Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

právě...to se mi nechce. ty mg2 už se daj 1100kc pořídit nový. ty nový nemám odzkoušeny,tak zase nevím, ji jak by mě sedlo..proto chci mou p...li lety odzkousenou tundru :D

To je jasné :) Já jsem u novýhop gianta bez zkoušení risknul spešla Phenom a velká spokojenost. Ale moje pr..l je za ta léta na spešlácká sedla zvyklá, už asi 10 let bez ohledu na to, jaké mám kolo, tam dávám sedla od nich... prostě zvyk :)

Možná se pletu, ale Tundru (M5) s hořčíkovýma ližinama dělají jen s červeným nosem a žebrováním. Cinkni do progresu, řeknou ti to přesně.

Odesláno

To je jasné :) Já jsem u novýhop gianta bez zkoušení risknul spešla Phenom a velká spokojenost. Ale moje pr..l je za ta léta na spešlácká sedla zvyklá, už asi 10 let bez ohledu na to, jaké mám kolo, tam dávám sedla od nich... prostě zvyk :)

Možná se pletu, ale Tundru (M5) s hořčíkovýma ližinama dělají jen s červeným nosem a žebrováním. Cinkni do progresu, řeknou ti to přesně.

na progress jsem taky koukal.. nemají.

premejslim jestli dnes po praci vyrazit na bajk..je tam fakt vedro.. bude to asi vražda..: D

Odesláno

premejslim jestli dnes po praci vyrazit na bajk..je tam fakt vedro.. bude to asi vražda..: D

Copak dnes je to ještě ok, ale v neděli 36° bude tak na válení se pod klimačkou. O víkednu to bude chtít vyrazit v pět ráno a v deset dopoledne už být zase někde v klidu ve stínu.

Odesláno

pár fotek...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

tak dnes 53km v pekelný výhni :) a už sem konečně koupil sedlo...takže paráda :)

Dobře si to užíváš, hezké fotky :)

Já stihnul jen nahodit nové pláště, dopředu Ron dozadu Raph. A když už jsem byl v tom, tak jsem to předělal celé - nová páska, nové ZeroFlats mlíko. Jen ventilky zůstaly :rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Gusto, ta posledni foto, smyk predniho kola,:)

Pekne si davas.

tl

naštěstí ne...tohle byla osvězovací stanice...troha vody pro mne, abych se neprehral :D Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Hezky Gustafko, dnes bylo krásně :cheers:  Nechtělo se mě vůbec, ale jelikož se letos asi opět podívám na jeden kopeček, který se dnes odsouhlasil, vypadl jsem. Musím trochu zamakat, jsem pěkně chcíplej od toho jak trčím stále v práci, ono to půjde....

Odesláno

Hezky Gustafko, dnes bylo krásně :cheers: Nechtělo se mě vůbec, ale jelikož se letos asi opět podívám na jeden kopeček, který se dnes odsouhlasil, vypadl jsem. Musím trochu zamakat, jsem pěkně chcíplej od toho jak trčím stále v práci, ono to půjde....

paráda, taky si fotil u nějakého bazinaku jako já...;)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...