mtruelle Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2013 Sedí na ruce neuvěřitelně :-). I když už tu jistě proběhl tento typ - přesto přidám pát fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 To je ta luneta co žeru(nebo snad ona mne),jestli se někdy rozhoupu pro Pamy,budou to tyhle,ale čelej velký konkurenci.Gratuluju k parádním hodinkám,už máš zásobu řemenů ?
villain83 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Zrovna jsem se na remeny chtel optat:-)Vzdycky,kdyz projizdim fotky mistnich clenu,je pekny videt,kolik remenu kazdej strida,uz to k tomu Panerai kultu proste patri,ja mam v tyhle staji jinyho favorita,ale paradni sou,to je jasny:-)
belkov Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Opravdu nádherný kousek.Paráda a gratulace.
Bullet Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Pam a stridani remenu patri dohromady....az Te to pohlti, neni cesty zpet...:-)
NERO.8 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Krásné, gratulace, užij si je ...Vítej na lodi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Petr Svenda Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Gratuluji i zde, Marceli, Ctěný Mistře! Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2
mtruelle Odesláno 1. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2013 :-) - díky za gratulace. Hodinky mám od pondělí, tak jsem toho z řemenů zatím moc nestihnul - mám origo gumu a origo sucháč, k tomu mám ještě broušené tele od Hirsche / viz foto výše/ a včera jsem objednal černého aligátora, poohlížím se po nějakém canvasu. Ovšem ta výměna řemenů je famozní :-). Ten Aligátor černý proto, že jedu za 14 dní do Anglie na svatbu a chci je použít jako oblekovky k černému obleku :-). Stálo mě to o číslo větší košili kvůlivá manžetě :-).. holt vícenáklady jsou...Jen technická - díval jsem se na řemeny na panatime.com - tam bych si i vybral, deklarují worldwide zasílání i s cenou ... ale lze nastavit Country jen USA a Canada... má někdo zkušenosti?
huhu4d Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Panatime mi posiela na slovensko bez problemov. Dojde to A 7 dni a nepreclievaju to. Platim cez paypal.
mtruelle Odesláno 1. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2013 Jo,jo. Omlouvám se - Panatime je v pohodě.. to byl jiný web. S tím clem - do bude záležet na udané ceně a momentálním rozpoložením celníků, stejně tak s DPH.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se