Návštěvník kupec Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Zdravím Vás chlapi. Môžete mi prosím povedať ak niekto z Vás vlastní tieto hodinky, akú máte presnosť +/- sek za 24 hod.? Ďakujem Vám za postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Zdravím Vás chlapi. Môžete mi prosím povedať ak niekto z Vás vlastní tieto hodinky, akú máte presnosť +/- sek za 24 hod.? Ďakujem Vám za postrehy. Já jsem je měl a dělaly plus minus 2-3 vteřiny za den. Ale jak asi už víš, je to úplně fuk, všechno se dá zregulovat a spravit. Není to tak, že by kvalitnější hodinky šly přesnějc - je to jen o nastavení. BTW nejpřesnější hodinky, co jsem měl, byly Steinhart. Dělaly tak 2 vteřiny za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Já mám v 3777 cal. 79320 (taky modifikovaná 7750) a dělá mi stabilních +7s denně. Nehledě na polohu, nehledě na natažení.Až bude hodinkám končit záruka, nechám je vyčistit a zregulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Mne robia do + 4sek./24 hod. myslím si že je to v tolerancii, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Každopádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 Ďakujem za Vaše postrehy a za podelenie sa o vaše informácie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2013 Ahoj, moje hodinky ted delaji 0.4+denně a je to Omega.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeS Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Mám cal.79350 a pokud je mám ve winderu tak něco mezi +2 a +3s denně, na ruce kolem +1s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkwh Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Mohu potvrdit, cca 3 vteřiny denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se