tombed Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 A to jsi mu ještě v noci sháněl nové Rolexy......nevděčník.Fakt? Všecko si nepamatuju... naposledy Locqueho plný kyblík!
sect Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 No pokud vím, existuje někde i fotka ne?
tombed Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 (edited) Á jo, v Pařížské! Edited February 25, 2014 by tombed
Viktor Posted February 26, 2014 Report Posted February 26, 2014 Ste vocasové Tchýně má vode mě Festiny
addalbert Posted March 24, 2014 Report Posted March 24, 2014 Ma milovana nosí tyto.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
financ Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Frostie Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší odebrat a dát na nošení Casio za 500,- bez nastavování a lunety...
sibirnaya Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..
Kid_A Posted March 30, 2014 Report Posted March 30, 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala.. +1
zrno Posted March 31, 2014 Report Posted March 31, 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala.. víš jak to je , každýmu podle zásluh :-D
hammi Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Manželku jsem musel předělávat na mechaniku a nyní nosí zde kupované Mido Commander Ocean Star (37 mm). Nosí je už dva roky a je s nima spokojená. Až budu mít chvilku, tak nahodím ještě foto.
Jeronimo Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Dnes Monstra, jinak Festiny s nefalšovanými zirkóny Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
CEGY Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..U nas to je ted opacne. Pani becka, ja seiko.
Chosef76 Posted April 6, 2014 Report Posted April 6, 2014 Dnes Monstra, jinak Festiny s nefalšovanými zirkóny Sluší dámě
Riotstarterr Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
gougy Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:Teď se Ti to líbí, počkej, až objeví kolekci Cartier (a u digitálek dámské Rado)
Riotstarterr Posted April 17, 2014 Report Posted April 17, 2014 (edited) Teď se Ti to líbí, počkej, až objeví kolekci Cartier (a u digitálek dámské Rado) Nestraš Ale mně se líbí ty Rado Star Commander, co jsou tu v inzerci, dost po nich pokukuju. Edited April 17, 2014 by Riotstarterr
StefanM Posted April 20, 2014 Report Posted April 20, 2014 Ta moja uz Rado ma a objavila Cartier Momentalne chce Rolex, ale snazim sa ju prehovorit na Grand Seiko. Mam pocit, ze ked muz prehovori zenu na GS miesto Rolex, tak ju uz prehovori na vsetko.
M3maniac Posted April 20, 2014 Report Posted April 20, 2014 jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..Njn, moje to tak má, né že bych nechtěl, ale vyloženě mi zakázala koupit nějakej tikající nesmysl za desetitisíce....dnes zase nějakej fashion od Lacoste, nejdražší má nějaké tissoty za 7 které jsem ji koupil jako překvápko a pokud vím tak je má nejméně ráda.... a raději nosí bižů jako Guess, Esprit nebo Lacoste takže mě hanba nefackuje, když vím, že si za ty love ráději koupí kabelku ....
Pulsar Posted April 22, 2014 Report Posted April 22, 2014 jo Guess :-) to je zenský etalon mezi hodinkama :-(
Recommended Posts