Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Titanovku nikdy nepustím z ruky :-D navíc jak to pod zadkem v terénu bude pružit - aaa, už se na to těším :-) sice jsem tam musel dát redukci protože sedlovka je 27,2mm a je tam na 31,6mm ale redukce mě neodradí a cpát tam obyčejnou hliníkovou sedlovku Thompson se mi vážně nechtělo :-)

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 11:07, Zelus napsal:

Titanovku nikdy nepustím z ruky :-D navíc jak to pod zadkem v terénu bude pružit - aaa, už se na to těším :-) sice jsem tam musel dát redukci protože sedlovka je 27,2mm a je tam na 31,6mm ale redukce mě neodradí a cpát tam obyčejnou hliníkovou sedlovku Thompson se mi vážně nechtělo :-)

HTX jsi prodal ?

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 11:08, Zelus napsal:

Jo a ještě váha silniční verze je 8,5kg (oproti mé silnici je to + 1,3kg) - tobě to váží kolik?

HTX-bila raketa 10.5kg AMR-2975 prozatim 13kg na 29 na hline to je dobra vaha :-)

Odesláno

Tak to máš skvělou váhu na celoodpruženou 29-tku :-)

HTX jsem bezproblémů prodal :-) ten měl váhu 9,3kg v nejpotuněnější verzi, ještě mi ale zbyli na prodej kola DT Swiss na nábách 240s

Teď mě čeká prodej silničky a pak už mi zbyde jen jedno jediný kolo na všechny disciplíny :-)

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 11:15, Zelus napsal:

Tak to máš skvělou váhu na celoodpruženou 29-tku :-)

HTX jsem bezproblémů prodal :-) ten měl váhu 9,3kg v nejpotuněnější verzi, ještě mi ale zbyli na prodej kola DT Swiss na nábách 240s

Teď mě čeká prodej silničky a pak už mi zbyde jen jedno jediný kolo na všechny disciplíny :-)

jasne ze HTX SE PRODAVA SAMO :-) 

Odesláno (upraveno)
  V 27. 6. 2015 v 11:15, kupko napsal:

CO JSI JEL

tady kousek se jela korida...xc zavod..byl jsem spoluporadatel, tak jsem nezavodil..ale okruh 9km sem si projel...až budou fotky, tak je sem hodim .. Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 11:17, kupko napsal:

jasne ze HTX SE PRODAVA SAMO :-) 

HTX je nejlepší horské kolo na kterým jsem kdy jezdil ;-) 

Odesláno

Pánové, potřebuju poradit, zadní guma mi začla klouzat ma mokru bahně atd..takže je čas jí vyměnit..původně jsem měl Bortarger XR3 tu mam i jako přední a drží skvěle, zadní jsem pak posléze vyměnil za nějakou Kendu, co je brandovaná pro Giant a ta už má po dnešku po životnosti...neřešim jestil drát nebo kevlar samozřejmě s duší

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 14:19, FrantisekH napsal:

Pánové, potřebuju poradit, zadní guma mi začla klouzat ma mokru bahně atd..takže je čas jí vyměnit..původně jsem měl Bortarger XR3 tu mam i jako přední a drží skvěle, zadní jsem pak posléze vyměnil za nějakou Kendu, co je brandovaná pro Giant a ta už má po dnešku po životnosti...neřešim jestil drát nebo kevlar samozřejmě s duší

Jak pise gustaf NN je super nebo za me RR :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...