bobrjak Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 http://www.azwatch.cz/katalog/seiko Jinak si moc nepamatuju, že by ještě někde měli.Otázka je, jestli cena bude přijatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 asi budu chvilku pokukovat po bazaru, jestli se něco neobjeví, zatím na ně nespěchám, mám problém unosit to, co mám teď doma, ale chronobundus se už zase začíná ozývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Já je zrovna včera koupil tady: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/13506-hodinky-seiko-monster-srp307j1-automatic-diver.php a můžu doporučit. Komunikace bez problémů, japonská verze a osobní odběr ve vesničce za Olomoucí (u pána v obýváku ) Kdybych ale nebyl takový, že když si něco usmyslím, tak to musím mít hned, koupil bych asi na skywatches K verzi, kde je ta cena o moc příjemnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi?Ten, co máš nasazenej. Ale umím si na nich dost dobře představit i ty ostatní, snad kromě toho pravýho. I když to možná jen proto, že preferuju černošedýho bonda (sám mám strapů asi jedenáct, ale k SKX 007...přepočítáno, mám jich jen 10). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Tenhle taky nevypadá špatně. Zitra zkusím nafotit na hodinkách všechny, jestli bude čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 jj, to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Nevim jestli jsem tak slepy jenom ja, ale az dneska na makro fotce jsem si vsiml, ze indexy na Monstrech maji kovove oramovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Tak já nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Tak já nevím.Prvni a druhy zleva v horni rade... Je to takovy svezi a ne preoranzovely :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Jo ten první nahoře se mi líbí nejvíc, ale ono to chce sladit si s hadrama a žabkama a pak každej může vyniknout jinak. ty černo oranžový tam už je moc černý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 1 a 2 zleva dolni rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Prvni zleva horni rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Podle mě to nechce moc černé Tj. nahoře první zleva a možná ještě druhý zleva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 .., ale ono to chce sladit si s hadrama ...Musel jsem si koupit nový triko, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Jak jsem rikal. Ten druhej z leva, ale imho jin sedi vsechny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobrjak Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 (upraveno) Jo ten první nahoře se mi líbí nejvíc, ale ono to chce sladit si s hadrama a žabkama a pak každej může vyniknout jinak. ty černo oranžový tam už je moc černý Přesně tak, záleží na oblečení. Jak mi neseděl ten první co sem fotil (modrooranžovej), tak sem vzal modrý triko s oranžovým motivem a hned to působilo úplně jinak.Skoro si z toho připadám jak ženská tohle řešit.Takže z těch Kamilových fotek si dovedu představit úplně všechny pro nějakou příležitost. Upraveno 13. června 2015 uživatelem bobrjak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Musel jsem si koupit nový triko, A pak, že nerostou . Pěkný to máš, když to sladíš, tak můžeš mít i naprosto šílený barvy. Ono se to zdá, že ty nata stojí kilo na ebay, když k tomu připočteš i to ostatní, seš na ceně tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Musel jsem si koupit nový triko, oranžovej vorvaňJinak nejlepší je horní řada uprostřed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 oranžovej vorvaňČlověk tady nemá žádný uznání... A ještě jedna srovnávací: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Člověk tady nemá žádný uznání... A ještě jedna srovnávací:Nemuzu si pomoct, i kdyz je tam hodne pruhu, ty uprostred vlevo mi vydhazej jako nej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se