tano Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Dnesni z Kunratic a Libenaku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2017 uživatelem tano
tano Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Krásné. Klasika je klasika. :-DDiky moc
tano Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 Naplavka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Mám jeden dotaz na odborníky :-) Mají SRP307 a SKX781 ten samý tah?
tano Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 (upraveno) Mám jeden dotaz na odborníky :-) Mají SRP307 a SKX781 ten samý tah?Jasny maji Upraveno 19. února 2017 uživatelem tano
Lukyn77 Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Odesláno 19. února 2017 Mám ještě ve foliích origo tah, kdyby po něm někdo toužil ...
tano Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Vltava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blues Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Monstra jsou super. Před 14 dny jsem se ráchal v Rudém moři a užíval si pod vodou jejich luminiscence. Jediné, co mě štve,je, že dělají 20s do mínusu. Dá se s tím něco dělat?
Lukyn77 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Tano, moc pěkný to máš, hezky to tu udržuješ v pohybu
tano Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 (upraveno) Blues: urcite asi da i kdyz jde o to na jakou dobu. Ze jsou super, o tom zadna.. Lukyn77: diky, tak proste hodinky a kolik mi udelaji radosti a snad obcas i nekomu jinemu Upraveno 20. února 2017 uživatelem tano
farbakp Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Chlapci ma niekto kombinaciu orange monstra a modry Isofrane..? Rozmyslam nad tym ako by to vyzeralo.. ci to nebude "kolotocarina".. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Vajt Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Mám jeden dotaz na odborníky :-) Mají SRP307 a SKX781 ten samý tah?Ne taj docela, jednak maji jine oznaceni a pak trochu jinak reseny spojeni clanku. Nejakej blazen na watchuseek je zvazil a starsi byl tezsi a pusobil solidneji. Nicmene sedet samozrejme bude, jen pokud uvazujes jako sberatel,zajimaj Te i tyhle malickosti Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
ABCDE Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Ne taj docela, jednak maji jine oznaceni a pak trochu jinak reseny spojeni clanku. Nejakej blazen na watchuseek je zvazil a starsi byl tezsi a pusobil solidneji. Nicmene sedet samozrejme bude, jen pokud uvazujes jako sberatel,zajimaj Te i tyhle malickosti Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Díky za reakci, já se na to ptal v Altru a řekli, že jsou stejné. Každopádně máš lepší znalosti než dodavatel Seiko pro ČR Zkoušel jsem všude možně poptat ten pro SKX781 a bohužel nic. Ale už mám na cestě tak pro SRP309 :-)
clovenhoof Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Není to snad ani týden co byl jeden v prodejním vláknu. ;-)
ABCDE Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Není to snad ani týden co byl jeden v prodejním vláknu. ;-) Ten jsem bohužel nezaregistroval :-) Zkoušel jsem e-shopy (Altro, Helveti, Azwatch)
clovenhoof Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 (upraveno) Jj, škoda. Nevím jaká je ofiko cena u AD, ale tenhle byl prý fungl nágl za litr i s poštou. Přemýšlel jsem, že bych ho vzal jako náhradní, kdybych ten svůj nějak zničil. :-D Ještě, že mi ho někdo vyfoukl. Taky jsem jednou nutně potřeboval origo gumu na monstra s nápisem seiko u stěžejky a měl jsem jí na ruce jen jednou.:-D Upraveno 23. února 2017 uživatelem clovenhoof
tano Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Chlapci ma niekto kombinaciu orange monstra a modry Isofrane..? Rozmyslam nad tym ako by to vyzeralo.. ci to nebude "kolotocarina".. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez TapatalkNo, tezko rict , kazdopadne obracena verze by byla asi stravitelnejsi. (modrej cifr a oranz guma) Treba nekdo se schopnosti fotoshopu, nebo jak se ta blbina nazyva, by mohl to zkusit naaranzovat .
farbakp Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Nasiel som na nete nejake foto.. i ked na tejto foto ta modra moc nevynikne.. v reale to nemusi byt zle.. Odoslané z môjho iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 farbakp: jako uplne marny to neni, ale odruda modre je takova, ze ani nenadchne ale ani neoslni.Ja Ti ale nevim... jsem si predstavoval asi svetlejsi modrou. Hele a proc ne oranz isofrane?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se