Gustaf Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Super ale chce to jinej dres kamo :-)mno jo, mě to zbylo po předchozím bajku.....
spineshank Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 co je pro vás sjíždění se rychle? míň jak sezonu ( tedy cca 1000 km)?1500 na nich odjede s v po ho Franto.
spineshank Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 mno jo, mě to zbylo po předchozím bajku.....hadry je lepší kupovat od firem co delší jen hadry......pak je to při výměně značky lepší.... D
Gustaf Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 hele,mě to nějak nevadí,....sou mi příjemny, takže to neřeším...
spineshank Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 hele,mě to nějak nevadí,....sou mi příjemny, takže to neřeším... vsak v po ho,prinejhorsim prelepis logo na biku.... D
kupko Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 U me je to tisicovka..Tak to ti urcite vydrzi na celou sezonu :-)
Poya Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Včera nic, ale dnes povedená šedesátka v okolí Rabštejna nad Střelou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 tak něco ze sobotního MTB závodu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 (upraveno) pěkně Gustíku, ale není ti to kolo malé? Upraveno 29. června 2015 uživatelem wave ceptor
Gustaf Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 nn, je to L na mých 187cm akorat... trochu klame to, že mám zrovna obě hnáty pokrceny...
Dali Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Velikost myslím Ok, možná trochu delší přestavec. Kamarád závodník mi kdysi radil, že když se kouknu při pohodlném posezu přes řídítka na přední kolo, tak by se řídítka měla krýt s nábojem předního kola. To samé na silničce, jenom je potřeba se držet nahoře za brzdy.
Gustaf Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 představec mi vyhovuje...70mm...kolo mi sedne paradne...takže myslím že cajk. ti krytí s osou schválně vyzkousim
pebe Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 To krytí s osou většinou nefunguje. Každý je rostlý jinak a každý má jinak dlouhé ruce a nohy vůči trupu. A taky je každý jinak ohebný. Já bych kupříkladu musel mít představec asi 130mm(oproti současným 100mm), ruce bych měl dost nepohodlně natažené, nehledě o horší ovladatelnosti kola s dlouhým představcem.Dohánět špatnou velikost rámu představcem a sedlovkou se moc nedporučuje.
Dali Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Rozhodně nemyslím, že představcem by se měla dohánět špatná velikost rámu, spíš dolaďovat mezi velikostmi.Jak píše Gustaf tak L mu vyhovuje a podle mého názoru XL už by mu byl opravdu velký, L už se blíží pro něj horní hranici v těchto případech není rozhodně blbě doladit představcem. To překrytí s přední osou mi fungovalo se všemi koly co jsem za poslední dobu měl.Gustave, asi jsem se blbě vyjádřil, asi bys měl mít představec trochu delší. Ale schválně se podívejte jestli ta poučka funguje i u ostatních. Určitou logiku mi to dává vzhledem ke geometrii kola a postavení ramen.
FrantisekH Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Tak RR objednán 26x2,25 drát..tak uvidíme :-)
Gustaf Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Rozhodně nemyslím, že představcem by se měla dohánět špatná velikost rámu, spíš dolaďovat mezi velikostmi.Jak píše Gustaf tak L mu vyhovuje a podle mého názoru XL už by mu byl opravdu velký, L už se blíží pro něj horní hranici v těchto případech není rozhodně blbě doladit představcem. To překrytí s přední osou mi fungovalo se všemi koly co jsem za poslední dobu měl.Gustave, asi jsem se blbě vyjádřil, asi bys měl mít představec trochu delší. Ale schválně se podívejte jestli ta poučka funguje i u ostatních. Určitou logiku mi to dává vzhledem ke geometrii kola a postavení ramen.jen tak jsem to zkusil...a kupodivu se mi to překrývá... delší představec jsem měl na giantovi, tam sem později taky měnil za kratší...s timhle 70mm je 29er krásné ovladatelný...jak píšu,takle mi to sedí...
Gustaf Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 Tak RR objednán 26x2,25 drát..tak uvidíme :-) a zatím můžeš jezdit po rafkach
FrantisekH Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Odesláno 29. června 2015 nene ještě se dá na suchu jezdit..a při nejhoršim tam mam ještě dvě gumy co mají tak o 1mm vzorku víc takže by pár km ještě najeli ale nechce se mi to pořád přehazovat jak blbej...
Doporučené příspěvky