Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to jsem se skoro trefil :))

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LukeD
Odesláno

Dáš gumový řemínek do hrníčku a zaliješ vroucí vodou necháš vystydnout, pak vyndáš a je měkčí. Barvu (černou) to nezměnilo 

Díky moc. Jak to tak teď čtu, tak si vybavuju, že už jsem to tu nejspíš také někde viděl, včetně dotazu na to, zda má být ta voda jen horká, nebo právě vroucí. Asi to tedy vyzkouším...

Odesláno (upraveno)

Jo, to se ti ani nedivím. Vůbec si nedovedu představit, že bych tyhle krásky kdy prodal - zvláště pak když indexy mají na rozdíl od těch tvých v pohodě. A tvé fotky už jsem projížděl dříve. Máš je fakt nádherné (hlavně to makro)! Já se s těmi svými mobilovkami pomalu stydím sem něco dávat.

A k té gumě. Je to možné, že si zvyknu. Ostatně, když jsem přišel na Chronomag, tak jsem si nedokázal představit, že bych nosil hodinky na tahu. Přesněji řečeno, že bych je nosil na něčem jiném než na kůži. Prostě se mi tah z nějakého důvodu nelíbil. Dnes to mám paradoxně takřka naopak.

Samozrejme dik za pochvalu fotiek, aj keď keď sa na ne pozerám, pripomínajú mi, že nemám v červenom tričku fotiť hodinky, pokiaľ to nie je zámer. To je jedno, čím sa fotí, treba to sem šúpať.

Ja som nosieval hodinky odjakživa na koži a tak mi to vyhovuje najviac. Paradoxne tiež mám momentálne buď gumu alebo kov.

Díky moc. Jak to tak teď čtu, tak si vybavuju, že už jsem to tu nejspíš také někde viděl, včetně dotazu na to, zda má být ta voda jen horká, nebo právě vroucí. Asi to tedy vyzkouším...

Takéto experimenty sa robia ľahko. Skúsiš najprv iba horúcu, ak sa nepodarí, tak pridáš.

edit: podobne sa dá upraviť aj ťah, ak je voľnejší. Zovrieť vodu, hodinky nasadiť na ruku, ponoriť do vody a po minúte vybrať. Ťah sa perfektne usadí :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Řemínek jsem zapnul na dírku jak ho normálně nosím a stočil do hrnku. Normálně jsem ho zalil vroucí vodou z rychlovarný konvice a nechal postupně vychladnout. Na vzhledu se to nepodepsalo, ale řemínek drží tvar jakoby kolem ruky a je mnohem pohodlnější na nošení. Vůbec se toho nemusíš bát :)

Návštěvník LukeD
Odesláno

McStinger: Kůže je super, ovšem má tu "drobnou" nevýhodu, že toho moc nevydrží. To jsem zjistil už u svých prvních quartz hodinek. A to nemám nějak extra agresivní pot. Nicméně kovové tahy už jsem adoptoval a s tou gumou uvidím. Ještě mě čeká Nato strap. Na to jsem zvědavý. :)

edit: podobne sa dá upraviť aj ťah, ak je voľnejší. Zovrieť vodu, hodinky nasadiť na ruku, ponoriť do vody a po minúte vybrať. Ťah sa perfektne usadí :)

:D A já hlupák si až do dnešního dne myslel, že na podobné věci slouží mikroregulace...

Odesláno

Tak jsem si je taky pořídil a musím říct, ze naživo jsou jeste mnohem hezčí (zajimavejsi), než na fotkách. Myslím, ze se dlouho ohrejou:-). Mam černou variantu, pravděpodobně rok 2000, takze staré, ale zachovalé, snad budou sloužit.

Jeste musím sehnat tah, pak kdyztak přidam fotky.

Odesláno

Tak jsem si je taky pořídil a musím říct, ze naživo jsou jeste mnohem hezčí (zajimavejsi), než na fotkách. Myslím, ze se dlouho ohrejou:-). Mam černou variantu, pravděpodobně rok 2000, takze staré, ale zachovalé, snad budou sloužit.

Jeste musím sehnat tah, pak kdyztak přidam fotky.

Nedavno ho nekdo(asi zdejsi)nabizel na Aukru,nevim,jestli se prodal,nebo ne...

Odesláno

Tam jsem monstra testoval mesic na mtb v terenu prey les a koreny pak po poly a otresy s presnosti nic neudelaly , ve smyslu rozkalibrovani. Naopak ten uhel ruky k riditkum je mirne natahuje. Tak s monstry na triaton klidne.

Odesláno

Ohledně toho "vaření" gumy... Někde tu lítá staré vlákno, které jsem založil dříve. Jsem nafotil, kterak jsem to upravoval já.

Než to staré vlákno hledat (jsem chvilku marně zkoušel), tak radši dám rovnou fotku sem.

Mimochodem, akorát tu gumu nosím, po třímesíční mesh anabázi :-) V březnu to budou dva roky a guma furt drží stejný tvar.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Ohledně toho "vaření" gumy... Někde tu lítá staré vlákno, které jsem založil dříve. Jsem nafotil, kterak jsem to upravoval já.

Než to staré vlákno hledat (jsem chvilku marně zkoušel), tak radši dám rovnou fotku sem.

Mimochodem, akorát tu gumu nosím, po třímesíční mesh anabázi :-) V březnu to budou dva roky a guma furt drží stejný tvar.

Velká paráda. Díky za "manuál".

Mimochodem, proč je tak důležité mít to zapnuté na dírce, na které to nosím? (Ptám se proto, že já třeba aktuálně střídám dvě.)

Odesláno

Diky, dle navodu vyzkousim.

Odesláno

Hezký :) Přesně takhle jsem tu gumu taky vařil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník LukeD
Odesláno

Tak jsem si svoji modrou gumu "uvařil" a musím říct, že po vyndání z horké lázně je na omak pocitově taková měkčí a ohebnější. Takže už teď se těším, až ji při nejbližším pracovním nasazení vyzkouším i s hodinkami. Jinak pokud jsem s to posoudit, tak změna barvy opravdu neproběhla... A ještě jednou děkuji za tip!

Návštěvník LukeD
Odesláno

Můžu se, prosím, zeptat, kde jsi ten originální tah na Monstra kupoval? Také o něm přemýšlím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...