busdriver Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 no, když monstra, tak snad i takhle by to šlo .... co? ne? Tano ... modrá, co? Ať to není nudný ... Úplně se mi vybavil jeden z mejch internetovejch hrdinů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyn77 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Lukyn77: ty woe Luky, uf Nudny to neni, to je fakt. Dej mi chvili Edit: je to odvaha (cti stari psi te rozskubou). Dal bych to, to je fakt, vim jsem magor.Celkove vzato, u vody budes buh To je ale Tvoje ruka, ze? Jestli jsi granat, tak to dej do hlavni sekce co mate dnes na ruce Já myslím, že na Seiko sraz dobrý ... jen to chce vybalit až v průběhu, ne s tím přijít na ruce, to by byl risk Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Lukyn77
tano Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 +1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farbakp Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 paradne fotky tano.. s retro nadychom.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 farbakp: diky, ale ta posledni me stala sklicko ( poskrabane) po 4 letech...
kupko Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kotuc20 Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Monstra sú proste super a ten gumák sa im hodí.
AKUC Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 +1tano - poslednú dobu veľmi pekné fotky a tie oranžády sú skvelé
hmpf Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Foceno mobilem tak odpusťte kvalitu, ale gen2 čerňoušci se tu často neobjevujou a foceno schválně z větší vzdálenosti. A tady jedna pěkná fotka (bohužel né má) když se to umí vyfotit. Monstrům šíleně slušej odlesky, tím dostaly i mě. Upraveno 4. května 2017 uživatelem hmpf
hmpf Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 (upraveno) Kurnik sem ty fotky chtěl dát do jinýho vlákna, co máte dnes na ruce, co se dá dělat Tak aspoň využiju, rád bych viděl na živo oranžády SRP309 a 1 generaci v černé. Pokud by nějaký vlastník z Prahy byl pro si dát s ťuka tak dejte prosím vědět do SZ. Upraveno 4. května 2017 uživatelem hmpf
tano Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Hlidani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Phootchice Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Monster Huaraches :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Odesláno 13. června 2017 Dnesni prochazka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farbakp Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Harwey: daval si nejake foto..? Priloha je prazdna.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Bushman Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 U mně dobrý - je tam přiložené PDF a jde stáhnout a otevřít bez problémů...
farbakp Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 Uz to ide otvorit aj mne.. ok.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
Harwey Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Odesláno 15. června 2017 sorry, iba pdf, zabudol som napisat. ked to funguje tak ok:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se