Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky

Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, určitě, nejenom ty hodinky, ale i ten řemínek a náramky - všechno se jí povedlo! 

Já jsem před nějakou dobou vzkřísila tohle, běloruský bauhaus: 

post-40502-0-10956200-1510780982_thumb.jpg

Pouzdro má velikost 22 mm, při natahování otočím korunkou cca 25x a nátah vydrží asi jeden den. Dost brutálně se předcházely (cca 3 minuty), ale zkusila jsem je zregulovat a teď je to do cca 1 minuty za den, myslím, že i míň. Vzhledem k tomu, jak zřídka je nosím a že vydrží právě cca těch 24 hodin, tak to ani neměřím. Ciferník je krémový (uvítala bych bílý a ta nazelenalá už tam vůbec nepatří) a na mě už jsou v současné době moc malé, ale mají decentní sunburst. A taky dokážu ocenit ten bauhaus - jako dítěti mi to bylo jedno. 

Dostala jsem je na Vánoce, když mi bylo deset. Rodiče koupili dvoje stejné pro mě a pro moji sestru. Nosila jsem je ještě na střední škole, ale pak se nějak rozbily a ztratily. Tyto jsem koupila na ebay, sice měly původní řemen, ale vypadaly fakt bídně, tak jsem je trochu očistila zvenčí i zevnitř. Jako nové nejsou a renomovaná značka to taky není, ale pro mě mají jinou cenu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem na ty kamínky nikdy nebyla. A teď najednou občas zjišťuju, že bych si možná i dala říct. Nějaký kvalitní blýskavý model - vedle klasiky, bauhausu, géček, možná potápek... na střídačku, kdybych měla stračí náladu... 

Ano je to hezké. Před pár lety se mi ještě líbily třpytivé, nápadné... Dnes je chci prodat a koupit si něco podobného...

Odkaz ke komentáři

Tak nejak jsme to davali dohromady spolu podle nejakych kvarcek z aliexpresu :D. Jinak pouzdro je zlate, takze slo pekne vylestit doma a cifernik putoval do UK na novy potisk. Vypadaly strasne puvodne..

Jinak Luche taky pekne, velmi podobny styl :) a se vzpominkama z detstvi, ideal :). Taky me dodnes stve, kam se podely moje prvni hodinky-casia..hold sem tam nejake to stehovani a hodinky jsou fuc.

Upraveno uživatelem Mr.Klobouk
Odkaz ke komentáři

Já jsem na ty kamínky nikdy nebyla. A teď najednou občas zjišťuju, že bych si možná i dala říct. Nějaký kvalitní blýskavý model - vedle klasiky, bauhausu, géček, možná potápek... na střídačku, kdybych měla stračí náladu... 

Mám Vostok Lady Rocket. Nějak se mi zajída ta velikost. Něco podobného ale menšího kdyby bylo...

Odkaz ke komentáři

No, pánové, jsem ráda, že se ta zelená líbí, ale ona tam opravdu původně nepatří:-) Mám pocit, že to je podobný odstín jako dělá měď, možná se to tam nějak dostalo stářím. Taky není vidět ze všech úhlů... Mě se na nich nejvíc líbí ten sunburst, myslím, že ten by to oživil, i kdyby byly čistě krémové či bílé. Ale děkuju:-) 

No a příběh... takový obyčejný...

Vladimirovna - zkoukla jsem. Doteď jsem nevěděla, že existují. Ta velikost už je fakt na hraně, chápu, že se ti to zajídá. Mě osobně připadá, že nejlepší dámská velikost je 34-36 mm. Zkus se třeba podívat na tyhle:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60640-co-nosí-vaše-protějšky/?p=1941895

ty by nemusely být úplně blbý. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...