Poya Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 právě...to se mi nechce. ty mg2 už se daj 1100kc pořídit nový. ty nový nemám odzkoušeny,tak zase nevím, ji jak by mě sedlo..proto chci mou p...li lety odzkousenou tundru To je jasné Já jsem u novýhop gianta bez zkoušení risknul spešla Phenom a velká spokojenost. Ale moje pr..l je za ta léta na spešlácká sedla zvyklá, už asi 10 let bez ohledu na to, jaké mám kolo, tam dávám sedla od nich... prostě zvyk Možná se pletu, ale Tundru (M5) s hořčíkovýma ližinama dělají jen s červeným nosem a žebrováním. Cinkni do progresu, řeknou ti to přesně.
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 To je jasné Já jsem u novýhop gianta bez zkoušení risknul spešla Phenom a velká spokojenost. Ale moje pr..l je za ta léta na spešlácká sedla zvyklá, už asi 10 let bez ohledu na to, jaké mám kolo, tam dávám sedla od nich... prostě zvyk Možná se pletu, ale Tundru (M5) s hořčíkovýma ližinama dělají jen s červeným nosem a žebrováním. Cinkni do progresu, řeknou ti to přesně.na progress jsem taky koukal.. nemají. premejslim jestli dnes po praci vyrazit na bajk..je tam fakt vedro.. bude to asi vražda..: D
Poya Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 premejslim jestli dnes po praci vyrazit na bajk..je tam fakt vedro.. bude to asi vražda..: D Copak dnes je to ještě ok, ale v neděli 36° bude tak na válení se pod klimačkou. O víkednu to bude chtít vyrazit v pět ráno a v deset dopoledne už být zase někde v klidu ve stínu.
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 v neděli mám o plánu jasno...válení na zahradě u bazénu a chlastat pivo a jíst grilovavny maso dnes asi vyjedu...risknu to...
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 tak dnes 53km v pekelný výhni a už sem konečně koupil sedlo...takže paráda
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 kde jsi ho sehnal? kde jsi ho sehnal?tadyhttp://www.cyklobazar.cz/inzerat/35927/sedlo-fizik-tundra-2-mg-manganese-cerna-bila
kupko Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 tak dnes 53km v pekelný výhni a už sem konečně koupil sedlo...takže paráda Fotku jak ti sedi s kolem :-)
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 ještě ho nemám..dnes jsem ho zaplatil...tak do 2dnů je snad doma...
kupko Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 ještě ho nemám..dnes jsem ho zaplatil...tak do 2dnů je snad doma...Tak neplaš :-)
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 neplaším...ale moje prdel se už nemůže dočkat...
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Gusto, ta posledni foto, smyk predniho kola,Pekne si davas.tl
spineshank Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 neplaším...ale moje p...l se už nemůže dočkat... pěkná vyjizdka i fotecky.......jinak koukam ze už šla na reklamacku ze ?
Poya Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 tak dnes 53km v pekelný výhni a už sem konečně koupil sedlo...takže paráda Dobře si to užíváš, hezké fotky Já stihnul jen nahodit nové pláště, dopředu Ron dozadu Raph. A když už jsem byl v tom, tak jsem to předělal celé - nová páska, nové ZeroFlats mlíko. Jen ventilky zůstaly
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 pěkná vyjizdka i fotecky.......jinak koukam ze už šla na reklamacku ze ?Jj už padila...ať se na ní podívají bylo hezky...trochu vedro, ale dalo se...
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 (upraveno) Gusto, ta posledni foto, smyk predniho kola,Pekne si davas.tl naštěstí ne...tohle byla osvězovací stanice...troha vody pro mne, abych se neprehral Upraveno 1. července 2015 uživatelem Gustaf
African Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Hezky Gustafko, dnes bylo krásně Nechtělo se mě vůbec, ale jelikož se letos asi opět podívám na jeden kopeček, který se dnes odsouhlasil, vypadl jsem. Musím trochu zamakat, jsem pěkně chcíplej od toho jak trčím stále v práci, ono to půjde.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Hezky Gustafko, dnes bylo krásně Nechtělo se mě vůbec, ale jelikož se letos asi opět podívám na jeden kopeček, který se dnes odsouhlasil, vypadl jsem. Musím trochu zamakat, jsem pěkně chcíplej od toho jak trčím stále v práci, ono to půjde.... paráda, taky si fotil u nějakého bazinaku jako já...
Doporučené příspěvky