Mr.Klobouk Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Zenitky od babičky po renovaci . P.S. kdybyste někdo věděli víc infa k nim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Zenitky od babičky po renovaci . P.S. kdybyste někdo věděli víc infa k nim..Poslední dobou se mi tyto retro decentni hodinky moc líbí. Pěkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Tyhle mají i pěkný moderní styling... Poslední dobou se mi tyto retro decentni hodinky moc líbí. Pěkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Tyhle mají i pěkný moderní styling... Ano je to hezké. Před pár lety se mi ještě líbily třpytivé, nápadné... Dnes je chci prodat a koupit si něco podobného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 stejne vnitrnosti odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 IMG_20171112_144426_resized_20171112_042152146.jpg moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Vladimirovna, KatkaB: Diky, vyridim dojmy . Koukal jsem, ze se podobne obcas daji sehnat na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Jo, určitě, nejenom ty hodinky, ale i ten řemínek a náramky - všechno se jí povedlo! Já jsem před nějakou dobou vzkřísila tohle, běloruský bauhaus: Pouzdro má velikost 22 mm, při natahování otočím korunkou cca 25x a nátah vydrží asi jeden den. Dost brutálně se předcházely (cca 3 minuty), ale zkusila jsem je zregulovat a teď je to do cca 1 minuty za den, myslím, že i míň. Vzhledem k tomu, jak zřídka je nosím a že vydrží právě cca těch 24 hodin, tak to ani neměřím. Ciferník je krémový (uvítala bych bílý a ta nazelenalá už tam vůbec nepatří) a na mě už jsou v současné době moc malé, ale mají decentní sunburst. A taky dokážu ocenit ten bauhaus - jako dítěti mi to bylo jedno. Dostala jsem je na Vánoce, když mi bylo deset. Rodiče koupili dvoje stejné pro mě a pro moji sestru. Nosila jsem je ještě na střední škole, ale pak se nějak rozbily a ztratily. Tyto jsem koupila na ebay, sice měly původní řemen, ale vypadaly fakt bídně, tak jsem je trochu očistila zvenčí i zevnitř. Jako nové nejsou a renomovaná značka to taky není, ale pro mě mají jinou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Já jsem na ty kamínky nikdy nebyla. A teď najednou občas zjišťuju, že bych si možná i dala říct. Nějaký kvalitní blýskavý model - vedle klasiky, bauhausu, géček, možná potápek... na střídačku, kdybych měla stračí náladu... Ano je to hezké. Před pár lety se mi ještě líbily třpytivé, nápadné... Dnes je chci prodat a koupit si něco podobného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Tak nejak jsme to davali dohromady spolu podle nejakych kvarcek z aliexpresu . Jinak pouzdro je zlate, takze slo pekne vylestit doma a cifernik putoval do UK na novy potisk. Vypadaly strasne puvodne.. Jinak Luche taky pekne, velmi podobny styl a se vzpominkama z detstvi, ideal . Taky me dodnes stve, kam se podely moje prvni hodinky-casia..hold sem tam nejake to stehovani a hodinky jsou fuc. Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem Mr.Klobouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) "Strašně původně"... Za pochvalu děkuju, ty Zenithy vypadají o moc líp, díky tomu ciferníku. Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 ...Ciferník je krémový (uvítala bych bílý a ta nazelenalá už tam vůbec nepatří)... Ten zeleny nadech je bozi! Moc pekne hodinky i pribeh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Ten nádech se mi taky líbí. Ty zenithy mají právě taky krémový cifr, ale bez nějaké barevně oživující struktury Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Já jsem na ty kamínky nikdy nebyla. A teď najednou občas zjišťuju, že bych si možná i dala říct. Nějaký kvalitní blýskavý model - vedle klasiky, bauhausu, géček, možná potápek... na střídačku, kdybych měla stračí náladu... Mám Vostok Lady Rocket. Nějak se mi zajída ta velikost. Něco podobného ale menšího kdyby bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 No, pánové, jsem ráda, že se ta zelená líbí, ale ona tam opravdu původně nepatří:-) Mám pocit, že to je podobný odstín jako dělá měď, možná se to tam nějak dostalo stářím. Taky není vidět ze všech úhlů... Mě se na nich nejvíc líbí ten sunburst, myslím, že ten by to oživil, i kdyby byly čistě krémové či bílé. Ale děkuju:-) No a příběh... takový obyčejný... Vladimirovna - zkoukla jsem. Doteď jsem nevěděla, že existují. Ta velikost už je fakt na hraně, chápu, že se ti to zajídá. Mě osobně připadá, že nejlepší dámská velikost je 34-36 mm. Zkus se třeba podívat na tyhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=1941895ty by nemusely být úplně blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Klobouk Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Aha, vypada to jako lom svetla na ciferniku ale tak vypada to dobre, ma to uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Member_50 ty jsou hezké a taky mají další věc co se mi libi: netextilni naramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 tak a uz je z drahy opravdovej chronomagor :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 Pekne to mate sparovane;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2017 (upraveno) Tagy Obamovky, jedny z prvních hodinek co jsem tady na fóru koupil :-) No, pěkně je má láska dorubané, ale je pravda že už je nějaký ten pátek má .... Upraveno 19. listopadu 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se