Návštěvník km.kmk Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) Před loňskou zimu jsem se nudil tak jsem si taky ten "neviditelnej " dvoutakt namontoval na pivní kolo. Ale dělalo to takovej rambajz ze jsem se na tom stydel jezdit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem km.kmk
kupko Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Před loňskou zimu jsem se nudil tak jsem si taky ten "neviditelnej " dvoutakt namontoval na pivní kolo. Ale dělalo to takovej rambajz ze jsem se na tom stydel jezdit.no to si delas srandu :-) dobre delo :-)
spineshank Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Já si přes zimu sehnal ty SQlaby, co se tu řešily minulé léto. Výměna mě teprv čeká, takže okena, jo? ilustr. foto z netup4pb11689510.jpgparáda .................jakou si vzal velikost?
TLD Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 http://www.mbr.co.uk/news/kelly-mcgarry-has-died-after-collapsing-on-a-queenstown-trail-337711tl
tommas4 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Né, to vlastně dojel kámoš, opřel si kolo o náklaďák v depu a já s ním omylem jela svěťák, fakt. To kámoš, ten je zdechlej tak jezdí na špičkovým krosovým kole ale s motorkem. Teď už chybí jen nějaký blábol o tom že to vlastně není motorek ale elektromagnetická jednotka snižující odpor při šlapání o nějaké procenta, takže o nic nejde. Pěkně jako, pěkně.
spineshank Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Je to fraška.....bohužel co se týče silnice tam je to sama smazka a ted už v cx zacinaj s tímto ....doufam ze bike zůstane cistej
Jarett Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 ....doufam ze bike zůstane cistejBike (myšleno XCO a XCM) je ještě horší .... :/
Gustaf Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 jako že Jara Kulhavý v ma v S-worku TDi?
coppola Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Tak to je bombastickej stroj. A to takhle vypada ten motorek v cyklokroskach??? :D nebo je okousek mensi??
spineshank Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Bike (myšleno XCO a XCM) je ještě horší .... :/rád se nechám poučit,popravdě nevím o takovém případu koho se týká
Lukas1234 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 to je strojovna teda:-))))snad na biopalivo:-)))
TLD Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 http://dolekop.com/clanek/5920-rozhovor-michal-prokop-bude-jezdit-za-ghost Gustiku, to je urcite Tva prace:) tl
Jarett Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 rád se nechám poučit,popravdě nevím o takovém případu koho se týkáTady se raději budeme věnovat hodinkám
kupko Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 No jsem zvedavej jak to vsechno dopadne :-( jestli je to pravda TAK JE TO HNUS VELEBNOSTIhttp://www.sport.cz/ostatni/cyklistika/clanek/745919-mela-belgicanka-motorek-na-kole-uz-driv-takhle-vyletela-desivy-kopec-jako-raketa.html#hp-sez
TLD Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Kupko, koukam, ze uz pomalu zacinas verit Je to hnus, ty holce neverim ani slovo. Jeji tata ji obhajuje, proc by to jako delala a bratr sedi za EPO. Nevim, jak to chodi v profi staje, ale domnivam se, ze mechos neni takovej dement aby pripravil na MS cizi kolo, byt jeji byvale...souhlasim s Merckxem, dozivotni distanc...tl
Jarett Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Já působil v jedné profistáji jako technický ředitel (zodpovědný za materiální dodávky partnerů) šest let ... v cyklistice jsem pak 21 let. Některým věcem, které jsem zažil a viděl, doteď ani nechci věřit Víc se rozepisovat nechci ... ani to nemá význam. Ale například to, že L.A. jel v tom v čem jel, jsem věděl z osobní zkušenosti ... Upraveno 2. února 2016 uživatelem Jarett
kupko Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 Kupko, koukam, ze uz pomalu zacinas verit Je to hnus, ty holce neverim ani slovo. Jeji tata ji obhajuje, proc by to jako delala a bratr sedi za EPO. Nevim, jak to chodi v profi staje, ale domnivam se, ze mechos neni takovej dement aby pripravil na MS cizi kolo, byt jeji byvale...souhlasim s Merckxem, dozivotni distanc...tljo jo pomalu jo ctu a ctu ale mechos moc dobre vi co dela a kde co dava :-( vsicni jsou na ne moc meci byt po mem ta dozivotni zakaz v danem sportu a byt sledovan jesli ze by dale delali jiny sport je to ostuda jakehokoliv sportu kdyz clovek podvadi neni to fer k lidem co pocteve drou ale kdo dneska z profesionalu nebere vsichni neco berou at je to cyklista nebo treba sprinter.
Doporučené příspěvky