Svatoslav Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Orange Monstra..? u mna zavislost.. som k nim definitivne priputany.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk farbakp, hezké a hned jsi je vzal jako důkazní materiál.
hmpf Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 (upraveno) Z téhle fotky to není vidět, to já pak líp nafotim když to bude aktuální, vlásečnice jsou téměř všude to mi přijde normální když je člověk používal, vyraznější jen mezi 0-5 mintou jakoby okousání to ani nevim jak se mi povedlo a u 9 minuty lehký ťuknutí, jinak jsou ve velmi zachovalém stavu o to nejde. Jen mě zajímalo za kolik se pohybují když se už neprodávají, dřív mi přišlo z dvojky kolem 4500Kč. Upraveno 6. prosince 2017 uživatelem hmpf
Franta1973 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Moje oblibene strojovny Monstra a Tatra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem Franta1973
Karel.zimm Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Dnes se vrátily ze servisu s novým klenutým safírem. Fotky nic moc, ale naživo vypadají parádně.
Svatoslav Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Ďáblici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 To tady take podporim Pomerance v desti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kupko Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Oranžová k oranžové :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
kupko Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Je to krasavec ale bylo těžké ho telefonem vyfotit pořát někde lezl a nakonec ho blesk docela nasral :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
tano Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem tano
Radik Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 Začínám docela litovat, že jsem oranžády pustil. Už podruhý. Jenže já je měl vždycky na tahu a tý oranžový tam asi na mě bylo málo
tano Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Radik: tak ony to jsou zvlastni hodinky, ale pokud nekomu sednou, tak je to laska na cely zivot.Nema cenu je nekomu nutit ale na tahu jsou take v pohode. Ja tah mam v supliku, jen jsem z nej sundal ty lestene stredy houbickou na nadobi Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem tano
Happy88 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2017 @Karel.zimm kdes servisoval Monstra, jestli se můžu zeptat? Mě se pod lunetu dostaly mikrocastecky písku z moře a trošku drhne při otáčení. Navíc už by možná potřebovaly prostě trochu prohlídnout. Tak ocenim tip. Ze bych třeba nahodil taky safír zrovna... Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
Karel.zimm Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2017 @Karel.zimm kdes servisoval Monstra, jestli se můžu zeptat? Mě se pod lunetu dostaly mikrocastecky písku z moře a trošku drhne při otáčení. Navíc už by možná potřebovaly prostě trochu prohlídnout. Tak ocenim tip. Ze bych třeba nahodil taky safír zrovna... Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí TapatalkJá jsem byl v KOSCOMU a spokojenost. Hotové hodinky ochotně zaslali na dobírku, protože nejsem z Prahy a dvakrát do roka se mi tam nechtělo. Pár stránek zpět mi Lukyn77 radil pana Bradu http://www.hodinar.unas.cz/, prý to měl hotovo do druhého dne a za 300Kč. Já platil výměnu 350Kč a tlakovku 260Kč plus servis a poštovné a trvalo to necelé tři týdny.
Happy88 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Já jsem byl v KOSCOMU a spokojenost. Hotové hodinky ochotně zaslali na dobírku, protože nejsem z Prahy a dvakrát do roka se mi tam nechtělo. Pár stránek zpět mi Lukyn77 radil pana Bradu http://www.hodinar.unas.cz/, prý to měl hotovo do druhého dne a za 300Kč. Já platil výměnu 350Kč a tlakovku 260Kč plus servis a poštovné a trvalo to necelé tři týdny.Paráda, díky za odpověď, na pana Bradu mrknu, i kdyz Koscom je aspoň hnedka kousek od Florence. Taky právě nejsem z Prahy, ale za 14 dní tam zrovna budu mít cestu, takže bych to tam aspoň osobně probral a hodinky jim nechal, tak se mi to akorát hodí Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk
tano Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Jen tak dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2017 Hezky pekne Tano;)Jo? Tak jo a dik. Hodinky jsou ale hezci, nez fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se