Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nie je podstatné, ktoré sú krajšie. U mňa je to o pocite. A č sa týka vývoja: Hacking u automatov, ktoré robia 5s denne je pre mňa nepodstatný a ako som už písal manuálny náťah pri skrutkovacej korunke v rámci šetrenia závitu taktiež nepotrebujem.

Já raději nosím hodinky co se mi líbí, než co se mi nelíbí. Ale jako aby jsme si rozuměli. To že se mi líbí víc nový modely neznamená, že zatracuji ty starý, který jsou taky pěkný a byly prostě první. Natahování korunky oceňuji i u Fortisek, když hodinky nenosím třeba přes víkend, tak nemusím kvedlat s rukou a to vidím jako velký plus. Ono jestli monstry střídáš po více dnech s jinými, tak stejně musíš vyšroubovat korunku a nastavit čas. U těch starých modelů mi vadí ani né tak strojek, ale že ty ručičky mi neladí s indexama a i barva lumi mi přijde jiná a ty číslovky bych tam taky mít nemusel. Ale nechci to nikomu vnucovat, jsou to moje postřehy.

Odesláno

Chvalabohu Monstrá sú tak "lacné", že ak sa mi prestanú páčiť staré, tak si jednoducho kúpim nové :) Zatiaľ som nadmieru spokojný a moja malá svatá trojica /Orange, Black, SARB/ z domu nepôjde ale "never say never"

Odesláno

Nikde jsem to nenašel, tak se zeptám: Kdy se začaly vyrábět monstra SKX? A jsou stále ve výrobě poté, co se objevila nová řada SRP?

Předem díky a sorry, jestli už se to tady řešilo.

Návštěvník Strocek
Odesláno

V roce 2000 měla vyjít první generace. Ale ruku do ohně za to nedám  ;)

Odesláno (upraveno)

Nedávno avizovali z Creationwatches, že už končí predaj starých Monstier ale zatiaľ sú stále v predaji. Takže je predpoklad, že výroba starých už skončila.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno (upraveno)

Ktorý pako navrhoval kolíčky do origo Monster tahu? Pre tých, ktorí by si chceli doma skracovat tah na monstrách, priložím návod aby ste si nezničili kolík ako ja. Sú tam také malé sku.vené púzdierka. Mal som si to pozrieť hneď pod lupou.

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/BraceletSizingTools/AFBraceletSizingToolUse.htm

Odesláno

Ktorý pako navrhoval kolíčky do origo Monster tahu? Pre tých, ktorí by si chceli doma skracovat tah na monstrách, priložím návod aby ste si nezničili kolík ako ja. Sú tam také malé sku.vené púzdierka. Mal som si to pozrieť hneď pod lupou.

http://www.pmwf.com/Watches/WatchTools/BraceletSizingTools/AFBraceletSizingToolUse.htm

No vidíš a to ten tah každý jenom chválí. Některý úkony je asi lepší svěřit profesionálům, když má člověk gramlavý ruce :wallbash:

Nezbývá než popřát, abys to dal do pořádku...

Odesláno (upraveno)

Neštve ma to, že som si zničil kolík, lebo mám nový origo tah v rezerve. Štve ma, že nie je použitý klasický rozperný kolík. Keď to púzdierko zle vyberieš, tak už tam kolík nedrží a vypadáva. Nájsť dobrého hodinára u nás je problém. Zatiaľ mi u hodinárov len poškrabali dýnko, sklíčko a aj púzdro. Tak mám svoje náradie ale s týmto som nepočítal. Pred výmenou sa už na kolík pozriem lupou. To púzdro je pekne vidieť a podľa toho zvolím priemer vytláčacieho hrotu.

Odesláno

ja som si nechal skratit tah u hodinara..ako prvy mi stratil trubicku na oske...neskratil a vratil mi ich rozobrane. druhy pan si s tymto problemom uz poradil (cena skratenia jedneho clanku 5eur)

Odesláno

Díky za odkaz, může se hodit. I když já naštěstí tah zkracovat nemusím.

Odesláno

Caute..

V minulosti som si tiez chcel kupit monstra ale nevysiel mi obchod..

Potom som asi cca na rok o nich nejavil zaujem..

No teraz zase po nich pokukavam..

Chcem sa spytat..Oplati dat cca o 50e viac za japan verziu??

Je medzi K a J ozaj taky rozdiel kvality??

Dik za info..

Odesláno

Netuším, o akom rozdieli kvality hovoríš. Za ušetrenú pajsku si radšej kúp ku nim nový Mesh alebo pekný Hirsch.

Odesláno

Napr. ze J maju kvalitnejsie spracovanie..

Koli comu je tam ina cena ked su to rovnake hodinky?

Ked som pozeral fotky tak model K ma viac ludi na fore ako model J..

Odesláno

Rozdiel kvality som nepostrehol. Ak chceš nápis Japan a dni v týždni v japončine, tak si priplať. Rozdiel ceny bude asi len tým, že je lacnejšia pracovná sila.

Odesláno

Pri modeli K su ake dni v tyzdni okrem anglickych?

Tak je potom asi lepsia volba z financneho hladiska K model.

Ja som si myslel ze hodinky vyrabane v japonsku su o nieco kvalitnejsie.

Dik za odpovede.

Odesláno

Dni sú v Španielčine alebo čo to je. Čo sa kvality týka, tak si sám písal, že K model má viac ľudí na fóre, tak tam asi rozdiel kvality nebude.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...