haky73 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Zakládám zde podruhé vlákno co koupit do této ceny.Nyní už mám trošku jasněji než pře zhruba 3/4 rokem.Průměr min. 43. max 46mmInhouse strojekLíbí se mi komplikace, takže nic jednoduchýho.Sportovní vzhled a jakási univerzálnost nošení.Průhled dýnka vítán a snad i vyžadován.Mám favorita v Zenithu jak jsem tu už několikrát zmiňoval a dokonce i konkrétní model v . (ty už jsou nad 200) Celkem mi vadí že to nemá vteřinovku, zajímalo by mě, jak se pak měří denní přesnost.Ještě mě celkem bere Zenith El Primero Chronomaster Open MoonAlternativu mám v Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving Hubloty Byl bych rád za připomínky jak k výběru, tak i k další typům.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já bych rozhodně šel do těch Doublematicu a vteřinovku bych vůbec neřešil. Skvělý stroj El Primero, 45mm, alarm!, worldtimer (ten bych oželel, protože jsou díky tomu trochu přeplácaný), ukazatel 50 hodinovy rezervy, atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Z těch, co tam máš, za mě Doublematic, skvělý hodinky... Co se týče dalších tipů, tak začnu třeba s Carl F. Bucherer Patravi Traveltec GMT, naživo umí udělat opravdu dojem, zajímavá komplikace, dokonalé zpracování, úžasný cifr a druhého s nimi jen tak nepotkáš... Průhled dýnkem nemají, zato z boku ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 ukazatel 50 hodinovy rezervy, to je ukazatel rezervy budíku ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 OSobne se mi strasne libej tyhle IWChttp://www.worldwatchreview.com/wp-content/uploads/2011/11/iwc-portuguese-yacht-club-chronograph-edition-volvo-ocean-race-2011-2012-front.jpgale na tebe asi malo komplikaci ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 30. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) ale na tebe asi malo komplikaci ze? momentálně je tomu tak jak píšeš. Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem haky73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Z těch, co jsi vybral se mi nejvíce líbí ty Zenithy. Tady od trusted seller do 10k Chf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka35 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Doporučil bych Zenith Captain Winsor annual calendar. Sice má průměr pouze 42 mm, ale zato má chronograf a roční kalendář! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 No mně se z toho prvního výběru líbí pouze ty Hubloty, ostatní mi přijdou strašně přeplácané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 za mě Zenith El Primero Chronomaster Open Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 150.ooo.- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 nevim ted aktualni cenu, asi budou neco nad limit, ale ke zvazeni asi jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Ty Blancpainy jsou krásné...nevěděl jsem, že ta cena je relativně rozumná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 1. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 za mě Zenith El Primero Chronomaster Open Moonty jsou taky hodně zajímavý ale už spíš společenský ale jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 1. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 150.ooo.-jo ale tak v eurech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Ty Blancpainy jsou krásné...nevěděl jsem, že ta cena je relativně rozumná Tos nevěděl moc dobře, ceníková je 138.000... ale euro . Vzhledem k tomu, že to je perpetual calendar s turbem, 8-denní rezervou nátahu, s ukazatelem rezervy a v platině, je ta cena opravdu relativně rozumná, ale ne pro tohle zadání . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Seiko Monster si uz mal? Tusim nikto aj zadny priehlad robi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 vono to melo byt v ceskych? (ta cena je opravdu v usd) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 nevim ted aktualni cenu, asi budou neco nad limit, ale ke zvazeni asi jsou.. Taky nevím cenu, ale z toho, co tu bylo v návrzích, je to i přes minimum požadovaných komplikací to nejhezčí. Toť můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Taky nevím cenu Za 200K se koupit dají (nemám CZ ceník, v AT je list 11.700 euro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se