Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

hoj, mě teď tak napadlo, když nastavuju čas a snažím se být co nejpřesnější, tak přidržím trochu korunku (asi jako většina z vás) a vteřinovka se zastaví nebo dokonce začne jít protisměru ručiček...nevadí to strojku?

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 13:04, El Nano napsal:

hoj, mě teď tak napadlo, když nastavuju čas a snažím se být co nejpřesnější, tak přidržím trochu korunku (asi jako většina z vás) a vteřinovka se zastaví nebo dokonce začne jít protisměru ručiček...nevadí to strojku?

Nevadí.

Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 13:43, brumko napsal:

Nevadí.

Take to tak delam.

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 3. 9. 2014 v 13:04, El Nano napsal:

Já to dělám tak, že vytáhnu korunku a ručička stojí  ;) , ale chápu, že to je trošku nuda  :) 

Návštěvník Strocek
Odesláno

Asi tejden jezdim origo gumu. Fakt je dobrý mít více variant, aby se ti neokoukaly ;)

post-26998-0-65564400-1409865939_thumb.jpg

post-26998-0-52632900-1409865950_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 9. 2014 v 21:26, Strocek napsal:

Asi tejden jezdim origo gumu. Fakt je dobrý mít více variant, aby se ti neokoukaly ;)

Zdravim Jardo. Já zas teď na Monstrech jezdim ten naťák od tebe, akorát je teď nemám na sobě, takže je nemůžu blejskonout a přidat foto. Je to dobrá barevná varianta. Černá a červená se k Black Monstrům docela hodí.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)
  V 5. 9. 2014 v 7:37, Čajíček napsal:

Zdravim Jardo. Já zas teď na Monstrech jezdim ten naťák od tebe, akorát je teď nemám na sobě, takže je nemůžu blejskonout a přidat foto. Je to dobrá barevná varianta. Černá a červená se k Black Monstrům docela hodí.

Čau Honzo, tak to sem rád že ho nosíš a že se ti líbí. Ta kombinace je povedená. Ale s tou fotkou se musíš polepšit  :)

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Opravdu nechápu, jak si někdo může koupit takhle šeredný hodinky. Tak přesně tohle jsem si říkal před měsícem. A dopadlo to přesně tak, jak většina z vás tuší.

post-23107-0-72371300-1409931055_thumb.jpg

Jinak jsem jen sloupal folie a šly na ruku, ani jsem je nenařídil. A najednou zjistím, že je o hodinu víc. Takže monstra nejen že ukazují čas, oni jím dokonce umějí cestovat.  :eek:

Sorry za mobiloidní fotku.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
  V 5. 9. 2014 v 15:33, konnan napsal:

Opravdu nechápu, jak si někdo může koupit takhle šeredný hodinky. Tak přesně tohle jsem si říkal před měsícem. A dopadlo to přesně tak, jak většina z vás tuší.

attachicon.gif20140905_162631.jpg

Jinak jsem jen sloupal folie a šly na ruku, ani jsem je nenařídil. A najednou zjistím, že je o hodinu víc. Takže monstra nejen že ukazují čas, oni jím dokonce umějí cestovat.  :eek:

Sorry za mobiloidní fotku.

Vždyť to jsou strašně ošklivý hodinky ;)

post-7078-0-18936000-1409934580_thumb.jpg

Asi proto je mám skoro obden na ruce :)

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

Kluci opravdu paradni stroje,gratuluji!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...