

Odesláno
  V 27. 5. 2015 v 12:24, spineshank napsal:

jasně že to nemusí být to nejlepší když to stojí nejvíc,o tom žádná

jen se mi nechce přendávat brýle a tahat je sebou,chci si to usnadnit a tak přemýšlím co vybrat aby byl člověk spokojenej

Mam to doma stejne asi patero nebo sestero brejlli a ty uz nejak moc nepouzivam co jsem si koupil fotochromaticke tak jezdim pouze ty jedny nebavilo mem porad menit skla :-)

Odesláno
  V 27. 5. 2015 v 18:23, kupko napsal:

Mam to doma stejne asi patero nebo sestero brejlli a ty uz nejak moc nepouzivam co jsem si koupil fotochromaticke tak jezdim pouze ty jedny nebavilo mem porad menit skla :-)

u me to tak asi dopadne taky.....D

Dokonce jsem dostal nabídku na testovací jízdu s nema ...takže to skončí stejně tak ze je vezmu....D

Odesláno
  V 27. 5. 2015 v 19:20, spineshank napsal:

u me to tak asi dopadne taky.....D

Dokonce jsem dostal nabídku na testovací jízdu s nema ...takže to skončí stejně tak ze je vezmu....D

Jasne ze koupis stoji to za to :-)

Odesláno
  V 27. 5. 2015 v 14:40, Davros napsal:

Zdravim zase a opat... dostal som moznost kupit za dobru cenu tento bike http://www.rajbicyklov.sk/raj-bicyklov-sk/eshop/2-1-Horske-bicykle-26/0/5/479-Specialized-Crave-29-2014 avsak mam obavy z prevodov 2x10 ci to na normalne jazdenie po ceste a na dlhsie trasy cca 40 km nebude malo a nemal by som sa pozerat skor po 3x9  dakujem :)

Crave je super kolo, výbava tak akorát, nic co by bylo zdrojem problémů na Crave není. Většina cyklistů totiž hledí prvně na výbavu a zapomíná, že geometrie 29" kol se mezi jednotlivými výrobci velmi liší. A tady právě podle mě Specialized vítězí. Kolo jaksi nejede podle toho jakou má přehazovačku, ale podle geometrie. Navíc Crave v této specifikaci má nějakých 11,5kg, což je velice slušná váha. A 2x10 je jednoznačně lepší. Za mě je Crave nejlepší volba :)

Odesláno

Nie je v predajni nasiel som jeden inzerat tak som sa ozval ze co to spravi len to 2x10 ma dost zarazilo ze hmm co ak to nebude stacit na normalnej ceste takze hovorite ze by som mal do toho ist? :)

Odesláno
  V 28. 5. 2015 v 5:00, wave ceptor napsal:

Taky toto kolo schvaluju, ale váha 11,5kg? hoď fotku na váze v eLku, pokud máš na prodejně.

no možná bez kol bych té váze věřil,ale kpl. kolo bude minimálně  13,5kg

Odesláno

Po 12 letech si chci dopřát nové kolo. Nehci MTB, celou dobu jsem jezdil na Autor Horizon a tudíž jsem koukal na krosový kola. Můj roční nájezd je malý, tak 1000 km max. Cena za nové kolo má strop 25k.

Mám možnost koupit Merida Crossway 3000 v XT výbavě s karbonovými upgrady za cenu pod 25 nebose mi moc líbí urban bike Cube Hyde Race 2015. 

Co si o tom myslíte? Nějaké další tipy?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...