Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak se v tobě začne probouzet vlídnost, stárneš... Jak říkám po sté, každý si tady stahuje kalhoty zcela dobrovolně. Poté, jak kdokoli z nás tady namastí několik stovek postů, tak zde udělá osobní stopu. Že je Vraby lehce jako Ježíš, kterej musí trpět, aby se mu to líbilo, není věc nová. Že už měl konflikty s více lidmi, taky ne. A ty mi nevykládej, že jsi se jen nevinně zeptal. Chtěl jsi ho vytočit, protože se vytočit nechá :-)).

Já jsem s tím v pohodě. Každá internetová komunita by imho nějakého obecního cholerika a neurotika měla mít, aspoň to tady žije. A ten místní je takovej srandovn? čitelnej :-)

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 13:11, steel napsal:

Je to tak, zkouší to tady snad na každýho, je lepší ho ignorovat, ale ....celkem mě to pobavilo

o kom je rec? Nejak jsem ztratil nit...

Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 21:29, Maxmillian napsal:

Moje? Myslis ten jeden, kde jsem prodaval vic veci, nez je zdravo? Ale po fakticke strance byly ty hodinky na prodej snad popsany a vyfoceny celkem dobre ne.

nene, myslel sem YPA

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 16. 8. 2015 v 21:32, sibirnaya napsal:

nene, myslel sem YPA

ypo má víc prodejů a bojí se finančního úřadu ? to mě poser

Odesláno

byla rec o kvalite inzeratu, napsal jsem:

'vetsina clenu je schopna a ochotna splodit normal inzerat, a ze kvuli par procentum excentriku-vzpominam i na tvoje inzeraty-je zbytecny tvorit regule, pravidla a narizeni'. to tvoje bylo mysleny na tebe, YPO, max to vztahl na sebe. ne, opravdu nepredpokladam, ze mas vic prodeju a bojis se financaku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...