brumko Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Odesláno 28. října 2013 Nemôžem si pomôcť ale oranžády nosím najradšej. Dnes mi to už nedalo a odklikol som aj čierne monstrá. Čakajú ma zasa tri týždne stepovania a biedneho spánku. Teším sa.
dom1no Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Takže nastal čas na mé první mechanické hodinky. Od té doby, co mě posedla ta vaše nemoc, se v tom půl roku přehrabuju a výsledkem je záměr koupit před Vánoci Monstra. Nejspíš se obrátím na creationwatches.com (Pokud mě nepřesvědčíte, že existuje lepší varianta.)Před prvním nákupem hodinek ze zahraničí bych se chtěl přeptat zkušenějších na pár věcí, zejména:- Můžu se vyhnout DPH? Neskutečně mě s**e platit tuhle daň. Myslím si, že nemá morální opodstatnění a jednoduše nesouhlasím s její existencí. Dá se tomu vyhnout v rámci tuzemského celního řízení? Teď jsem řízení absolvoval s boxerskými rukavicemi z Thajska, o kterých jsem musel prohlásit, že se jedná o dar od kamarádů, kteří tam jeli na dovolenou. Stejně jsem musel platit 96Kč manipulační poplatek České poště, za který jsem dostal akorát několikadenní zdržení a nemohl jsem se mu ani teoreticky vyhnout. (Tímto plivu na existující celní systém. ) Jako krajní řešení mě napadlo nechat si hodinky poslat do Panamy, kam za týden pojedu. Trochu se ale bojím, že mě nezastihnou na hotelu, protože budu celý den pracovat.- Je jasné, že chci novou generaci Monster, ale pořád ještě váhám mezi SRP307 a SRP309 (černé a oranžové). Vím, že je to nekonečná debata a že nakonec se musím rozhoudnout sám, ale když mi k tomu rozhodnutí někdo pomůžete chytrým komentářem, budu rád. ;-) Ze staré generace Monster bych volil jednoznačně oranžové, mají větší koule. U nové generace mi přijde, že díky jiné barvě lumi je černá varianta celkově lépe sladěná (lumi barevně ladí s ocelí a černá na cifru s černou na lunetě). Naopak u oranžové ten efekt sladěné lumi a oceli ubírá hodinkám šťávu. Na druhou stranu Monstra mají podle mě praštit do očí a k tomu je oranžová vhodnější. A teď babo raď. Samozřejmě ocením jakékoliv další podněty a nápady.
TomasH Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Ciste teoreticky... nemuzou je mit i v te Paname? Alespon by sis privezl peknou pamatku a suvenyr. Jinak ber oranzovky, cerne si beztak koupis pozdejc :-)
TomasH Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Na zaruku bych se osobne adi vykaslal. Beztak v pripade reseni zaruky z creationwatch by se mi ty hodinky nechtelo posilat nazpet a handrkovat se s tim. Muj nazor.
brumko Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2013 Dnes som kúpil na Monstrá oranžový Hirsch carbon. Páni, ja neviem........... Nejak mi to nereže. Tah je tah.
jurryk Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Nevím,zdali budeš mít čas slídit v Panamě po hodinkách-každopádně se mi ten Tomášův nápad-názor moc líbí.Pokaždé,když koukneš na ruku,vybaví se ti ten panamskej příběh-kdežto na nervy s pošťákem nevzpomeneš. Další pravda je!!!že když začneš s černýma,tak tě bude po chvilce mrzet,žes jakožto s potápkama nešel do té oranžové drzosti ).Ta oranžová je stále překvapující!!!...budeš jí mít rád...
civrs Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 V 15. 11. 2013 v 8:47, dom1no napsal: Takže nastal čas na mé první mechanické hodinky.......................Zdravím a trochu to tu oživím:-) dom1no,jak to vypadá?vánoce se blíží,už si nakoupil?
