Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Projel jsem diskuze, projel jsem weby, nachytal se na pár "super" značek, proto jsem kouknul na osvědčené a Vámi doporučované a vzhledem k fin. možnostem a trochu menší masovnosti se mi zalíbilo pár modelů od Orientu. 

Hodně zajímavé jsou tyto: http://www.orientuhren.de/orient-automatic-sporty-fev0n004w-p-371.html?language=en

ale nikde jinde jsem je nenašel, jen nějaké odkazy na ruské weby a ani na ofiko stránkách jsem je nenašel, proto se ptám kam jsem zase "šlápl"??

Jaké máte zkušenosti s nákupem na orientuhren.de??

Odesláno

Asi stupidní dotaz, ale dost silne uvažuju nad Orientama jako takovýma otloukánkama. A ještě jsem ze zahraničí nic nekupoval...jak to funguje? Normálně zaplatím přes paypal (jiak to nejde ne?) a zásilka mi dorazí až domů přes Českou poštu? Jak by se postupovalo, kdyby se hodinky po cestě z Německa poškodily? Díkes

Odesláno

No někde funguje i převod, ale paypal mi příjde easy... Jednou jsem jen zaplatil něco co pak prodejce napsal že se omlouvá,

ale že měl poslední kus a při balení zjistil poškození. Obratem jsme domluvili vraceni penez paypalem.

Jinak vraceni postou predpokladam, ale s reklamacin zkusenost nemam.

Odesláno

Pokud chces raye pak za stejny penize jako z nemecka se daji nove sehnat i u nas...ja si je takto vychytal a muzu ti ten kram klidne doporucit....na dobirku domu, do 3dnu, stejna cena jako orientuhren nebo schoeneuhren.de...ale jen na raye...maka jsou levnejsi u nemcu, ostatni modely jsem nesrovnaval...

Odesláno

http://online-hodinky.sk/orient/automaty-strana-2/ ...kram je slovensky, ale majitele jsou z Litovle, raye maji za 140e ale daji ti 10%slevu o kterou jim napises v objednavce...penize ti prevedou dle aktualniho kurzu na kc a postovne vcetne dobirky je za 0, tim padem jsi na stejne cene jako u nemcu s postovnym....mozna mensi...neplatis  poplatek za prevod penez na paypal nebo z karty...takze na finale \\\ mene

Odesláno (upraveno)

Dobře jsi udělal. Ten obchod má i českou variantu (http://www.hodinky.inshop.cz) a mám s ním jen ty nejhorší zkušenosti :)

Mohol by si to trochu rozviesť,alebo to napísať do recenzií?Ja  by som tam chcel tiež v budúcnosti niečo kúpiť.

Inak aj v kamennom obchode sa dá dojednať zľava,ako to bolo v mojom prípade,keď som kúpil Orient CEM7A002R za 141?,a cena na onlinehodinky je 166?.

Upraveno uživatelem Baldur
Odesláno

Mohol by si to trochu rozviesť,alebo to napísať do recenzií?Ja  by som tam chcel tiež v budúcnosti niečo kúpiť.

Inak aj v kamennom obchode sa dá dojednať zľava,ako to bolo v mojom prípade,keď som kúpil Orient CEM7A002R za 141?,a cena na onlinehodinky je 166?.

akorát se to zrovna řeší v recenzích, hodinářství EVA Litovel

Odesláno (upraveno)

No ale v recenziách nevidím žiadne negatíva,teda okrem toho,že nemajú skladom tovar,ktorý by skladom mal byť...

Asi si budeme musieť počkať,ako sa vyjadrí Kex...

Upraveno uživatelem Baldur
Odesláno (upraveno)

Nechci spamovat poradní vlákno, takže jen v rychlosti:

* V e-shopu měli hodinky, které nejen že nebyly skladem, ale už se ani nevyráběly (proto jsem je chtěl koupit;)) - objednávka byla potvrzena, nechali mne zaplatit via proforma, pak mi nabídli zcela nesmyslný alternativní produkt (pánské vs dámské), o vrácení peněz jsem se s nimi dohadoval několika maily asi 2 měsíce.

* O hodinkách PRIM RSG44-01 mi paní Navrátilová zarytě tvrdila, že jsou Czech made od Eltonu (!!!)

* Když jsem si je posléze z hecu koupil, dělaly +5min za hodinu. To jsem reklamoval a nejprve mi bylo sděleno, že je to u mechanických hodinek normální, pak jsem se domohl záruční opravy, která trvala opět několik měsíců.

Edit: Ale aby to nevrhalo na obchod tak úplně špatné světlo, musím se přiznat, že jsem tzv. "svoditel", tj. mám až fenomenální smůlu (ukradené auto, foťáky, peníze, na zájezdech oblečení, apod.)

Upraveno uživatelem Kex
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...