Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

teď jsem to shlidl,krásná trať,Julian to měl moc jednoduchý,Nino neskutečná smůla a i přesto fantastickej výkon....fakt smekám...Jarda výsledek dobrej ale je vidět že výkonnost je zatím za těma dvěma

Julianovi to přeji Nino mel opravdu smůlu a Jardovi držím palce před pár lety jsem měl taky že šroubováne zápěstí a vím co to je snad se dostane do mistrovství a olympiády do formy a zapomel jsi na Kateřinu Krasne 4 město :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co bych tam z takovým profíkem dělal......leda chytal odlítávající hlínu od kontrolovaných smyků, a bledl závistí od bunny hopů a přeskakovíní roklin.

Tak za prve nejsem žádný profík bunny hop neumím nikde přes kopečky neskáču ale za to rád jezdím do kopců a to určíte zvládneš

Odkaz ke komentáři

Trasa krásna :-) ale hlavně pochopil že zadní pevna osa mechanika poradne zdrží :-(

njn,ma ji mít jako Vogel na svým Focusu. Jak to ukazovali na začátku. povolis o 90st upinak a vytahnes osu. pak ještě nějakou vyfikundaci z hazkou a je kolo venku. žádný šroubování...

Jj,nino měl smůlu. poprvé na 29er a 2x pich :)

Odkaz ke komentáři

njn,ma ji mít jako Vogel na svým Focusu. Jak to ukazovali na začátku. povolis o 90st upinak a vytahnes osu. pak ještě nějakou vyfikundaci z hazkou a je kolo venku. žádný šroubování...

Jj,nino měl smůlu. poprvé na 29er a 2x pich :)

jj na tom Focusu to byly fofry,jinak tu 29" už někdo dával před par dny na BF
Odkaz ke komentáři

Co bych tam z takovým profíkem dělal......leda chytal odlítávající hlínu od kontrolovaných smyků, a bledl závistí od bunny hopů a přeskakovíní roklin.

třeba seš ve skutečnosti pohodovej týpek se kterým může být sranda,ale to jak se tu prezentuješ a co píšeš je pravej opak...fakt by mě zajímalo kde bude pravda
Odkaz ke komentáři

ten má od začátku této sezony...stejnej motiv jako na bajku. Loni měl bílej s mistrovskou duhou. Ale co mě vždy zarazí, jsou brejle Kulhece...vypadá v nich jako potápěč :lol2: :lol2:

aha,to mi nějak uniklo minule když jsem se díval,u Jardy se mi nelíbí desingn barev na kole letos
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...