Návštěvník Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Tak ja treba Stybara chapu uplne. Uz nemel moc kam jit, tam to ani nebylo zase tolik o penezich a jen do poctu teda neni a ten cyklokros si taky jednou za cas da Jasne, ze to ty kluky bavi, ale to jim muze vysledkove klidne pomoc i na tom biku. Ty treninkove podminky a tymova podpora je na tech vysledcich strasne znat. Muze mu to hodne vykonostne pomoct. Rikam nezatracoval bych to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Popravde. Vsichni z nas makaji pro penize. Akorat pokud clovek pracuje ve firme, neco umi, uzivi se tim dle moznosti a typu prace az do duchodu. U sportu je to jinak. Znam spousty kluku co napriklad hrali extraligu, byli skveli. A dnes po nich nestekne ani pes, lidi si mysli ze maji vydelany balik o ono ho.no ho.no zlata rybko. Delaji asistenty treneru, venuji se detem a vydelavaji tolik, za co by spousta lidi ani nevstala z postele. A byvale kluby jim treba jeste porad dluzi penize. Takze pokud se rozhodl vyuzit nabidky, ktera byla mnohem lepsi nez cokoliv jineho, ktera byla svym zpusobem podminena mladim a fyzickymi schopnostmi, tak mu to preju a fandim. Zcela uprimne, dam priklad. Kdyz dostanete nabidku na podobnou praci jako ted, mozna s mensim pocitem ze Vas to bude bavit, ale dostanete za ni 1x, 2x tolik nez ted s vidinou delat to 3 roky, odmitnete to? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Vojta a Jirina, naprosty souhlas. Jeste k tomu pridam jeden muj nazor, ty kluci/holky se tomu sportu venuji od dejme tomu 7-8let a dejme tomu, ze jsou produktivni do 35let. Cest vyjimkam. Behem tech let v podstate jen drou a drou. Veskerej osobni, partnerskej zivot jde do haje, nebo je na hrane. Kdyz ja skoncim v praci, klido zajdu na pivko, vozeru si hubu a nic se nedeji. Presto, ze jich dost lemta , tak je to proste jinak. A bavit je to musi moc, jinak by tu drinu nedal. Ja jim ty penize strasne preju, at se po konci kariery muzou venovat sami sobe a trosku si ten zivot uzit i po jine strance. Pokud se nezabezpeci, tak moc sanci zacit delat neco ,,poradneho´´ nemaji. V podstate krome toho sveho sportu vetsinou ani nic jineho neumi, cely dosavadni zivot obetovali tomu jedinemu. A zacinat v 35-40letech od nuly asi nebude prca. Takze jo Ondro a ostatni, kdyz Vam ty prachy nekdo da bezte a nevahejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Ja delal nejakou dobu triatlon, snad mi to celkem i slo a jak jsem se bavil s reprezentanty (Ospaly aspol) tak rikali, ze napr. v zime nesmi vubec mezi lidi. Pro deti do skolky pro deti chodi v rousce, protoze ten sport je tak narocny, ze 14dni mezera v treninku kvuli chripce, muze pokazit celou sezonu....Muj byvaly kolega (investicni bankovnictvi) hral hokej a celkem mu to slo a v 18 kdyz mel nabidku do extraligy, za nim prisel jeho otec (byvaly hokejista, reprezentant, mnoho sezon v NHL) a rekl mu, neblbni jses chytrej bez na skolu, ser na hokej. Jeden hit do hlavy a mas po kariere, ber to jen jako zabavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Dopoledne jsem se pěkně nasral v práci, tak jsem se jel uklidnit kolem řeky Moravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Roura super doufam ze jsi ten brod projel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Krasny fotky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Brod se dá, když je míň vody, případně v létě. Je tam minimálně 30 cm docela rychlé vody, takže obě tretry durch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 krása rouro ;-) mám dotaz, už se to tady několikrát řešilo. Jelikož bude brzy tma, tak asi pořídím nějaký světlo. Nemusí to bejt nic super...na těch pár vyjíždfěk, ale abych něco viděl, že jo...Máte někdo nějakej tip? Tak do 500kč, dá se něco slušnýho sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Za 500 tak něco z Aliexpresu. Jinak pod litr dobrý světlo, kde by vydržely baterky v chladu aspoň dvě hodiny těko seženeš. Na bikeforu je novější diskuze k tomu tématu. http://www.bike-forum.cz/forum/jake-svetlo-prosim-o-radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 hmmm...tak budu teda asi muset přitlačit...a nějaký doporučení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 To je těžký, jsou toho mraky. Koupil jsem si na Kupkovo doporučení Knog blinder road 400. Super světlo na řidítka, bez akupacku. Má ho i Jiřina. Jen do lesa je slabý, ale na silnici paráda. Zkoušel jsem ho doplnit Petzlovkou co mám na hory, ale svítila málo. Tak jsem koupil na helmu Nitecore HC30 a to je šajnovačka jako prase. Kluci viděli na Rychlebkách po festě z hospody. :-) Bohužel cena v čr včetně dvou článků a lepší nabíječky cca 2.800,-. Z Ali za půlku, ale nechtěl jsem měsíc a půl čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 takže jezdíte s více světlama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 hmmm...tak budu teda asi muset přitlačit...a nějaký doporučení?kup hlavně 2ks na rodila a na skopek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 takže jezdíte s více světlama? name hlavu je super když se rozhlizis do boku,na rodlech vidíš jen před sebe kam jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 takže jezdíte s více světlama?Na silnici stačí jedno. Do lesa s jedním sice vjedeš, ale v první zatáčce zjistíš, že jedeš do tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 name hlavu je super když se rozhlizis do boku,na rodlech vidíš jen před sebe kam jedešto jako klasicoku čelovku, nebo je něco spešl přidělat na helmu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Čelovka je odzkoušená,lehká, vydrží, svítí dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 a to jí máš jako přes helmu??? nebo pod.... si to nějak nedovedu představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Tu si prichytnes na helmu dvěma stahovackama úplně snadno a sedí tam jak prdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky