spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Pánové pánove :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkneboj,můžeš jít jako první Martine
kupko Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 neboj,můžeš jít jako první Martine Já jsem pro každou špatnost :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 :D to si nenechám ujít tohle...pán je gurmán
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 voe....dobrovolný sbor hasičů tady :D
roura74 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Hlavně že se kluci máte rádi. Já radši jedu na kolo. Dnes jsem ani nechtěl jet, ale přijel jsem domů dřív než jsem počítal. Po cestě jsem si u Kupka koupil novej plembák, abych mohl vozit kameru, tak jsem ji jel testnout aspoň kousek. Mám tady takovou lesní osmičku kde jsou nejtěžší výjezdy co pravidelně jezdím. Cca 28 km. Od srpna jsem to nejel, protože dost úseků bylo zničených těžbou. Tak jsem ji dnes projel a je to ještě horší než v létě, navíc spousta bordelu je zakrytá listím. Jinak helma super. Je to model Alltrack.
spineshank Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Helma pěkná, dobrej výběr. ...taky jsem ji měl v hledáčku v modré barvě .
kupko Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Ondro jsem rád že jsi spokojeny tak ať slouži :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Díky. Doufám, že brzy netestnu ochranné funkce tak jak Jiřina.
TLD Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Pekne Ondro, to je tak jak jsme o ni vedl dlouhe hovory ne ? Vypada dobre.
mondeo2 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 jo lesáci umí, hlavně, že chtěj vybírat pokuty..................... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 @TLD Jo, to je ona. Na tu mou nešlo dát rozumě gopro, tak mám teď dvě přilby. Ale asi užiju obě. @mondeo2 Ono to zase není tak jednoznačný. Je masakr, když do lesa najedou harvestory, ty zničí všechno. Teď ale pořád mydlí suchý smrky a je to taková těžba netěžba. Strom sem, strom tam. Takže zasáhnou velkou oblast, ale vytáhnou toho z lesa hrozně málo. No a bohužel ty lakatoše a vyvážečky těm cestám dají zabrat. Nicméně, kde jsou turistické značky tak docela udržujou. Tam já, ale moc nejezdím.
TLD Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To ze totalne rozm.daj les pri tezbe tak nejak chapu,i kdyz me to taky stve,ale ted nam zacala lovecka sezona,les se ,,zavre" pod pokutou 30tis czk a mame po vtakach:).
kupko Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Pekne Ondro, to je tak jak jsme o ni vedl dlouhe hovory ne ? Vypada dobre.Jo jo to je ona Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To ze totalne rozm.daj les pri tezbe tak nejak chapu,i kdyz me to taky stve,ale ted nam zacala lovecka sezona,les se ,,zavre" pod pokutou 30tis czk a mame po vtakach:).No to snad ne museli by les oplotit :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
roura74 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To ze totalne rozm.daj les pri tezbe tak nejak chapu,i kdyz me to taky stve,ale ted nam zacala lovecka sezona,les se ,,zavre" pod pokutou 30tis czk a mame po vtakach:).To mě sere taky. Občas slyším kolem kanonádu. Jak je trochu šero tak i v lese zapínám blikačky.
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 To je hrozne tohle vlakno, citim se pohorsen
roura74 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Vojto, ksi dřevorubec, myslivec nebo tě gustaf nepřizval na párty. ;-) Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem roura74
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 helma vypadá dobře ;-) a počkej, já nikoho na párty nezval...nechci zcákat taky bych raději vyrazil na bajka. Kašlíček už trochu ustává, tak snad brzy vyjedu...
TLD Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Roura,Vojta, to vypada,ze myslivci maj bukakee a nekdo nekoho preriz:).
Doporučené příspěvky