beeman Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 (upraveno) prej kam se hrabou omegy, pokusila se o ftip, kdyz jsem koukal, co to ma zase na ruce :-)a porucila si jiny remen a jelikoz jsem linej, dostala starej dobrej (novej) Mavex ze starych Primek 8-)z eteru Upraveno 12. října 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda850 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Zkouška exportních PrimekMohl bych požádat o lepší foto hodinek? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 ...dnes toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Drobná aktualizace sestavy mé ženy, Vánoce jsou za dveřma, dárek připravený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Ale to je velmi pekne. Co nosi nejradsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Souhlas. Kolekce reflektujici vytribeny hodinarsky vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Souhlas. Kolekce reflektujici vytribeny hodinarsky vkus.Damaska tam nejsou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Ale to je velmi pekne. Co nosi nejradsi?To, co si stihne ráno v úprku nasadit na ruku a poslední možnost jsou Seika, které leží nachystané v kuchyni :-))))A když je klid, respektive když se jí zavčasu zeptám, co jí mám nasadit, tak to poctivě pravidelně střídá. Upraveno 17. října 2018 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Souhlas. Kolekce reflektujici vytribeny hodinarsky vkus.Myslel jsi můj vkus :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Hruba je kombinace Candino/Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Mitak, pekna sestava, super vyber velmi odlisnych stylu, verim, ze se vzdycky najde neco pro aktualni outfit/naladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2018 Pokud si dobře pamatuju, tak ty Candino jsou z doby plusmínus mé registrace na fóru. A nenosí je prakticky vůbec, asi jako já hodinky z té doby. Ale na fotku jsem je chtěl dát, aby tam nebyla prázdná mezera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 (upraveno) nosi vsechny :-) Upraveno 23. listopadu 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Snad mě snimi nepošle k šípku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Pekne! Nevidim duvod proc by mela:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 u žen nikdy nevíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jsou krásný. Líbí se mi i jejich pánská verze. Tu bych klidně ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Jsou krásný. Líbí se mi i jejich pánská verze. Tu bych klidně ponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 (upraveno) dnes koupene pro drahou pod stromek (ty bicolory), mno a zase jsem to nevydrzel a uz se s nima mazli :-) Upraveno 15. prosince 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 15. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2018 a to zna forum jenom z vypraveni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se