Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 10:52, Zelus napsal:

Každopádně ani já jsem se ti nepochlubil že prodávám všechny kola a stavím cyklokrose .-) a včera již jeho silniční varianta byla dokončena. Domam mám ještě kola do terénu tak vyzkouším až nebude v lese tolik bláta :-)

Taky uz mam jen cyklokrosku na vsechno a dva pary kol.

Jestli muzu meco doporucit, prodava se presmykac Shimano CX70 na navarku/objimku, je na CX kola s hornim tahem lanka. Dal jsem na objimku a zbavil se te spodni kladky u stredu, byla porad plna bordelu.

http://www.kolokram.cz/dily-silnice-cross/presmykace-1/mtb-presmykac-fd-cx70-f-t.html

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 19:28, kupko napsal:

To je singl pro poradny nakladak :-)

pani, nechajte ma "zit" :) ...na obed som priletel z Azie, sadol na bike a isiel si vyvetrat hlavu. Fotku som dal taku aku som odfotil cestou hore ku singlom, nasledne som si singlace uzival a nefotil :)

najlepsie vsak je ze moje telo ma uz rano a ja popri cumeniu do stropu rozmyslam preco som este neprisiel na chut nocnemu bikingu

Odesláno

mam tu jednu Silva X-Trail ale jej svietivost v kombinacii s mojim "orlim" zrakom do dialky ( -1,25d ) sa mi zda dostatocna tak na najdenie spravneho kluca k otvoreniu vchodovych dveri :)

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 19:34, pebe napsal:

Taky uz mam jen cyklokrosku na vsechno a dva pary kol.

Jestli muzu meco doporucit, prodava se presmykac Shimano CX70 na navarku/objimku, je na CX kola s hornim tahem lanka. Dal jsem na objimku a zbavil se te spodni kladky u stredu, byla porad plna bordelu.

http://www.kolokram.cz/dily-silnice-cross/presmykace-1/mtb-presmykac-fd-cx70-f-t.html

Díky moc za tip, taky jsem o tom přemýšlel že to tam hodím normálně na horní tah - zatím tam mám samostatnou objímku a na navářku přesmykač 105 - mám tam totiž compact silniční kliky a vzadu SLX kazetu 11-32 abych mohl mít ještě lehčí převody než na cyklokrosu a tudíž šlapat i nějaký kopce v terénu :-) \Vyzkouším jak to funguje s kladkou a případně to změním na ten jiný přesmykač :-)

Odesláno
  V 27. 6. 2015 v 19:57, kupko napsal:

ani jeden C je spravne ROCKET RON vozim je na obou kolech a jsou super :-)

jj správná volba,vozím je taky ve verzi SS 2,25 :cheers:

Odesláno
  V 28. 6. 2015 v 10:59, obchodnik-o3 napsal:

aky je ten rocket ? zaujima ma hlavne teren, korene, mokro 

Já je taky jezdil, byly výborný, rychlí na suchu i na silnici, v terénu taky super ale nemají moc rády mokré kořeny. Každopádně je to jedna z nejlepších variant a drží rozhodně líp jak Nobby Nicy ;-)

Odesláno
  V 28. 6. 2015 v 11:21, wave ceptor napsal:

ale na silnici mizí před očima......

na silnici mizí rozhodně pomaleji než Bobby a Racing Ralph ;-)

Odesláno
  V 28. 6. 2015 v 11:21, wave ceptor napsal:

ale na silnici mizí před očima......

jo protoze smes EVO je na vrchni strane meka guma momentalne jezdim verzi performer guma neni tak meka a prilnava jako EVO ale nesjizdeji se tak rychle :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...