Jump to content

Recommended Posts

Posted

A to jsi mu ještě v noci sháněl nové Rolexy......nevděčník.

Fakt? Všecko si nepamatuju... naposledy Locqueho plný kyblík! :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Monolith

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

špelda66

Jarett

• 4 weeks later...
Posted

Ma milovana nosí tyto....

Posted

Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší  :death:

Posted

Dneska odpoledne došla manželka, že potřebuje seřídit hodinky. Správný čas a datum je vpravo, na co je luneta, netuší  :death:

odebrat a dát na nošení Casio za 500,-  bez nastavování a lunety...

Posted

jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..

+1
Posted

jakoze bych nosil rolby za kilo a moje draha casia za pul litru? by me hanba fackovala..

víš jak to je , každýmu podle zásluh :-D

Posted

Manželku jsem musel předělávat na mechaniku a nyní nosí zde kupované Mido Commander Ocean Star (37 mm). Nosí je už dva roky a je s nima spokojená. Až budu mít chvilku, tak nahodím ještě foto.

Posted

U nas to je ted opacne. Pani becka, ja seiko.

• 2 weeks later...
Posted

Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.

A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:

Posted

Moje má nějaké plastové Roxy a pak jedny kovové Roxy. Snažil jsem se jí přemluvit k pořádným, ale moc to nešlo.

A jednou jí tak tahám po různých (ne)hodinkových krámech a v jednom se jí zalíbily obyčejné retro digitálky Casio s invertovaným displejem, tak jsem jí je koupil. Teď je hrozně ráda nosí a sama od sebe mi posílá wristshoty, viz následující foto:

Teď se Ti to líbí, počkej, až  objeví kolekci Cartier :D (a u digitálek dámské Rado) :lol2:

Posted (edited)

Teď se Ti to líbí, počkej, až  objeví kolekci Cartier :D (a u digitálek dámské Rado) :lol2:

Nestraš :D

Ale mně se líbí ty Rado Star Commander, co jsou tu v inzerci, dost po nich pokukuju.

Edited by Riotstarterr
Posted

Ta moja uz Rado ma a objavila Cartier :eek:  Momentalne chce Rolex, ale snazim sa ju prehovorit na Grand Seiko. Mam pocit, ze ked muz prehovori zenu na GS miesto Rolex, tak ju uz prehovori na vsetko.

Posted

Njn, moje to tak má, né že bych nechtěl, ale vyloženě mi zakázala koupit nějakej tikající nesmysl za desetitisíce....dnes zase nějakej fashion od Lacoste, nejdražší má nějaké tissoty za 7 které jsem ji koupil jako překvápko a pokud vím tak je má nejméně ráda.... a raději nosí bižů jako Guess, Esprit nebo Lacoste  :( takže mě hanba nefackuje, když vím, že si za ty love ráději koupí kabelku ....