Přejít na obsah

Zase ta Monstra

karel hb

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

A z tých novších sú pre mňa najzaujímavejšie SRP455. Luke, keby si sa ich náhodou zbavoval, ozvi sa.

Sice je jen velmi málo pravděpodobné, že by k tomu kdy došlo, ale určitě bych se nejprve ozval tobě. Už jen kvůli těm fantastickým fotkám, které jsi s nimi kdysi udělal. Navíc ty mé netrpí posunutými indexy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice je jen velmi málo pravděpodobné, že by k tomu kdy došlo, ale určitě bych se nejprve ozval tobě. Už jen kvůli těm fantastickým fotkám, které jsi s nimi kdysi udělal. Navíc ty mé netrpí posunutými indexy...

OK, dík :). Nejak mi tie indexy nevadili, bral by som ich aj s nimi. No, fotky boli len také dokumentačné cvaky :). Ale hlavne že sa páčili, prekvapilo ma, že si ich niekto pamätá.

Odkaz ke komentáři

Mam dotaz a zatim kvuli nemu nechci zakladat nove vlakno. 

Poptavam u Harolda z Yobokies modifikaci na monstra, jedna se o cifernik, rucicky a ring lock.. Konkretne chci modifikovat sve SRP637, tedy shrouded monstra, ale predpokladam ze velikost ciferniku je stejna jako u klasickych monster a lisi se pouze tim shroudem. 

Muj dotaz zni: Na koho z fora se obratit, aby mi modifikaci zrealizoval? Sam se do toho poustet nechci a hledat v Brne hodinare pred preferenci se mi take nechce. Radeji bych nekoho odsud, idealne nekoho, kdo uz ma takovou vymenu za sebou. 

Predem diky za rady a tipy, Filip

Odkaz ke komentáři

Tak konečně !!!

Po několikaletém přemítání, jestli tyhle hodinky opravdu chci, potřebuji a budu milovat, jsem se minulej týden rozhodl, v pátek zaplatil, v pondělí mi to poslali z Pamplony, v úterý byly v Madridu, dneska ráno v Praze a před polednem u mě v Brně. Mám je sice jenom chvilku, ale už jsem si téměř jistej, že jsem udělal dobře a ten pocit sílí, sílí, šílí, kde se to proboha zastaví......... :-)

post-17609-0-01563100-1435160588_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

zlatmen: gratulace k Monstrum, mam radost, ze to jsou 1. Nezapomen se dopsat do seznamu ;).

Odkaz ke komentáři

zlatmen: gratulace k Monstrum, mam radost, ze to jsou 1. Nezapomen se dopsat do seznamu ;).

Díky, jsem z toho ještě celej rozvrkočenej :)

Do seznamu už sem se napsal - č. 207

Jsou to moje třetí seika, ale první co jsem kupoval nový (ty předchozí byly z blešáku a z aukra) a hlavně první monstra - to je zážitek.

Odkaz ke komentáři

Stará černá monstra, pro mě ta nejlepší volba Tak si je uzivej a vítek v klubu

Jasně jsou prostě nejlepší, ale už sem je nemohl nikde dlouho najít nepoužitý, byl jsme skoro nalomenej jestli nevzít ty nový černý, ale nakonec su moc rád, že mám ty starý.

Jak už tady párkrát zaznělo, ty straý mají prostě koule, je to legenda.

Odkaz ke komentáři

Stane se neco kdyz nahradim tluste seiko stezejky stezejkami nornalnimi? Ty tluste se mi nevlezou do meshe :(

Já jsem to udělal u jiných starších potápek seiko divers 6309-729a a nestalo se nic a drží to. Dělal jsem to kvůli koženýmu řemínku, ten jsem nosil docela dlouho bez problémů a teď jsem tam vrátil origo gumu, zase na tenkých stežejkách a taky žádnej problém, jenom ta guma na tom trochu vakluje. Ohledně monster, ale zkušenost nemám, čekal bych, že to bude podobný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...