Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mne sa ten flagolov mod celkom paci, viem si k nim predstaviť ciernu kozku/gumu s oranzovym presivanim... :)

Odesláno

Pokiaľ by som bol extrémne zaťažený na monstrá, tak by som postupoval asi takto: Orange, Black, Dracula, Dostupné limitky, Modifikácie bežne v predaji a až potom ostatné modifikácie. Ale to by už asi Windre zožrali polovicu mesačných výdajov za elektriku :-D

Odesláno

Počítáte mezi Monstra i MODované ? Vlastně ani nevím, jestli jsou to původně oranžády, nebo černé  :guiltysmiley:

Tak přesně tyhle monstra se mi líbí uplně nejvíc a chci si je udělat. Nebyly by nějaké další fotky?

Odesláno (upraveno)

Brumko: Smysl  to podle mne má. Pouzdro je geniální velikosti i tvaru, tah je skvělej, nicméně mě osobně se příliš nelíbí tvar ruček. No a tak se tyhle MODy když jsem na ně narazil, prostě nedaly nevzít. Sice se trochu cena navýšila, ale pořád jsou to ty hodinky co se na ně rád podíváš a zároveň jsou to ty hodinky co se nebojíš házet dceři na dno bazénu když se chce pro něco potápět.

Upraveno uživatelem flagolo
Odesláno (upraveno)

Brumko: Smysl  to podle mne má. Pouzdro je geniální velikosti i tvaru, tah je skvělej, nicméně mě osobně se příliš nelíbí tvar ruček. No a tak se tyhle MODy když jsem na ně narazil, prostě nedaly nevzít. Sice se trochu cena navýšila, ale pořád jsou to ty hodinky co se na ně rád podíváš a zároveň jsou to ty hodinky co se nebojíš házet dceři na dno bazénu když se chce pro něco potápět.

Bol to len môj názor. Momentálne som ešte v štádiu, kedy neviem celkom presne posúdiť, či mody sú ešte považované za Monstrá alebo za zlátaninu podľa chuti, ktorá sa dá do budúcna zhodnotiť. Zatiaľ to posudzujem len podľa toho, že s následným predajom /akýchkoľvek/ starších hodiniek, ktoré nemajú origo ciferník, ručičky a pod. je trocha problém.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno (upraveno)

To máš těžký. Myslím, že momentálně aplikuješ pravidlo které platí u hodinek jiné kategorie. Přeci jen jinak se na odlišnost od katalogového provedení dívají sběratelé Rolexu, případně vintážních hodinek obecně a jinak je to u Seika, kde bych to víceméně viděl na rozpoznání tenké linie oddělující úpravy od bastlení.

Upraveno uživatelem flagolo
Odesláno (upraveno)

Skúsim trocha konkrétnejšie: Zoberme 2ks nejakého modelu PRIM, ktorého je všade hafo za pár šupov. Na jedných hodinkách vymením ciferník a sekundovú ručičku tak ako sa mi to páči, druhé nechám v pôvodnom stave a hodím do predaja za rovnakú cenu. Som skoro presvedčený, že "modifikované" Primky sa nepredajú a ešte dostanem vyžraté, že som ich zbastlil.

Osobne by som si nedal vymenit na Seikach ani Hardlex za zafír. Ale v tomto som konzerva. Čo už.   

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Já bych na Monstra nešahal, myslím si, že jsou tak, jak mají být :) Přijde mi, že pak přijdou o tu svojí "ošklivost", která je právě nejlepší :) A kdyby se mi na nich něco nelíbilo, tak bych si je asi nekoupil. Ale ať si každej dělá co chce, když si lidi můžou tunit auta, tak proč ne třeba hodinky...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Ty vole, kuci vy mi dáváte... Tak jsem zase zjistil, že kdo nemá monstra neví co je život a já prostě chci žít!  ;) Já už jsem o nich přemýšlel kdysi jako náhradní hodinky na střídačku proti Marinemástrům, pro drsnější aktivity. Né že by Mástry nevydržely, ale když by se poškodili Monstry, tak by to tolik nebolelo. Samozřejmě by to byla novější verze jelikož je daleko hezčí, mají hacking a možnost natáhnout korunkou je taky dobrá, ale prostě se mi líbí víc nová verze. No a teď to přijde: oranžové nebo černé? případně varianta SRP311 Jde mi o to, jelikož tady asi má někdo obě varianty, jak je to s čitelností těch oranžových. Přijde mi, že je to trošku horší a bojím se, že by ta oranžová nerušila. Zaregistroval jsem, že někteří monstráci mají na hodinkách isofrane a asi bych si ho k Monstrům pořídil, tak jestli by se nepodělili o zkušenosti.

post-26998-0-30764600-1389456060_thumb.jpg

Odesláno

Sám nevím, taky po nich koukám, ale v rozhodování jsou oranžová a nebo verze upír (SRP313). Klasickou černou jsem vyřadil. Když ale nad tím přemejšlím, tak to asi vyhrajou oranžový s pozdější výměnou za  nějakej řemen stejný barvy.

