Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera jsem se byl projit po Pze a zabrousil jsem i do hodinarstvi a padly mi tam do oka tyto hodinky.. Jaky na ne mate nazor? Oproti potapkam od Fortisu stoji o 50 procent vic (cca 45), marine stoji okolo 30ti.. Jsou z titanu a maji PVD..

Jsou krasne, ale rikam si, jestli nejsou trosku predrazene..

Btw jedny Fortisky uz mam - spacematic limited 2012..

Diky za nazory

Michal

Odesláno (upraveno)

super hodiny , jdi do nich

koukni , mám je odsud a paráda,prostě je to zásah přímo srdcovej :lol2:

post-26451-0-04824500-1363681051_thumb.jpg
Upraveno uživatelem 01standa
Odesláno

Odporučam, je to limitka. Tu na fore sa daju zohnať za lepšiu cenu. Treba chcvilu počkať a určite sa objavia.

Odesláno

Oproti klasickým B42 se mnohem lépe nosí díky nízké hmotnosti. Jsou výrazné a lehce identifikovatelné. Určitě s nimi neuděláš chybu. Na fóru se pohybuje zhruba patero kusů z celkových 2012 vyrobených. Díky materiálu a PVD úpravě jsou vyjímečné. Mají i slušný příběh. Viz třeba zde:

http://hdworld.cz/hodinky/fortis-uvadi-mars-500-2060

Koukni na fotogalerii zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45430-black-or-white/

post-15604-0-42577300-1365969772_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dekuji za nazory, jeste jsou/ byly ve hre http://m.fortis-watches.com/front_content.php?idart=778&remoteart=298 kde se mi strasne libi pozadi ciferniku, ktery pusobi diky AR uplne plasticky, ze by na nej clovek hned sahnul.. Dobry je silikonovy remen se sponou, ovsem provedeni remenu je otresne, nicmene spona je fajn.. Taky jsou o par tisic levnejsi... Naopak velmi neprakticke od Fortisu je na cernych cifernicich bile pozadi datumovky, protoze oddeleni pole data a dne je takova cerna carka, krera neni nepodobna jednicce, cili 19 dni v mesici bojuji s datumem:(

Cili asi Marsky .. Uz se tesim

Diky za nazory

Upraveno uživatelem bmwm3
  • po 4 týdnech...
Odesláno

áno aj říkají na Slovensku

také to chtělo trošku vydržet,ale je  opravdu jen zvyk

a upřímně v práci všichni koukali až mě to samotného překvapilo- a pracuju s děvčaty od 30ti do 55ti let a s klukama od 35 do 40ti roků ...

prostě mně jdou a co asi za tu dobu oceňuju nejvíce je jejich naprostá lehkost a perfektní čitelnost ....

ale už dost povídání

přeji všem , aby se mu jeho FORTISky dobře nosily a dobře sloužily :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já mám ty black carbony a sice je mám pár měsíců ale ještě jsem neviděl nic za co bych je vymněnil v podobné cenové relaci. Jsou super pohodlné a docela odolné. MARS jsou fajn ale te oranzové už je tam moc. Black mají zase bílou datumku ale nedělá to zade až takový problém.

Odesláno

Ta oranzova je praveze perfektna a imho jej vobec nie je vela, naopak, je to moja oblubena farba a tieto hodinky si viem zivo predstavit na mojej ruke :-)

Momentalne mam oranzove PO a na tych je ta oranzova tiez nadherna aj ked je to ine.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...