Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím líbí se mi tyto seika SSC017 co na ně říkáté?? Koupit nekoupit, nejsou nějaké podobné ale automaty radši bych to, projíždím toho spoustu od Seika a nikde nic, takže pokud by vás něco napadlo tak sem s tím :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já ty pepsi kombinace zrovna moc nemusím už několikrát jsem na ně koukal na různých hodinkách, ale pořád jsem k tomu nepřilnul :D

Odesláno

Třebas ti bude k něčemu moje recenze : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48057-seiko-ssc021p/

Díky, po pravdě už jsem jí četl dříve když jsem tady o nich něco hledal tak jsem na tu recenzi narazil a možná i díky ní mě lákají ještě víc. Jasně nejsou to automaty a je to nižší kategorie, ale vypadají skvěle.

Toto téma jsem zakládal hlavně proto aby se mi sešlo více názorů a pomohlo mi to nějak se už rozhoupat jelikož toho mám v merku víc, a nebo najít ještě něco co by mě nadchlo natolik, že bych se na tyto vykašlal :D

Samozřejmě v normální cenové kategorii, ještě jsem tady tomu nepropadnul natolik abych byl ochotný utratit tolik, i když už to trochu také pociťuju začalo to kolem 5k a už se zvedá i když zrovna tyto seika o tolik dražší nejsou...

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem na ně čučel za výlohou v obchodě.

Měli tam verzi stříbrné pouzdro s celočernou lunetou a pak v celočerné PVD úpravě.

Oboje moc pěkný hodinky.

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno (upraveno)

hejdik ? Celočerné? Co vím, tak takové se nedělaly.

Edit: Cos mi to udělal ?! Zadal jsem do google PVD solar diver a nic...ale pak to přišlo. Black solar diver a vyjelo mi SNE245, to se mi bohužel moc líbí :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Dneska jsem na ně čučel za výlohou v obchodě.

Měli tam verzi stříbrné pouzdro s celočernou lunetou a pak v celočerné PVD úpravě.

Oboje moc pěkný hodinky.

Mají je myslím v Prostějově v tom hodinářství na Husserlově náměstí, že? Aspoň tam se je myslím viděl

Odesláno

Jo jo u Skoumala.

Akorát teď jsem trošku blázen z té celočerné verze,taky jsem ji nikde nenašel.

Buď to to byl jinej typ (možná jsem si je spletl s SKA427P1),nebo nevím,budu to muset ještě znovu omrknout.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...