Kev Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Jak se Vám pozdává tento starší model?Nikde jsem se nedočetl jestli v nich pracuje ETA nebo mají inhouse...
F.B. Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Tu by si čosi mohol nájsť: http://www.iwc.com/forum/en/discussion/3984/ F.
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Odesláno 2. května 2013 Naživo to jsou jedny z nejkrásnějších hodinek, jaký jsem kdy viděl.
PepeS Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Pokud se nepletu, tak v nich je 79230, což je upravená ETA/Valjoux 7750.
Kev Odesláno 3. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Toto jsem našel na watchuseek.com: "The Rattrapante/Doppelchrono module is an IWC manufacture module.The module is developed and built in-house and added to the modified 7750 movement.The movement is in total 60% in-house.The other 40% is 7750 based."
mrakodrap Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Naprostý souhlas. Jsou super. Stroj upravrená 7750 s rattrapante nástavavbou od pana mistra Habringa. Naživo to jsou jedny z nejkrásnějších hodinek, jaký jsem kdy viděl.
bandicoot Odesláno 3. května 2013 Nahlásit Odesláno 3. května 2013 Toť otázka, jestli ten modul je inhouse, asi jo Tuším, že to bylo loni, co IWC vypršela exkluzivita a Hr.Habringovi se tak jeho projekt uvolnil i pro jeho vlastní značku. Viz vlákno zde. Já teda dost můžu spíš původní Doppelchronograph s hranatou hodinovkou nebo teď nové Doppelchrono založené na Fliegeruhr. Jen ta cenovka je masakr.Siptfajry jsou krásný, ale na pilotky pro mě moc zdobný.Kdybych si měl dneska vybírat Doppelchronograph, půjdu do Habringa, protože je to víc "inhouse" a za míň než IWC.
PepeS Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Odesláno 4. května 2013 Spitfajry jsou krásný, ale na pilotky pro mě moc zdobný.To je problém mnoha dnešních hodinek, funkce ustupuje vzhledu. Základní vlastností pilotek nebo potápek bývala přehlednost. Než by z těhle hodinek někdo odečetl v noci přesný čas, tak by minul Anglii
cigi Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Kdybych si měl dneska vybírat Doppelchronograph, půjdu do Habringa, protože je to víc "inhouse" a za míň než IWC. Jawohl, ... presne tak !!! A taky je hezčavejčí....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se