Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dnesni z Kunratic a Libenaku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Krásné. Klasika je klasika. :-D

Diky moc ;)

Odesláno

Naplavka

Odesláno (upraveno)

Mám jeden dotaz na odborníky :-) Mají SRP307 a SKX781 ten samý tah?

Jasny maji

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Vltava

Odesláno

Monstra jsou super. Před 14 dny jsem se ráchal v Rudém moři a užíval si pod vodou jejich luminiscence. Jediné, co mě štve,je, že dělají 20s do mínusu. Dá se s tím něco dělat?

Odesláno (upraveno)

Blues: urcite asi da i kdyz jde o to na jakou dobu. Ze jsou super, o tom zadna.. ;)

Lukyn77: diky, tak proste hodinky a kolik mi udelaji radosti a snad obcas i nekomu jinemu :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Chlapci ma niekto kombinaciu orange monstra a modry Isofrane..? Rozmyslam nad tym ako by to vyzeralo.. ci to nebude "kolotocarina"..

Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno

Mám jeden dotaz na odborníky :-) Mají SRP307 a SKX781 ten samý tah?

Ne taj docela, jednak maji jine oznaceni a pak trochu jinak reseny spojeni clanku. Nejakej blazen na watchuseek je zvazil a starsi byl tezsi a pusobil solidneji.

Nicmene sedet samozrejme bude, jen pokud uvazujes jako sberatel,zajimaj Te i tyhle malickosti ;)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ne taj docela, jednak maji jine oznaceni a pak trochu jinak reseny spojeni clanku. Nejakej blazen na watchuseek je zvazil a starsi byl tezsi a pusobil solidneji.

Nicmene sedet samozrejme bude, jen pokud uvazujes jako sberatel,zajimaj Te i tyhle malickosti ;)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Díky za reakci, já se na to ptal v Altru a řekli, že jsou stejné. Každopádně máš lepší znalosti než dodavatel Seiko pro ČR :clap: Zkoušel jsem všude možně poptat ten pro SKX781 a bohužel nic. Ale už mám na cestě tak pro SRP309 :-) 

Odesláno

Není to snad ani týden co byl jeden v prodejním vláknu. ;-)

Ten jsem bohužel nezaregistroval :-) Zkoušel jsem e-shopy (Altro, Helveti, Azwatch)

Odesláno (upraveno)

Jj, škoda. Nevím jaká je ofiko cena u AD, ale tenhle byl prý fungl nágl za litr i s poštou. Přemýšlel jsem, že bych ho vzal jako náhradní, kdybych ten svůj nějak zničil. :-D Ještě, že mi ho někdo vyfoukl. Taky jsem jednou nutně potřeboval origo gumu na monstra s nápisem seiko u stěžejky a měl jsem jí na ruce jen jednou.:-D

Upraveno uživatelem clovenhoof
Odesláno

Chlapci ma niekto kombinaciu orange monstra a modry Isofrane..? Rozmyslam nad tym ako by to vyzeralo.. ci to nebude "kolotocarina"..

No, tezko rict :) , kazdopadne obracena verze by byla asi stravitelnejsi. (modrej cifr a oranz guma)

Treba nekdo se schopnosti fotoshopu, nebo jak se ta blbina nazyva, by mohl to zkusit naaranzovat :) .

Odesláno

Nasiel som na nete nejake foto.. i ked na tejto foto ta modra moc nevynikne.. v reale to nemusi byt zle..

50b6873af2c932e211b935f7f7855fb7.jpg

Odesláno

farbakp: jako uplne marny to neni, ale odruda modre je takova, ze ani nenadchne ale ani neoslni.

Ja Ti ale nevim... jsem si predstavoval asi svetlejsi modrou. Hele a proc ne oranz isofrane?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...