Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Manželka nosí Maurice Lacroix Les clasiques, bohužel baterkáče :(3emu3ytu.jpg.

Upraveno uživatelem matous
  • Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

jo, už to vidím.... moje má právě taky seamastery, ale má na nich ten klasickej "buzna tah" :), tak proto mě to nejdřív zaskočilo, že je jinej...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To víš, děti.  Naštěstí jsou v lumi provedení a hoděj se k Orlíkům :lol2:

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno

Tak jsem moji drahou polovičku překecal ke společnému foto....

ATčka  vypadají snad nejlíp v midsize - poměr ruček k pouzdru i ten bicolor jim vážně sluší 

Odesláno

Diky. Muzu rict ze v realu vypadaj fakt uzasne. Zatim bez skrabance, jak to ty zensky delaj? Ja musim chodit skrz futra s rukou za zady a ony se vzdycky nejak vyhnou.....

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

U nás se přešlo z hranatých rádoby módních hodinek SCREAM (nejsprostší čína) na Luminoxy 18xx :notworthy: a pak že 42mm je pro hezčí polovičky už moc...

• po 2 týdnech...
Odesláno

zenuska aktualne nosi Longines Prima Luna ( quartz )

na moju radost/starost sa z nej stava tiez chronomaniacka a zalubila sa do JD Petite Heure Minute :) 

post-34553-0-24355800-1410994643_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak si tak říkám, že by mohlo být líp, ale taky hůř - 2x Prim, 1x Longines + nějaké ty Swatchky. Fotky "rychlocvaky", čili ještě horší, než obvykle.

Sem byl o vikendu na trailech v Rychlebkach a potkali sme tam vymodenyho borca s kolem za kilo s manzelkou na totalni plecce, a vona rikala hrozne smutne: Tady si rikal, ze uz nebudou ty kamene.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

...chudák holka, pokud to bylo na některém z tech zeleně značených...Wales je jeste zavřený?

Votevrenej ale prej jeste uplne nedodelanej.

Odesláno (upraveno)

Tak já myslím, že to vůbec nebylo o kolech :bangin: . Takže ještě doplním: Longinesky nosí normálně do práce, sice jsou to baterkáče, ale nijak mě neurážejí a aspoň to není nějakej fashion shit. Prim Sport II bylo její rozhodnutí, sama si je nechal udělat v Ektonu, nosí je občas k džínám a pod. stejně jako dost Prim příznivců zde. Poslední Primky jsou nějaký památeční, v podstatě je nenosí. Tož tak.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

ono nie kazda zena ma chut nosit urcite hodinky stale na ruke, pripadne si ich pravidelne natahovat :) ( jednu taku mam doma ). takze pri zenach mi akosi vkusne baterkace nevadia...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...