Hasič Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) ! A ani mi nic nepis..... Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Že se na to kluci nevyprdnete, dyť fajn lidi jako jsou tady najdete jinde fakt těžko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Mas pravdu! Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Tak proc se chova jak kokok? Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 bo to má v povaze :-) pichlavej jak kaktus, ale uvnitř uvnitř je lahodná šťavnatá dužina :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Že se na to kluci nevyprdnete, dyť fajn lidi jako jsou tady najdete jinde fakt těžko.....přesně tak,samej gentleman,vo debila tady nezavadíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 bo to má v povaze :-) pichlavej jak kaktus, ale uvnitř uvnitř je lahodná šťavnatá dužina :-)cožééé?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 jak se na to díváš takový to máš.. kvantová fyzika no ....vědecky dokázaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 REZERVACE a ZRUSENI REZERVACE se nepocitaj do UPu. je to podstatna informace, ktera pet dni nepocka. samo, pokud nekdo rezervuje a rusi rezervaci furt dokola, tak dostane varovani a nasleduji restrikce.Rezervace a rušení a taktéž odpovědi na dotazy bych za UP nepovažoval. To do pravidla pěti dnů nepatří.zrejme prodano je cekam na prachy, az budou love, zavru. takze to je OK. rezervace se zatim tolerujou, dokad se to s nima neprehani.. a vubec, pouzivejte funkci hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 A ted jsme uplne prdeli pane sibir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Líbí se mi jedna zdrcující vyjednávací technika.. vymlčení :-) Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Hehehe tim že se se mnou Milis sešel a nesezhul mě ohen , tak mam nějaké plusove body? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Jasne co te nesezhne to tě posílí, čili jsi silnější než před tímto sebevražedným aktem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Milis nebo Zmizík - šmíráček ktere napada jin?., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 (upraveno) Hele Vraby , nezname se, žádný problém nemáme spolu... Ale fakt mi přijde zbytečné urážet někoho koho neznas a kdo tě se.re jen tu na fóru. Ti lidi kterým to pises jsou skuteční a uvedom si, že urážet jen tak někoho není dobrá strategie...Btw a fakt mě udivuje že za toho smiracka a kokota nemáš ban Tak zhruba navěky... Upraveno 15. srpna 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 mAra_ - moc hezky si to napsal,jeste az moc slusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Btw a fakt mě udivuje že za toho smiracka a kokota nemáš ban Už má na týden. A jestli nepřestane, budeme se muset rozloučit natrvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Už má na týden. A jestli nepřestane, budeme se muset rozloučit natrvalo.Vzali jste Milisovi hračku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Ale prdlajs, ted me mrzi, ze sem nedrzel hubu a vyprovokoval takovou nejapnou vymenu 'nazoru'. Nikdo tady neni zadna moje hracka, ten dotaz byl vicemene bezelstnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se