krtek Odesláno 27. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2007 no však já to taky domlouval a posílal v září, takže tehdy ještě asi byly... Hm, mně letos v lednu nebo únoru tvrdili, že minerální skla do Sport I pouzdra nejsou a nebudou, protože jim to dodavatel odmítá dělat. Takže jsem na ty, co jsou teď v renovaci, zvolil plast (17k za safír nedám). Pokud ta minerální skla ještě jsou, budu pěkně .
JJ Odesláno 27. března 2007 Nahlásit Odesláno 27. března 2007 Tady jde hlavně asi o to, jestli jsou sklíčka cylindrická nebo konkávní. U konkávního tvaru asi nebude až takový rozdíl mezi minerálem a safírem Tohle sklíčko (minerální) mám na svých červených Sport I. Když jsem ho chtěl na ty druhé (dostanou bílý ciferník), tak už nebylo :-( http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pi...me=DSC_0875.jpg
vito Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Teď právě mám na ruce Sport I gen., původní hodinky, které jsem kupoval před lety, žádná NOS skládačka, všechno původní. A jsou skoro tak pěkné, jako ty po renovaci. Je fakt, že jsem je nosil málo a brzy jsem je uložil do šuplíku, abych absolvoval celé dlouhé období digitálek a dalších kvarcových zázraků. Vytáhl jsem je až nedávno / po registraci v Chronomagu / a svelkým potěšením je nosím. Nemoc, která se odborně nazývá chronomagie je velmi nakažlivá.
pavel23 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 JJ: tak ty bílé nafoť, nebo ještě nejsou hotové? Je to solitér?
JJ Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 No já jsem ještě doma, do ČR pojedu 5. dubna. Hodinky měly být hotové 15. března, zatím se nikdo z Eltonu neozval - oni to poslední dobou s komunikací vůbec moc nepřehánějí, paní Slavíková se nenamáhá ani odpovídat na přímé dotazy.
gutav.lolo Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 to krtek: no teda.mas to nadherne srenovovane.mohl bys mi napsat cenu renovace a co ti na tom delali? taky mam sport Igen.ale je v trapu pouzdro a chci to dat zekonstruovat.tak napis cenu co te to stalo.dik.gutav.
pavel23 Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 JJ: tak až teď jsem si všiml, že nebydlíš v ČR. Hillegom je ve státech? Tak pak dej fotku už se těžším....
JJ Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 JJ: tak až teď jsem si všiml, že nebydlíš v ČR. Hillegom je ve státech? Nikolivěk. Království nizozemské.
krtek Odesláno 4. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 nejlepsi je poslat je do eltonu, odhadnou Ti co je potreba udelat a predbeznou cenu. to krtek: no teda.mas to nadherne srenovovane.mohl bys mi napsat cenu renovace a co ti na tom delali? taky mam sport Igen.ale je v trapu pouzdro a chci to dat zekonstruovat.tak napis cenu co te to stalo.dik.gutav.
Návštěvník tolja Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 No já jsem ještě doma, do ČR pojedu 5. dubna. Hodinky měly být hotové 15. března, zatím se nikdo z Eltonu neozval - oni to poslední dobou s komunikací vůbec moc nepřehánějí, paní Slavíková se nenamáhá ani odpovídat na přímé dotazy. Zde se musím Eltonu a pí Slavíkové zastat.Na položený dotaz jsem dostal promptní odpověď,a na žádost o upřesnění taktéž.S komunikací jsem byl velmi spokojen,méně už s předběžným nejnižším odhadem ceny =). Je možné,že se zákazníkem v realizaci už tak rychlí nejsou,ale to nemohu posoudit.
JJ Odesláno 4. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2007 Ale jo, věřím tomu, že tohle je výjimka. Dnes jsem vše potřebné dohodl s p. Prokopem a naprosto bez problémů.
pavel23 Odesláno 23. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2007 JJ: tak kde jsou ty Igen s bílým ciferníkem. Už je máš?
sonny.c Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 Taky jsem si nechal dát jedny Sporty I. lehce do kupy u "mého" hodináře,jsou v původním pouzdru (dost jeté) ale radost mě dělají velkou... ;-)
docent_tecka Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 ...nadhera... gratuluju, takovou fotku svym Igenum radeji neukazu, aby moc nezavidely :-)
JJ Odesláno 24. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2007 JJ: tak kde jsou ty Igen s bílým ciferníkem. Už je máš? Zítra si pro ně jedu do Neustadtu. Prý jsou v podstatě hotové. A povede-li se to, tak ciferník by neměl být bílý, ale spíše krémový a la Omega Speedmaster Broad Arrow. Ale barvu jsem vybíral z nějakého divného Pantone vzorníku a byl jsem varován, že není 100% záruka toho, že ji trefí. Jen skoro začínám litovat, že jsem nechtěl tmavě modrou lunetu a ručky... Ale to snad nejsou extra drahé položky, takže uvidíme - v případě potřeby necháme předělat.
JJ Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Tak v rychlosti jedna fotka. Barvu ciferníku jsem moc netrefil, takže už je objednaný nový ;-) a fotovýbavu nemám u sebe, následkem čehož je to focené jen mobilem.
X-Bob Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 I TAK GRATULUJI, TY HODINKY VYPADAJI UPLNE JINAK! Rucky jsou cerne???
pavel23 Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Není to špatné taky gratuluji. Až budou líp nafocený tak uvidíme.
cigi Odesláno 26. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2007 Gratulace - v noci musej kráásně zářit - ta svítící barva na světlém podladu dělá divy, neníližpravda? To bílé datum na bílém podkladu neničí ciferník tak agresivně, jako u barevných modelů - řekl bych. Dobrá práce!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se