Ondrej71 Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Dnes jsem si pořídil ( již podruhé ) tyto, podle mne jedny z nejhezčích pilotek. Tentokrát dokonce v TOP provedení - detaily zde http://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-xl-45/archimede-pilot-xlh-topIdeální rozměr 45 mm , přitom nízká výška, takže plánuju používat i jako oblekovky Níže dvě rychlofotky, další dodám později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Kupodivu i přez svůj obří rozměr vypadají na ruce opravdu parádně.Kolik máš obvod ruky-18? Ty modrou rámovaný ručky mě berou.Gratuluju k pěknejm pilotkám za slušnou cenu. Upraveno 11. května 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Díky :-)Obvod zapesti nyni 19 cm. Velmi příjemně se nosí a díky nižší výšce mám pocit dokonce menších hodinek nez např Steinhart 44 Nové foto na remenu od mistra Zrna :-) Upraveno 11. května 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 (upraveno) Hm,tak to já mám 18,měl bych to jako cihlu na krku Tobě sednou parádně a řemen nemá chybu,tak ještě jednou gratuluju.Opravdový pilotky,bezvadná čitelnost a obří velikost co sedne i na rukavici.Prostě pilotky tak,jak si je představuju. Upraveno 11. května 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Hm,tak to já mám 18,měl bych to jako cihlu na krku Tobě sednou parádně a řemen nemá chybu,tak ještě jednou gratuluju.Opravdový pilotky,bezvadná čitelnost a obří velikost co sedne i na rukavici.Prostě pilotky tak,jak si je představuju.Díky, baví mě moc. Neni to jen o obvodu ruky, spíše o celkových proporcích ruky. Brácha ma taky obvod 18 a vypadaly na něm perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Jedna na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Sedi ti jak p..el na hrnci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Sedly Ti Ondro skvěle. Gratulace.Řemen taky super.Můžeš je vzít na sraz, zkusil bych si je na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Závidím že můžeš mít takový hodinky - na mé malé ručce by vypadali obrovsky ale moc se mě líbí :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2013 Sedly Ti Ondro skvěle. Gratulace.Řemen taky super.Můžeš je vzít na sraz, zkusil bych si je na ruku. Díky Pavle, vezmu je s sebou :-) Závidím že můžeš mít takový hodinky - na mé malé ručce by vypadali obrovsky ale moc se mě líbí :-(Díky. Videl jsem je i na menší ruce nez mám já a nebylo to zle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 fakt mi přijdou hodně fotogenické, jen kdybych s sebou nosil kromě ajfounu i foťák pár pokusů o zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Jsou moc krásné! Těším se, až je uvidím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) na srazu je vyměním za ta Tvá úžasná IWC - na pár minut Upraveno 14. května 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 na srazu je vyměním za ta Tvá úžasná IWC - na pár minut Perfektní, s tím souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2013 u řeky a u moře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Asi mi nutně chybí v kolekci pilotky. Opožděně gratuluju, sedí Ti nádherně, manuální nátah chválím. Díky za fotky, už jsem v tomhle vlákně asi po páté a budu se dál vracet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 Skvele! Videl som ich v inzercii, dost dlho tam boli, no nakoniec nasli toho spravneho majitela Vyborny remen si im dal, tak nech dlho sluzia a robia radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 (upraveno) Ondrej gratulujem veľmi pekné fotky......Ja som tiež nad nimi rozmýšľal, ale som preplnený momentálne.......Ak by ťa omrzeli, daj vedieť, mal by som potom záujem....... Upraveno 16. května 2013 uživatelem kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 niet co dodat, jedny z naj pilotiek za naj cenu, a este ti perfektne sedia, co viac si zelat uz len uspesne remenovanie, nech z nich mas radost co najdlhsie... teda pokial ta kupec co ma preplnene o ne nozbija Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 niet co dodat, jedny z naj pilotiek za naj cenu, a este ti perfektne sedia, co viac si zelat uz len uspesne remenovanie, nech z nich mas radost co najdlhsie... teda pokial ta kupec co ma preplnene o ne nozbija Tak, tak..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se