Ty vole, kuci vy mi dáváte... Tak jsem zase zjistil, že kdo nemá monstra neví co je život a já prostě chci žít!  ;) Já už jsem o nich přemýšlel kdysi jako náhradní hodinky na střídačku proti Marinemástrům, pro drsnější aktivity. Né že by Mástry nevydržely, ale když by se poškodili Monstry, tak by to tolik nebolelo. Samozřejmě by to byla novější verze jelikož je daleko hezčí, mají hacking a možnost natáhnout korunkou je taky dobrá, ale prostě se mi líbí víc nová verze. No a teď to přijde: oranžové nebo černé? případně varianta SRP311 Jde mi o to, jelikož tady asi má někdo obě varianty, jak je to s čitelností těch oranžových. Přijde mi, že je to trošku horší a bojím se, že by ta oranžová nerušila. Zaregistroval jsem, že někteří monstráci mají na hodinkách isofrane a asi bych si ho k Monstrům pořídil, tak jestli by se nepodělili o zkušenosti.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Oni jsou dobrý všechny, chtělo by je vidět na živo nejlépe všechny... Ty oranžový jsou taky pěkný, ale bojím se horší viditelnosti. Upír je taky pěkný kombo. A teď babo raď. Abych nedopadl jako ten z tý sbírky...  :)

Jedna z netu ;)  

post-26998-0-02462800-1389459187_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno

Sa zameriavate na ciferník, ale nezabudnite aj na rozdiel v povrchovej úprave, človek si to moc neuvedomí.

Jestli myslíš SRP311 že je černá varianta pouzdra a tahu tak to je mi jasný. Tam to tak moc neřeším obě varianty se mi líbí možná černá je hezčí.

Odesláno

Na ty černooranžové mám taky zálusk, ale zmizely mi z shopu, kde jsem je chtěl objednat... takže teď nevím, co budu dělat  :helpsmilie: :D

Odesláno

Na ty černooranžové mám taky zálusk, ale zmizely mi z shopu, kde jsem je chtěl objednat... takže teď nevím, co budu dělat  :helpsmilie: :D

Jestli myslíš SRP311, tak za dobrou cenu je mají na Mywatcheshub. Ověřený obchod, doručení do 10 pracovních dnů, jen připočítat DPH a 180kč za vyclení.

http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mwh-srp311-srp311j1-p-47451/

Odesláno

Brutální sbírka všemožných variant Monster, včetně šílenejch custom řemenů. Chlapec si vyhrál :notworthy:

http://forums.watchuseek.com/f21/monster-army-greeting-thailand-916501.html

To je pecka, taky by se mi taková kolekce líbila...

Já preferuju oranžády, sám je mám a ta barva jim fakt sluší a s čitelností problém nemám, chce to ale asi opravdu vidět naživo.

Jinak se mi hodně líbí ještě modrá limitka, která vyšla loni.

Odesláno (upraveno)

Já preferuju oranžády, sám je mám a ta barva jim fakt sluší a s čitelností problém nemám, chce to ale asi opravdu vidět naživo.

Jinak se mi hodně líbí ještě modrá limitka, která vyšla loni.

Tie modré som si veľmi obľúbil, bavia ma zmeny odtieňov modrej.

edit: viac obrázkov v linku v podpise, ak to niekoho zaujíma

post-957-0-59658100-1389527569_thumb.jpg

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Jestli myslíš SRP311, tak za dobrou cenu je mají na Mywatcheshub. Ověřený obchod, doručení do 10 pracovních dnů, jen připočítat DPH a 180kč za vyclení.

http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mwh-srp311-srp311j1-p-47451/

To jsou ony, asi jsem měl ráno nějakou vlčí mlhu, že jsem si toho nevšiml :) Jen mám pořád trochu strach z té černé povrchové úpravy... Ale myslím, že na oranžové gumě by mohly být dobré :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...