bmwm3 Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Vcera jsem se byl projit po Pze a zabrousil jsem i do hodinarstvi a padly mi tam do oka tyto hodinky.. Jaky na ne mate nazor? Oproti potapkam od Fortisu stoji o 50 procent vic (cca 45), marine stoji okolo 30ti.. Jsou z titanu a maji PVD.. Jsou krasne, ale rikam si, jestli nejsou trosku predrazene..Btw jedny Fortisky uz mam - spacematic limited 2012..Diky za nazoryMichal
01standa Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 (upraveno) super hodiny , jdi do nichkoukni , mám je odsud a paráda,prostě je to zásah přímo srdcovej Upraveno 14. dubna 2013 uživatelem 01standa
Bebe Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Odporučam, je to limitka. Tu na fore sa daju zohnať za lepšiu cenu. Treba chcvilu počkať a určite sa objavia.
lukin_ova Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Oproti klasickým B42 se mnohem lépe nosí díky nízké hmotnosti. Jsou výrazné a lehce identifikovatelné. Určitě s nimi neuděláš chybu. Na fóru se pohybuje zhruba patero kusů z celkových 2012 vyrobených. Díky materiálu a PVD úpravě jsou vyjímečné. Mají i slušný příběh. Viz třeba zde:http://hdworld.cz/hodinky/fortis-uvadi-mars-500-2060 Koukni na fotogalerii zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45430-black-or-white/
geralt Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 MARSky jsou paradni, pokud se vejdou do rzopoctu, nevahal bych ani chvili...
bmwm3 Odesláno 15. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 (upraveno) Dekuji za nazory, jeste jsou/ byly ve hre http://m.fortis-watches.com/front_content.php?idart=778&remoteart=298 kde se mi strasne libi pozadi ciferniku, ktery pusobi diky AR uplne plasticky, ze by na nej clovek hned sahnul.. Dobry je silikonovy remen se sponou, ovsem provedeni remenu je otresne, nicmene spona je fajn.. Taky jsou o par tisic levnejsi... Naopak velmi neprakticke od Fortisu je na cernych cifernicich bile pozadi datumovky, protoze oddeleni pole data a dne je takova cerna carka, krera neni nepodobna jednicce, cili 19 dni v mesici bojuji s datumem:( Cili asi Marsky .. Uz se tesimDiky za nazory Upraveno 15. dubna 2013 uživatelem bmwm3
01standa Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2013 určitě správná volba , já osobně na ně nedám dopustit , jsem rád,že jsem je zde objevil a pořídil...
matous Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 mne by by trosku vadila ta oranzova, ale proti gustu..
01standa Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 áno aj říkají na Slovenskutaké to chtělo trošku vydržet,ale je opravdu jen zvyka upřímně v práci všichni koukali až mě to samotného překvapilo- a pracuju s děvčaty od 30ti do 55ti let a s klukama od 35 do 40ti roků ...prostě mně jdou a co asi za tu dobu oceňuju nejvíce je jejich naprostá lehkost a perfektní čitelnost ....ale už dost povídánípřeji všem , aby se mu jeho FORTISky dobře nosily a dobře sloužily :-)
exBURN Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Já mám ty black carbony a sice je mám pár měsíců ale ještě jsem neviděl nic za co bych je vymněnil v podobné cenové relaci. Jsou super pohodlné a docela odolné. MARS jsou fajn ale te oranzové už je tam moc. Black mají zase bílou datumku ale nedělá to zade až takový problém.
marecek Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Ta oranzova je praveze perfektna a imho jej vobec nie je vela, naopak, je to moja oblubena farba a tieto hodinky si viem zivo predstavit na mojej ruke :-) Momentalne mam oranzove PO a na tych je ta oranzova tiez nadherna aj ked je to ine. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se