Donuts Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dneska mě potěšil doktor na kontrole, rameno se zdárně hojí, příští týden pokud bude vše cajk mi sundaj ortézu a budu moc trochu fungovat(hlavně řídit auto). Do vyndání drátů do 7.7 teda budu moc ruku používat jen do horizontální polohy takže kolo asi ještě počká ale aspoň něco :-) To ten dessault nosíš celou dobu? Mě hned po vyndání stehů bylo řečeno ať ho nosím jenom na noc a přes den při pohybu jenom šátek nebo nic a procvičuju tu ruku, kromě pokusů ji zvedat nad rameno, aby se nerozlámalo to železo. A musím říct ze i těch asi 14 dní v té ortéze dovedlo tu ruku do příšerného stavu, nosit to soustavně celých pět týdnů tak mi tam nezůstal ani kousek svalu.
spineshank Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Nikdo nic?Tak zatim jsem vyřadil cateye adventure- nemá kadenci, VDO nejde stáhnou data do kompu...takže taky asi nic..Takže Asi něco od Sigmy nebo Polar CS500 CAD, to jasi top co sem našel..Neuniká mi něco?vypadaj dobře,taky bych něco takové klidně vozil,ale za ty prachy to někde zahodit by se mi nelíbilo
Donuts Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 ROX 10 má kamarád a je spokojenej. Umí to v podstatě všechno co muj Garmin Edge 500.
Poya Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Nikdo nic?Tak zatim jsem vyřadil cateye adventure- nemá kadenci, VDO nejde stáhnou data do kompu...takže taky asi nic..Takže Asi něco od Sigmy nebo Polar CS500 CAD, to jasi top co sem našel..Neuniká mi něco? Používám Rox 6.0 a spokojenost. Na tvém místě bych se Sigmy asi nebál
Klabrdon Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 To ten dessault nosíš celou dobu? Mě hned po vyndání stehů bylo řečeno ať ho nosím jenom na noc a přes den při pohybu jenom šátek nebo nic a procvičuju tu ruku, kromě pokusů ji zvedat nad rameno, aby se nerozlámalo to železo. A musím říct ze i těch asi 14 dní v té ortéze dovedlo tu ruku do příšerného stavu, nosit to soustavně celých pět týdnů tak mi tam nezůstal ani kousek svalu.Mám orzézu tuhle:Zápěstí a loket používat můžu,takže jak to jde tak zápěstí i loket používám a procvičuju aby to moc nezakrnělo. Ale sundavat mi celý doktor zakázal . I na mytí.Tak nevim. (Diagnóza je Luxace AC tossy III.Ve středu du na kontrolu a ortéza půjde dolu... tak už to pár dní vydržim a nebudu nic riskovat ...Jinak ten rox 10.0 se mi taky líbí, má teda navíc GPS což nevyžiju...a taky je celkem drahej:-) Ale líbí se mi to jo. vypadaj dobře,taky bych něco takové klidně vozil,ale za ty prachy to někde zahodit by se mi nelíbilo To by sis takhle nemohl koupit nic:-) Používám Rox 6.0 a spokojenost. Na tvém místě bych se Sigmy asi nebál Na rox 6.0 sem taky koukal, kdyby měl měření sklonu tak by to byl taky kandidát...nebo ho má? Nikde sem se to nedočetl..
Donuts Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Tak diagnózu mám totožnou, akorát jsem nafasoval tohle: Kolik stehů? Já když to viděl po probuzení tak jsem nechápal, rozpárali mě od krku až na rameno. edit: Tak kecam, mám tossy II. Upraveno 11. června 2015 uživatelem Donuts
Klabrdon Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Stehy nevim, ale jizva má jen cca 10-12 cm Ty jo ta tvoje ortéza musí bejt peklo...teda mě točí i ta moje, ale aspoň z ní jde vyndat zápěstí a trochu hejbat i loktem- to mi doktor dovolil. Ale prostě nesmim prej zatim od těla dostat paži.Se musim kouknout jakej je rozdíl mězi tossy II a III ať vim kdo to má horší Taky to máš z kola?
Klabrdon Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Jo jo to je hned Já si na další jízdu ještě chvilku počkám Jj, menší jezdecká chyba.
Poya Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Rox 6.0: měření sklonu asi nemá nebo jsem to nenašel :-) ..a ani nehledal :-)
Klabrdon Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Rox 6.0: měření sklonu asi nemá nebo jsem to nenašel :-) ..a ani nehledal :-)Ještě sem teď googloval a skutečné nemá...škoda já tu funkci prostě pořebuju! :D
Gustaf Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 dnes 28km...zakončených pěkných pichem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Moc pěkné místo, kde to je ? jo a kopec si vyjel ? Já dnes chvíli zvažoval, že si na bike zajdu, ale jsem z práce totálně vyřízený, tak jsem se byl jen krátce proběhnout.
Gustaf Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 (upraveno) tím singlíkem jsem jel dolů...je to modrá turistická podél přehrady. Ta vyhlídka je taky na počátku vodní nádrže Hracholusky....dnes jsem jel jen turistické, takže hodně singlů, kořenů...paráda. Až na ten hřeb... Upraveno 11. června 2015 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 tím singlíkem jsem jel dolů...je to modrá turistická podél přehrady. Ta vyhlídka je taky na počátku vodní nádrže Hracholusky....dnes jsem jel jen turistické, takže hodně singlů, kořenů...paráda. Až na ten hřeb...nj měl si to moc prefoukany...... DDJá dnes pauza a jen sedí na terase a relax....jen jsem koupil dnes novou duši do baglu na příště...D
spineshank Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 tím singlíkem jsem jel dolů...je to modrá turistická podél přehrady. Ta vyhlídka je taky na počátku vodní nádrže Hracholusky....dnes jsem jel jen turistické, takže hodně singlů, kořenů...paráda. Až na ten hřeb...tak si vytáhl lepení,zalepil ,foukl a jel ne?nebo si měl duši? co ten teleskop,doufoukli ti to?
kupko Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Gustaf barva toho hrebu je nejak nazloutla rozhodne patri k tvemu kolo :-) cekal jen na tebe :-)
Gustaf Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 tak si vytáhl lepení,zalepil ,foukl a jel ne?nebo si měl duši? co ten teleskop,doufoukli ti to? sem to zjistil až doma ..vytahnul a pfuuuu...už mám zalepeno TLD Jj, taková pěkná skalni vyhlídka...
Doporučené příspěvky