Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavně že se kluci máte rádi. Já radši jedu na kolo. Dnes jsem ani nechtěl jet, ale přijel jsem domů dřív než jsem počítal. Po cestě jsem si u Kupka koupil novej plembák, abych mohl vozit kameru, tak jsem ji jel testnout aspoň kousek. Mám tady takovou lesní osmičku kde jsou nejtěžší výjezdy co pravidelně jezdím. Cca 28 km. Od srpna jsem to nejel, protože dost úseků bylo zničených těžbou. Tak jsem ji dnes projel a je to ještě horší než v létě, navíc spousta bordelu je zakrytá listím. Jinak helma super. Je to model Alltrack.

13af9519e86a8d7532fad530a1225123.jpg15ae18dc496e9198892d2be67438a300.jpgf4a2636d1a976451fa4a671f6cd2d31b.jpg

Odesláno

@TLD Jo, to je ona. Na tu mou nešlo dát rozumě gopro, tak mám teď dvě přilby. Ale asi užiju obě.

@mondeo2 Ono to zase není tak jednoznačný. Je masakr, když do lesa najedou harvestory, ty zničí všechno. Teď ale pořád mydlí suchý smrky a je to taková těžba netěžba. Strom sem, strom tam. Takže zasáhnou velkou oblast, ale vytáhnou toho z lesa hrozně málo. No a bohužel ty lakatoše a vyvážečky těm cestám dají zabrat. Nicméně, kde jsou turistické značky tak docela udržujou. Tam já, ale moc nejezdím.

Odesláno

To ze totalne rozm.daj les pri tezbe tak nejak chapu,i kdyz me to taky stve,ale ted nam zacala lovecka sezona,les se ,,zavre" pod pokutou 30tis czk a mame po vtakach:).

Odesláno

To ze totalne rozm.daj les pri tezbe tak nejak chapu,i kdyz me to taky stve,ale ted nam zacala lovecka sezona,les se ,,zavre" pod pokutou 30tis czk a mame po vtakach:).

No to snad ne museli by les oplotit :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

To mě sere taky. Občas slyším kolem kanonádu. Jak je trochu šero tak i v lese zapínám blikačky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...