sect Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Pátek 11.10. v 18 hodin (místo se domluvíme, předběžně restaurace Harcovna, Frýdlant nad Ostravicí) Lukin_ovaBedjassonsect - Asi budu moct......Luki, ale Harcovna pouze pokud zajistíš, že v obsluze nebude ta moje oblíbenkyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Pátek 11.10. v 18 hodin (místo se domluvíme, předběžně restaurace Harcovna, Frýdlant nad Ostravicí) Lukin_ovaBedjassonsect - Asi budu moct......Luki, ale Harcovna pouze pokud zajistíš, že v obsluze nebude ta moje oblíbenkyně.Alda - Tome to mas jedno, studene a slachovite hovezi zebra te stejne neminou zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 7. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2013 Pátek 11.10. v 18 hodin (místo se domluvíme, předběžně restaurace Harcovna, Frýdlant nad Ostravicí) Lukin_ovaBedjassonsect - Asi budu moct......Luki, ale Harcovna pouze pokud zajistíš, že v obsluze nebude ta moje oblíbenkyně.Alda - Tome to mas jedno, studene a slachovite hovezi zebra te stejne neminou zekon7302PetrM (apoň na chvíli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 (upraveno) Alda navrhuje Imrvere, tam ale bude potřeba co nejdříve rezervačka. Je to tam zajímavé a kuchyně je údajně taky dobrá. Drobná nevýhoda (pro někoho výhoda) je, že se tam kouří.Dnes jsem šel kolem a viselo tam tohle: Upraveno 9. října 2013 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Co říkáte ? Pokud chceme do Imrvére, musíme dát do zítra dohromady počet (kvůli rezervaci)Co říkáte na to Imrvére ? Kdyžtak tam brnknu a zamluvím 8 míst (je to i s rezervou vzhledem k aktuálně přihlášeným). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 A kde je, kuwa Imrvére ? Ať to zase nemusím někde hledat. Já sice nekouřím, ale už jsem zvyklý, že z hospody vždycky smrdím. Aldo, doufám, že vezmeš SARy. Rád bych je viděl naživou. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 9. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Oká. Zítra to zkusím bloknout pro 8 lidí. Pokud se do té doby nedopíšou další a bude nás více.Já byl v Imrvére v lehkém šoku, když jsem po půlhodině sedění zjistil, že sedím u šicího stroje .... Každopádně to tam stojí za vidění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nikdo další se nepřihlásil, takže jsem bloknul stůl pro 6. Máme to v imrvére od 18 hodin na jméno Lukáš. Odkaz a mapka je zde:http://www.imrvere.com/www/cz/kontakt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Je to lepší než jsem si myslel, od dnešního dne je restaurace NEKUŘÁCKÁ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Karvinská buňka přeje všem gorolům a hostům příjemnou zábavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Po nějakých těch telefonátech jsem navýšil rezervaci na 8, začátek v 18 hodin (dorazím cca v 18.15) Rezervace je na jméno Lukáš, kdyby někdo přišel dříve ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Synci, dneska nedorazim bo mam za sebou dvoudenní "strategický vorkšop vedení fabriky" a játra mám jenom jedna Slibuju, že příště už dojdu i s novým přírůstkem, který už je na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Davide, vyklop to nebo Ti to řeknu ala Čendík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ...není to Damasko...není to Mühle Glashütte....ale jsou také z Germánie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Aha, takže Lanýže a synci. Logicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Aha, takže Lanýže a synci. Logicky. ...pojďme o pár úrovní níže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ne ne, je to něco nazelenalého z Jörgovy dílny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Stowa! Na ty jsem zvědavý!Bo sem na ně v inzerci často zíral. Bál jsem se jen rozměru lug to lug. Jo! Je to trochu macek, ale na gumě to bude ok. Papírově jsou kratší než moje Fortisy. Na tahu jsou ale delší a těžší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Pražská naplaveninová jednobuňka bohužel nedorazí, užijte si to. Imrvére je takový fajn studentský level, bylo už na čase z toho udělat nekuřáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Ahoj chlapi. Dík za příjemný večer. Zase jsem se vzdělal, toho není nikdy dost. Když jsem dorazil domů, ještě jsem stihl vypít půl barelu toho borůvkového piva. Já nevím, proč vám nechutnalo, mě přišlo hodně dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se