dom1no Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 Dal jsem na vaše rady a snažil jsem se obejít všechny obchody, co to šlo. Přece jen hodinky s příběhem mě opravdu lákaly. Chodil jsem po obchodech stejně jako moje kolegyně, které hledaly hadříky. Ne, že by toho času bylo zase tolik. Z práce jsem se utrhnul na dva podvečery.Seiko se v Panamě prodávají, ale protože se jedná o město bohaté, rádi si k hodinkám přirazí tučnou marži, aby pěkné seiko vedle těch ostatních značek nevypadaly lacinně. Našel jsem dokonce jeden obchod, kde měli Seiko 5 a ke své veliké smůle jsem zjistil, že den předem měli na všechny 30% slevu - za tu cenu bych si vybral i hodinky, pro které jsem si nepřijel...Našel jsem si na stránkách Seiko i oficiální adresu. Hodinu jsem po tom baráku pobíhal, než jsem to našel. Nakonec jsem tam objevil dva shrbené chlapíky, jak pitvají nějaké hodinky a bylo mi řečenol, že nic neprodávají, pouze opravují.Takže výsledek: Cenově to v Panamě nebyl žádný zázrak, Monstra jsem nepotkal, takže si na ně radši počkám. Domů jsem jel s prázdnýma rukama. (Téměř doslovně, ty quartzy, co jsem tam měl, se nepočítají ) Teď je třeba zařídit vánoční dárky pro ostatní a pak můžu pořídit jeden i sobě.
gathol Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Tak si začínám říkat, jestli to nebyla blbost, že jsem sem lezl... Ještě před pár měsíci jsem si říkal, jaké to jsou hnusné hodinky. Ale před nedávnem mi přeskočilo a Monstra se mi začala líbit. Tak jsem začal prolézat témata o nich, koukal jsem na fotky a pár nocí jsem nespal, než jsem je konečně objednal. No a jen co došly, tak moji drahou ženu nenapadlo nic lepšího, než mě seřvat za nové hodinky a dát je na hraní kočce...
brumko Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Šmarjá . Pošlem Ti na výmenu za tú hračku na fotke pol metrové konopné lano pre mačku, vo farbe akej si povieš aj s venovaním a bude spokojná aj mačka, aj manželka. A ako bonus pribalím ešte vrecko granúl a nerezovú misku.
Jörg8X Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 gathol: já to mám úplně stejně, taky jsem nechápal, co všichni na těch hodinkách vidí... a teď se jen nemůžu rozmyslet, jestli černé nebo oranžové A mám to možná trochu jednoduší, nemám ženu, ani kočku
TomasH Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Dalsi dobrej duvod proc si kupovat hodinky na tahu- kocky po nem nejdou :-)...
karel hb Odesláno 15. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 (upraveno) Ahoj kluci, kdo shání Monstra a nevadí mu New model s hackingem a ručním nátahem, tak na Mywatcheshub naskladnili pár kousků orange verze za dobrý peníz. Mají tam i jiné verze, ale tahle vychází, dle mého soudu, hodně dobře. Je to verze "J" a tak to třeba někomu, kdo nemá problém s nákupem ze zahraničí, pomůže. http://mywatcheshub.com/seiko-automatic/seiko-men-japan-automatic-4r36a-sport-mwh-srp309-srp309j1-p-47450/ Upraveno 15. prosince 2013 uživatelem karel hb
TomasH Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Bohuzel potrebuju stare a cerne.. achjo
McStinger Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 V 15. 12. 2013 v 21:35, TomasH napsal: Bohuzel potrebuju stare a cerne.. achjoVeď ich tam majú. Teda aspoň na gume.
civrs Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Jaký je rozdíl mezi SRP309K1 a SRP309J1
McStinger Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 V 15. 12. 2013 v 22:08, civrs napsal: Jaký je rozdíl mezi SRP309K1 a SRP309J1J v označení znamená vyrobené v Japonsku, K obyčajne v Malajzii.
Jörg8X Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2013 V 15. 12. 2013 v 21:35, TomasH napsal: Bohuzel potrebuju stare a cerne.. achjočerné mají třeba tady: http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-black-monster-skx779k-skx779-mens-watch-1106.html
gathol Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 V 13. 12. 2013 v 6:06, brumko napsal: Šmarjá . Pošlem Ti na výmenu za tú hračku na fotke pol metrové konopné lano pre mačku, vo farbe akej si povieš aj s venovaním a bude spokojná aj mačka, aj manželka. A ako bonus pribalím ešte vrecko granúl a nerezovú misku. Děkuji za nabídku, manželku pobavila Hraček pro kočku máme dost (nábytek, oblečení, záclony...) Hodinky jsem zachránil a teď je sundávám, jen když mám náladu na jinou barvu strapu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se