Honza.manta Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Jojo je tam pod displejem, pokud si pamatuju, na obou stranách vodivá guma. Očistit lihem a dobře dát zpátky, Už jsem to před lety párkrát dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Kolik takové primky stojí a dají se ještě někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 Občas na některém z aukčích portálů, nebo tady na fóru. Ale připadá mi, že nějak ubyly, kdysi jich bylo dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 No ve slušném stavu se na aukru občas objeví a cena se hýbe podle zájmu, ale ranec to není. Svůj odhad ti hodím v SZ, neboť to tu čtou i aukro prodejci a nechci napovídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mra Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Díky za rady! Sám jsem se do opravy pouštět nechtěl. Hodinky jsem zanesl k p. Frýdlovi, který dělal co se dalo, ale nakonec zněl verdikt jasně - oxidace. A problém nebyl jen ve špatném kontaktu. Takže si počkám na aukru na nějaké další a vyměním celý strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Tohle vlákno nám nějak umřelo. Dovolím si ho oživit. Dnes jsem konečně doplnil svoje stádečko o chybějící modrou variantu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Tohle vlákno nám nějak umřelo. Dovolím si ho oživit. Dnes jsem konečně doplnil svoje stádečko o chybějící modrou variantu: P1010061.JPGHonzo, nádhera. Jen mně udivuje, že nemáš ani jedny na tahu, na kterém se myslím původně i prodávaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Honzo, nádhera. Jen mně udivuje, že nemáš ani jedny na tahu, na kterém se myslím původně i prodávaly.Měl jsem - sundal jsem. Mám je všechny v dost dobrém stavu a kovový tah s pochromovaným pouzdrem dělá divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Měl jsem - sundal jsem. Mám je všechny v dost dobrém stavu a kovový tah s pochromovaným pouzdrem dělá divy.tak to je jiná! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 (upraveno) Zdravím přátelé, mám možnost zakoupit tyto Prim digitálky. Dle informací od prodávajícího mají bohužel jedinou vadu. Pravděpodobně je nefunkční podsvícení displeje. Jde mi o to, zda je reálné tuto poruchu odstranit, nebo zda se jedná o poškození takového rázu, že by bylo nutné vyměnit celý strojek. Upraveno 16. srpna 2014 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Opravdu nemá nikdo s touto vadou nějaké zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Je tam malinká žárovička a je napájená na tišťáku. Výměna není až tak problém, spíš nevím, kde ji sehnat. Řešení je, koupit ještě nefunkční kus a vzít to z něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Honzo, díky za odpověď. V tom případě si asi počkám na nějaké, které budou 100% funkční. Tyhle hodinky se všeobecně shánějí dost blbě, takže bych po koupi ještě čekal x týdnů popřípadě i měsíců, než bych mohl koupit dárce náhradních dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Myslím, že je dost velká šance použít žárovku i z jiných digi, které pokud jsou z masovek, budou oproti Primkám levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Myslím, že je dost velká šance použít žárovku i z jiných digi, které pokud jsou z masovek, budou oproti Primkám levnější+1záleží na tom, proč tyto digi chce, protože na nošení žárovička není potřeba v podstatě vůbec a do sbírky by s "neorigo" možná nebyl spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Do sbírky určitě nebudou (počkám na nějaké NOS), spíš na takové občasné nošení s pocitem, že máš na ruce něco trochu zajímavého Ono je to vlastně zbytečnost, ale ve vztahu k hodinám jsem perfekcionista a docela by mne mrzelo, kdyby osvětlení nefungovalo. Každopádně nápad s nahrazením žárovičky z jiného dobového typu je opravdu dobré řešení, takhle jsem nad tím neuvažoval . Nakonec je tedy asi koupím, v nejhorším budou následně hrát roli zdroje náhradních dílů. Nicméně bude nejlepší, když je v pondělí odnesu ke svému dvornímu hodinářskému mechanikovi a on si s tím už snad nějak poradí. O výsledek se následně v tomto vlákně podělím. Edit - chyba Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem Flavamatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 proc je na dispeji napsano spanelsky datum (fecha)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Napadá mne zcela logické vysvětlení. Jednalo se o modul, který byl původně určen pro soudruhy z Ostrova svobody. Jestliže se nepletu, Prim digi jsou vlastně převlečené ruské digitálky Elektronika. V Eltonu byly pouze vkládány ruské moduly do československých pouzder. Pravděpodobně byly do ČSSR dodány moduly, které byly původně určeny pro Kubu. Prosím o doplnění mé teze nějakého místního erudovaného znalce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Připadá mi to logické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 kam pak byly zamýšleny ty s nápisem DATE ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se