tommas4 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Tvl, starý mazáci neuměj používat ignore list . . .tsk tsk tsk
Návštěvník Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Jak se v tobě začne probouzet vlídnost, stárneš... Jak říkám po sté, každý si tady stahuje kalhoty zcela dobrovolně. Poté, jak kdokoli z nás tady namastí několik stovek postů, tak zde udělá osobní stopu. Že je Vraby lehce jako Ježíš, kterej musí trpět, aby se mu to líbilo, není věc nová. Že už měl konflikty s více lidmi, taky ne. A ty mi nevykládej, že jsi se jen nevinně zeptal. Chtěl jsi ho vytočit, protože se vytočit nechá :-)). Já jsem s tím v pohodě. Každá internetová komunita by imho nějakého obecního cholerika a neurotika měla mít, aspoň to tady žije. A ten místní je takovej srandovn? čitelnej :-)
steel Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 Je to tak, zkouší to tady snad na každýho, je lepší ho ignorovat, ale ....celkem mě to pobavilo
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 13:11, steel napsal: Je to tak, zkouší to tady snad na každýho, je lepší ho ignorovat, ale ....celkem mě to pobaviloo kom je rec? Nejak jsem ztratil nit...
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 13:28, m.n. napsal: Zkusím to ještě jednou... kdyz ma nekdo vic prodeju a obava se zajmu financniho uradu, tak je to tak nejak tolerovany..
sibirnaya Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 21:29, Maxmillian napsal: Moje? Myslis ten jeden, kde jsem prodaval vic veci, nez je zdravo? Ale po fakticke strance byly ty hodinky na prodej snad popsany a vyfoceny celkem dobre ne.nene, myslel sem YPA
Návštěvník YPO Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 V 16. 8. 2015 v 21:32, sibirnaya napsal: nene, myslel sem YPAypo má víc prodejů a bojí se finančního úřadu ? to mě poser
sibirnaya Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2015 byla rec o kvalite inzeratu, napsal jsem:'vetsina clenu je schopna a ochotna splodit normal inzerat, a ze kvuli par procentum excentriku-vzpominam i na tvoje inzeraty-je zbytecny tvorit regule, pravidla a narizeni'. to tvoje bylo mysleny na tebe, YPO, max to vztahl na sebe. ne, opravdu nepredpokladam, ze mas vic prodeju a bojis se financaku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se