Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Já je zrovna včera koupil tady: http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/13506-hodinky-seiko-monster-srp307j1-automatic-diver.php a můžu doporučit. Komunikace bez problémů, japonská verze a osobní odběr ve vesničce za Olomoucí (u pána v obýváku :) )

Kdybych ale nebyl takový, že když si něco usmyslím, tak to musím mít hned, koupil bych asi na skywatches K verzi, kde je ta cena o moc příjemnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dorazily nejake NATO, zatim jsem nasadil sedivku. Ktery se vam nejvic libi?

Ten, co máš nasazenej.

Ale umím si na nich dost dobře představit i ty ostatní, snad kromě toho pravýho. I když to možná jen proto, že preferuju černošedýho bonda (sám mám strapů asi jedenáct, ale k SKX 007...přepočítáno, mám jich jen 10).

Odkaz ke komentáři

1 a 2 zleva dolni rada.

Odkaz ke komentáři

Jo ten první nahoře se mi líbí nejvíc, ale ono to chce sladit si s hadrama a žabkama  :) a pak každej může vyniknout jinak. ty černo oranžový tam už je moc černý

Přesně tak, záleží na oblečení. Jak mi neseděl ten první co sem fotil (modrooranžovej), tak sem vzal modrý triko s oranžovým motivem a hned to působilo úplně jinak.

Skoro si z toho připadám jak ženská tohle řešit.

Takže z těch Kamilových fotek si dovedu představit úplně všechny pro nějakou příležitost.

Upraveno uživatelem bobrjak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...