kupko Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 No je to tu samý super technik, měl bych se od vás co učit, škoda, že tu není insktrukční video.Nerejpej a někdy se můžeš přidat rad tě protáhnu lesem. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Co bych tam z takovým profíkem dělal......leda chytal odlítávající hlínu od kontrolovaných smyků, a bledl závistí od bunny hopů a přeskakovíní roklin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 teď jsem to shlidl,krásná trať,Julian to měl moc jednoduchý,Nino neskutečná smůla a i přesto fantastickej výkon....fakt smekám...Jarda výsledek dobrej ale je vidět že výkonnost je zatím za těma dvěmaJulianovi to přeji Nino mel opravdu smůlu a Jardovi držím palce před pár lety jsem měl taky že šroubováne zápěstí a vím co to je snad se dostane do mistrovství a olympiády do formy a zapomel jsi na Kateřinu Krasne 4 město :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Co bych tam z takovým profíkem dělal......leda chytal odlítávající hlínu od kontrolovaných smyků, a bledl závistí od bunny hopů a přeskakovíní roklin.Tak za prve nejsem žádný profík bunny hop neumím nikde přes kopečky neskáču ale za to rád jezdím do kopců a to určíte zvládneš Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Kopce bohužel už nezvládnu. škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Kopce bohužel už nezvládnu. škodaTak to je škoda už jsem plánoval trasu. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 škoda. Já už jezdím v současné době jenom 6000km ročně, prostě už jenom do práce z práce. A o víkendu se jezdím dívat a fandit na závody když nějaké sou poblíž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Trasa krásna :-) ale hlavně pochopil že zadní pevna osa mechanika poradne zdrží :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalknjn,ma ji mít jako Vogel na svým Focusu. Jak to ukazovali na začátku. povolis o 90st upinak a vytahnes osu. pak ještě nějakou vyfikundaci z hazkou a je kolo venku. žádný šroubování... Jj,nino měl smůlu. poprvé na 29er a 2x pich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 njn,ma ji mít jako Vogel na svým Focusu. Jak to ukazovali na začátku. povolis o 90st upinak a vytahnes osu. pak ještě nějakou vyfikundaci z hazkou a je kolo venku. žádný šroubování... Jj,nino měl smůlu. poprvé na 29er a 2x pich jj na tom Focusu to byly fofry,jinak tu 29" už někdo dával před par dny na BF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Co bych tam z takovým profíkem dělal......leda chytal odlítávající hlínu od kontrolovaných smyků, a bledl závistí od bunny hopů a přeskakovíní roklin.třeba seš ve skutečnosti pohodovej týpek se kterým může být sranda,ale to jak se tu prezentuješ a co píšeš je pravej opak...fakt by mě zajímalo kde bude pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 jj na tom Focusu to byly fofry,jinak tu 29" už někdo dával před par dny na BFjj..i na mtbs.cz se objevila...mno, začíná novou etapu, chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 A čeho jsem si všiml že měl i novej škopek ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 (upraveno) ten má od začátku této sezony...stejnej motiv jako na bajku. Loni měl bílej s mistrovskou duhou. Ale co mě vždy zarazí, jsou brejle Kulhece...vypadá v nich jako potápěč Upraveno 29. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 a koukám, že na novým sparku už nemá tlumák pod horní rámovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 ten má od začátku této sezony...stejnej motiv jako na bajku. Loni měl bílej s mistrovskou duhou. Ale co mě vždy zarazí, jsou brejle Kulhece...vypadá v nich jako potápěč aha,to mi nějak uniklo minule když jsem se díval,u Jardy se mi nelíbí desingn barev na kole letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 aha,to mi nějak uniklo minule když jsem se díval,u Jardy se mi nelíbí desingn barev na kole letosjj, má nějaký v národních barvách,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 To nevím,ale v těch národních barvách už měl ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Jj,to měl na olympiádě tusim. teď to vypadá na něco podobného...nevím. zblízka jeho bajk moc vidět není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 a koukám, že na novým sparku už nemá tlumák pod horní rámovkou... Taky ho ma otoceny navic Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Taky ho ma otoceny navic Sent from my iPhone using TapatalkJj, psali že to má proto,aby dostali těžiště bajku co nejníže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky