Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po týdnu v nemocnici se synem a neustálém nasvěcování hodinek, jsem dospěl k názoru, že potřebuju a chci něco s tritiem.

Měly by to být hodinky na denní nošení do práce, na sport, na hory, abych nemusel řešit koupání, plavání. Jelikož budou hodně zatížené a otloukané nechci za ně dát moc peněz. Ideálně 3000-4000Kč, maximální strop jsem si stanovil na 5tisíc. Nákup bude pravděpodobně v zahraničí, takže ekvivalent ceny v dolarech či eurech.

A teď základní požadavky:

- Baterka (automat asi v dané ceně chtít nemůžu)

- sklo minerál (v dané ceně o safíru ani neuvažuju)

- velikost 40-42mm (víc moje zápěstí 17-17,5cm asi nezvládne)

- sportovní či potápkový vzhled s otočnou lunetou (army moc nemusím)

- ocelové pouzdro (plast, nebo něco co vypadá jako plast nechci)

- WR 100m a víc

- preferuju tah, ale pokud bude guma nebo nato, není problém

- a hlavně to tritium

Pokud máte návrhy sem s nimi. Prošel jsem kde co, ale co by se mi líbilo, tak je všechno 45mm.

Zatím mi vítězně vyšly tyto Praetoriany http://www.milwatches.com/product_info.php/info/p1761_Praetorian-Night-Patrol---Silicon-Strap.html , ale jsou na velikostní a cenové hraně. 

Odesláno (upraveno)

A co sehnat Traser super sport. Mám je a jsem s nima moc spokojený.

Píše se rozměr 46, ale je to z korunkou a tím výběžkem na boku pouzdra. Luneta má mezi 41 a 42. Má safír a dají se sehnat v tvém limitu.

Edit: kdyby si je chtěl vidět naživo, tak jsem taky z Ovy.

Upraveno uživatelem jencekgs
Odesláno

Presne jak pise kolega vyse, zkoukni Super sporty od Traseru. Na foru je spusta fotek. Mel jsem je (ne chrono verzi) a byly moc fajn, velikosti se neboj:)

Odesláno
  V 17. 4. 2013 v 6:19, jencekgs napsal:

A co sehnat Traser super sport. Mám je a jsem s nima moc spokojený.

Píše se rozměr 46, ale je to z korunkou a tím výběžkem na boku pouzdra. Luneta má mezi 41 a 42. Má safír a dají se sehnat v tvém limitu.

Jak jsem koukal, tak Supersporty už se neprodávají a nové Extremesporty jsou mimo cenový limit. Vy jste kluci myslelí koupit starší?

Našel jsem na ebay tyto Sottomarina http://forums.watchuseek.com/f220/sottomarino-lucciola-42mm-plus-pics-video-656374.html a chtěl se na ně zeptat, ale už jsem našel odpověď v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52666-levne-hodinky-s-tritiovym-osvetlenim/?hl=sottomarino&do=findComment&comment=811831 .

A co zkušenosti se Smith & Wesson?

Odesláno
  V 17. 4. 2013 v 7:06, Beet napsal:

Jak jsem koukal, tak Supersporty už se neprodávají a nové Extremesporty jsou mimo cenový limit. Vy jste kluci myslelí koupit starší?

kazdou chvili se neco objevi v bazaru, zalezi jak moc spechas... ja je kupoval tusim na konci 2011 z Anglie, jelikoz Chronoshop uz nabizel jen chrono verzi, kterou jsem kvuli prehlednosti nechtel

Odesláno
  V 19. 4. 2013 v 18:38, Spita napsal:

ahoj, kdyby jsi chtel, tak mam novy Uzi H3 Tritium Protector

Já by jsem chtěl ocelový vzhled, nic černého.

Ty Supersporty budou dobrá volba.

Při brouzdání Internetem jsem narazil na tento obchod s touto nabídkou http://www.uhren-shop.org/index.php?cat=c21_Traser-Super-Sport.html . Vypadá to, že je možné vkládat do košíku a tak. Obchod už asi dávno nefunguje, nicméně mě zaujala cena těch Supersportů 348Eur? Kolik vlastně stály nové? Já jsem někde viděl nějakou recenzi a tam jsem viděl cenu 3400Kč.

Odesláno

Původní zadání zůstává, kdyby někoho ještě něco napadlo.

Ale mě teď jen tak pro informaci napadlo, jestli existuje něco v kombinaci Tritium+GMT do 5000Kč.

Odesláno

nový stály kolem deseti (chrona)... 50% sleva byla v rámci výprodeje... wr 200m, safír a tritium by se za 5 normálně neprodávaly, vem si za kolik se prodávají současné modely s plastovým pouzdrem a minerálem

pozor na to, že definitivně se doprodaly loni a minimálně 2 roky předtím už byla sleva... příspěvky na trasery se datují zhruba začátkem roku 2009, tedy už mohou mít něco zasebou... zkus se poptat na to německém odkazu, ale pochybuji, že má funglofky, navíc na tahu

pak třeba ještě http://www.militarywatchshop.co.uk/watches/h3-gws-g10/gws-g10-pro-diver/ nebo Luminox

Odesláno
  V 17. 4. 2013 v 13:54, Jsilver napsal:

Jak už zde bylo napsáno, Traser je dobrá volba, mám je a už odvedly velice dobrou službu. Mohu jedině doporučit

http://www.traserh3watches.com/seiten/Classic_Chronograph_Big_Date_Pro__mod-detail-id-5-sprache-en.html

safírové sklo, WR200, Quartz,  aleemají rotující korunku

Ty jsou skvěle, skoro ideální. Ale lunetu s tachymetrem nemůžu. To je ta největší blbost co se na hodinky dává.

Odesláno
  V 22. 4. 2013 v 12:14, lobak napsal:

Ty jsou skvěle, skoro ideální. Ale lunetu s tachymetrem nemůžu. To je ta největší blbost co se na hodinky dává.

Prečo je to najväčšia blbosť?

Odesláno

Tak mě řekni, kdo z vás to používá? Minutova luneta měří minuty- jednodušší stopky, hodinova ti ukáže jiné časové pásmo, ale kolikrát si na dálnici změřil letmý kilometr? Ani piva v hospode si s ni nespocitas :-(

Odesláno

Ale to bys mohl říct o spoustě věcí na hodinkách, např heliovém ventilu. A ten jsem třeba nikdy nepoužil, zatímco tachymetrickou stupnici na dálnici již několikrát. Ale nemusí to být hned největší blbost na světě.

• po měsíci...
Odesláno

Tak jsem nevydržel a koupil ve výprodeji Sottomatino Italia Lucciola.

post-27479-0-21132400-1370030393_thumb.jpgpost-27479-0-75160000-1370030407_thumb.jpgpost-27479-0-61305200-1370030417_thumb.jpg

V jednom z výše uvedených vláken, byla obava jestli nepoužívají fake tritiových trubic. Po ujištění přímo od mb-mirotec, že s hodinkami Sottomatino Italia Lucciola jsou svázáni, jsem se nebál a jal se objednávat. Jelikož stály 79USD, tak jsem objednal bílou a modrou variantu s tím, že tu která se mi bude líbit si nechám a druhou prodám. Zvítězila bílá varianta. Viz. foto.

Zatím spokojenost a hlavně -  v noci vidím kolik je hodin!!! A je to co jsem od těchto hodinek chěl.

Odesláno
  V 31. 5. 2013 v 20:51, jencekgs napsal:

Tak jsi se dočkal Tritia. Tak ať slouží.

Diky.

Ale poptavka po Tracer Supersport je stale aktualni.  :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...