Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 17:43, IntoPicture napsal:

Fajn fotky, díky. Brožurka ML je hezká, ale co Mysterieuse Seconde, viděli jste? :)

Jó, viděli, OK, pěkný

Ale zajímavější mi přišel takový švýcarský nenápadný chlápek z one-man-show Nord Zeitmaschine se svým kvik indikatorem

• Odpovědi 104
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 18:14, Viktor napsal:

Ale zajímavější mi přišel takový švýcarský nenápadný chlápek z one-man-show Nord Zeitmaschine se svým kvik indikatorem

Má dva modely, oba v různých barevných kombinacích a je to úžasná záležitost!

post-147-0-31445000-1367004518_thumb.jpg

post-147-0-79197800-1367004527_thumb.jpg

post-147-0-68973300-1367004540_thumb.jpg

Odesláno

Old Summer Palace Fountain s čínským zvířetníkem v podání de Bethune

post-59-0-08629000-1367004812_thumb.jpg

Prvních dvanáct kousků hotových, další tři edice po dvanácti budou mít jiný barevný pozadí za hlavou zvířete v v různých barvách zlata a platiny budou následovat v příštích letech. Všechny čtyři dvanáctky koupil singapurský dealer Hour Glass, část si nechá a část prodá svým asijským klientům.

post-59-0-59093500-1367005021_thumb.jpg

Nový strojek, který tahá skrytě ručky zevnitř.

Špatná zpráva, májský podsvětí je vyprodaný, Takže žádný tyhle hodinky si asi nikdy nekoupím. 

Stejně jako celou řadu dalších.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Viktorovi se nelíbily, já z nich byl nadšenej. Lunochod.

post-147-0-40822300-1367005802_thumb.jpg

post-147-0-39174200-1367005820_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Chyba, že Čajkin sousedil s de Bethune, takhle to jeho vošmirglovaný pouzdro a křivá kulička nějak nepůsobily takovým dojmem. I když Cinema bylo fajn, mladej rusák mi to natáhl korunkou a nechal zmačknout a koníček se rozběhl.

Upraveno uživatelem Viktor
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:02, Viktor napsal:

Chyba, že Čajkin sousedil s de Bethune, takhle to jeho vošmirglovaný pouzdro a křivá kulička nějak nepůsobily takovým dojmem. I když Cinema bylo fajn, mladej rusák mi to natáhl korunkou a nechal zmačknout a koníček se rozběhl.

To jsem netušil, že se tady budeme dohadovat spolu. :D 

Já ti dám vošmirglovaný pouzdro: Bulat steel

Odesláno

S kým jiným než se šílencem, který mě zatáhl ke Kurvám a Sobríňos, kde na mě poulil voči starel Talián a něco mlel strašlivou angličtinou vo vobchodě v Praze a tys mu statečně nahrával. Viděl bych to tak na prodej dvou kousků za rok. Jeden Ty, jeden Roman.

Vlastně tři, ještě Lollohhhhh.

V 26. 4. 2013 v 20:09, Kamil napsal:

To jsem netušil, že se tady budeme dohadovat spolu. :D

Odesláno

Kurvy a synovci, na to slyším. Byli piráti v bronzu - horas del mundo? Hned bych je kupoval. :)

Odesláno

Piráti byli jen v chronu. Zkusím to stručně vyjádřit, ta firma podle mě spěje do prdele, pokud tam už nejni. Ten obchod v Havaně to neutáhne. Přestali hulit doutníky. Ředitel působil jak Spejbl a byl smutnej. Půlku modelů neměli s sebou, Do mojita lili Božkov.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:32, Roman I. napsal:

Kurvy a synovci, na to slyším. Byli piráti v bronzu - horas del mundo? Hned bych je kupoval. :)

Nebyli.

Maj jen jeden kousek a ten se jim někam zatoulal a nemohli ho najít. Ale Viktor má pravdu, starej pán byl krapet mimo, i když to byl sám pan majitel.

