Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Před loňskou zimu jsem se nudil tak jsem si taky ten "neviditelnej " dvoutakt namontoval na pivní kolo. Ale dělalo to takovej rambajz ze jsem se na tom stydel jezdit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odesláno

Před loňskou zimu jsem se nudil tak jsem si taky ten "neviditelnej " dvoutakt namontoval na pivní kolo. Ale dělalo to takovej rambajz ze jsem se na tom stydel jezdit.

no to si delas srandu :-) dobre delo :-)

Odesláno

Né, to vlastně dojel kámoš, opřel si kolo o náklaďák v depu a já s ním omylem jela svěťák, fakt. To kámoš, ten je zdechlej tak jezdí na špičkovým krosovým kole ale s motorkem. :lol2:

Teď už chybí jen nějaký blábol o tom že to vlastně není motorek ale elektromagnetická jednotka snižující odpor při šlapání o nějaké procenta, takže o nic nejde.

Pěkně jako, pěkně.

Odesláno

Kupko, koukam, ze uz pomalu zacinas verit :)

Je to hnus, ty holce neverim ani slovo. Jeji tata ji obhajuje, proc by to jako delala a bratr sedi za EPO. Nevim, jak to chodi v profi staje, ale domnivam se, ze mechos neni takovej dement aby pripravil na MS cizi kolo, byt jeji byvale...souhlasim s Merckxem, dozivotni distanc...

tl

Odesláno (upraveno)

Já působil v jedné profistáji jako technický ředitel (zodpovědný za materiální dodávky partnerů) šest let ... v cyklistice jsem pak 21 let. Některým věcem, které jsem zažil a viděl, doteď ani nechci věřit :)

Víc se rozepisovat nechci ... ani to nemá význam. Ale například to, že L.A. jel v tom v čem jel, jsem věděl z osobní zkušenosti ...

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Kupko, koukam, ze uz pomalu zacinas verit :)

Je to hnus, ty holce neverim ani slovo. Jeji tata ji obhajuje, proc by to jako delala a bratr sedi za EPO. Nevim, jak to chodi v profi staje, ale domnivam se, ze mechos neni takovej dement aby pripravil na MS cizi kolo, byt jeji byvale...souhlasim s Merckxem, dozivotni distanc...

tl

jo jo pomalu jo ctu a ctu ale mechos moc dobre vi co dela a kde co dava :-( vsicni jsou na ne moc meci byt po mem ta dozivotni zakaz v danem sportu a byt sledovan jesli ze by dale delali jiny sport je to ostuda jakehokoliv sportu kdyz clovek podvadi neni to fer k lidem co pocteve drou ale kdo dneska z profesionalu nebere vsichni neco berou at je to cyklista nebo treba sprinter.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...