kupko Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 co se tyce gripu, at jsem tam mel cokoli, pokazde se to zacalo protacet....takze drzim palce.jak to nasazujes tak to mazes olejem nebo cim :-) tak to ti garantuji ze se ti neprotoci nejdou nasadit a sundat uz vubec ne drzi jak prilepene.
Gustaf Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 když nasazuješ ESI tak do gripů i na říditka nacákat přípravek na mytí oken...olej ne! Pak se to právě protáčí.
Marty35 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Já si přes zimu sehnal ty SQlaby, co se tu řešily minulé léto. Výměna mě teprv čeká, takže okena, jo? ilustr. foto z netu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Já si přes zimu sehnal ty SQlaby, co se tu řešily minulé léto. Výměna mě teprv čeká, takže okena, jo? ilustr. foto z netup4pb11689510.jpgale jenom trosku nesmmis to prehanet :-)
kupko Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 když nasazuješ ESI tak do gripů i na říditka nacákat přípravek na mytí oken...olej ne! Pak se to právě protáčí. jo jo taky to tak delam :-)
coppola Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Olejem ne... to je blbost...jen obicejnou vodou, pak to tam natriskam a je to. ale i tak to nevydrzi dlouho. Penovy, gumovy i silikonovy. Znackovy i neznackovy, mesic a zasese tocej
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Nesmíš s tim kroutit jak s heftem u motorky
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Anebo takový to tekutý mejdlo, vono tam pak zatuhne trošku a netočí se to nikdy.
Roland Sands Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Používám čistič na brzdy. Stříknu do vnitř gripu a rychle nasadím. Tím se odmastí říditka a přebytečný čistič se během 24h vypaří. Aby to bylo na 100% ještě na 2 nebo 3 místech zadratkuju. Když se to udělá správně a grip je dostatečně měkký, drátek nejde vůbec cítit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Pocasi krasny, tak jsem se chystal na bike a prcek, ze musi nutne taky. Rikam, ze ne, ze jedu do lesa a az prijedu, tak ho kousek vezmu. Prej ne, ze chce do lesa taky a ze chce byt taky spinavej jako ja:) Tak jel. Mel to celkem narocny na tech malejch kolech na meky hline, ale rval se statecne. Parkrat sel k zemi, jednou se musel dost prastit do kolena, ale ani nemuk. Mam z nej radost:) Dalo to jen 9km, ale ja si to naramne uzil. A malymu se to taky libilo.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Anebo takový to tekutý mejdlo, vono tam pak zatuhne trošku a netočí se to nikdy.tekutý mejdlo je pro homosexuály. ..jedině solvina Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem km.kmk
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 To asi těžko, pro to se blbě shýbá :-) tekutý mejdlo je pro homosexuály. ..jedině solvina
odjinud Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Na gripy mě doporučovali na bikeforu lak na vlasy ve spreji. Jelikož mám doma po babče nějaký letitý Taft, tak ho dávám. Je to v podstatě lepidlo / tužidlo, takže fakt drží a i umožní lehké nasazení. Grip pak nechám 24h, možná by stačilo méně, bez pohybu. Pak drží jak kráva, zkoušeno už na 3 gripech / 2 kolech. Nevýhodou je, že se už nedá sundat, musím ho podélně rozříznout, nějaké zbytky na řidítku ovšem nezůstanou. Pokud ho měníte, tak žádná škoda, ale pokud musíte třeba jen stáhnpout brzdy, tak jsou gripy holt na vyhazov...
coppola Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) tekuty mejdlo je mozna pro homosexualy, ale matlat na riditka solvinu je zase pekna prasarna S tim lakem na vlasy to zkusim, protoze i kdyz s tim netocim jako s heftem na motorce, tak proste povolej.Ted mam nasazeny penovy Bontrager a ty drzej rekord, vydrzely bez hnuti asi 14 dni..... Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem coppola
coppola Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Tak me tak napada, jezdite tu nekdo i na silnicce?? Nebo je to tu jen samej biker...
Gustaf Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Na gripy mě doporučovali na bikeforu lak na vlasy ve spreji. Jelikož mám doma po babče nějaký letitý Taft, tak ho dávám. Je to v podstatě lepidlo / tužidlo, takže fakt drží a i umožní lehké nasazení. Grip pak nechám 24h, možná by stačilo méně, bez pohybu. Pak drží jak kráva, zkoušeno už na 3 gripech / 2 kolech. Nevýhodou je, že se už nedá sundat, musím ho podélně rozříznout, nějaké zbytky na řidítku ovšem nezůstanou. Pokud ho měníte, tak žádná škoda, ale pokud musíte třeba jen stáhnpout brzdy, tak jsou gripy holt na vyhazov...sundat se daj...stejným způsobem...stříkačka, jehla a stoupnout pod mě přípravek na okna. navlhnou a pak jdou stáhnout a můžeš je použít jinde...
kupko Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Olejem ne... to je blbost...jen obicejnou vodou, pak to tam natriskam a je to. ale i tak to nevydrzi dlouho. Penovy, gumovy i silikonovy. Znackovy i neznackovy, mesic a zasese tocejblbost naprosta blbost uz jsem nich namontoval desitky mozna i 100 a nikdy ani jednou se neprotaceji ja vezmu tech.benzin ve spreji striknu d esicek a pak na riditka a je to jedna dve jde to na okenu jak se uz tady psalo drzi jak prilepene.
wave ceptor Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Tak me tak napada, jezdite tu nekdo i na silnicce?? Nebo je to tu jen samej biker...Možná jsi schopný jít pár stránek zpět a zjistíš si to.
Doporučené příspěvky