V 26. 4. 2013 v 20:41, Viktor napsal:

Do mojita lili Božkov.

Dostane zadarmo drink a eště je nevděčnej. :)

Odesláno

Seiko a Rolex

Zase průser

Seiko mělo nový stánek, vlastně dvojstánek, jeden pro Seiko, jeden pro Grand Seiko, a pořád nikdo na žádný recepci nebyl schopnej odpovědět jedinej dotaz na hodinky, ale voni se ani nesnažej, jen zavrtěj hlavou a tvářej se, že máš jít do p....e.

post-59-0-34540000-1367009520_thumb.jpg

No a před cestou jsme se radovali, že jsme to prolomili, všude už jsme byli, i do Breitlingenu jsme se dostali, ale letos konečně přejdem přes drsnou vochranku Rolád. Schůzka domluvená  na dvanáctou s Celine Dion Monney, dovnitř nás pustěj, čtvrt hodiny čekáme, pak říkáme, kde je ta holka, my na to serem, a voni OK, tady máte tašku s trapným press-kitem bez úesbéčka a čau.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Trochu vám spravím náladu - jedná se o stejné hodinky. Ta barva, hloubka a struktura číselníku je naživo úchvatná.

post-147-0-00445900-1367009868_thumb.jpg

post-147-0-09357300-1367009874_thumb.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 20:55, Viktor napsal:

Seiko a Rolex

Zase průser

Seiko mělo nový stánek, vlastně dvojstánek, jeden pro Seiko, jeden pro Grand Seiko, a pořád nikdo na žádný recepci nebyl schopnej odpovědět jedinej dotaz na hodinky, ale voni se ani nesnažej, jen zavrtěj hlavou a tvářej se, že máš jít do p....e.

Ještě jsem to šel zkusit druhej den. Přes dvě evropský hostesky jsem se dostal na nějakého Japončíka, kterej půl hodiny hledal, kdo je responsible pro Česko. Pak zjistil, že Německo. Když jsem chtěl kontakt pro domluvení schůzky na příští rok, dal mi vizitku, na které bylo seiko.de a mail info@seiko.de. Že prý nic jiného nemá. Tak jsem mu sebral z ruky svou vizitku a šel doprdele.

Zase to ale pro příští rok vypadá nadějně u obou velkých B a dokonce i u PP. :)

Odesláno

Jinak to pívo ve Fallerhofu nebylo tak špatný, sice euro pivo podivné světlé barvy, ale nepřekysličníkovaný, pitelný, bez následků druhý den, kterými jsou proslavená piva rakouská.

Já si dal ten samý Holzfallersteak i druhý den, salátek, opečený brambor, maso křehoučký, fajnový jidlo. Mně se v tom Německu a Švajcu tak líbí, nikde se neválejí vajgly, krabičky od cigaret a plastový flašky. Jen ta protestní akce byla dost trapná, napřed dorazili švýcarský fízlové, celý prostor ohradili žlutou páskou, zavolali sanitku, pak se ze střechy začínali spouštět myči voken, na zádech měli nápis o "dirty gold", pár holek s podpisovejma archama, jeden chlápek s megafonem, za hodinu a půl s v klidu sbalili fidlátka a začala hrát švýcarská dechna svoje New Orleans fláky.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 26. 4. 2013 v 21:05, Viktor napsal:

Jinak to pívo ve Fallerhofu nebylo tak špatný, sice euro pivo podivné světlé barvy...

Mně ta močka nechutnala, druhý večer jsem si dal Weißbier a to bylo o něčem jiném. :thumbsup_anim:

Odesláno

Weiss Bier můžeš vypít dvě, pak už to nejde, moc droždí.

Já byl po těch světlejch chcankách po ránu svěží, jeden rozpustnej paralen, jeden ibalgin a trádá nahodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...