Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Retro" části mojí duše při pohledu na Bullheady plesá srdce.. ta racionální si ale uvědomuje, že bych je asi neměl šanci unosit...a tak výsledkem bude jenom čučení na obrázky s vědomím, že je nikdy na ruku nedám (koneckonců ale nejsou zdaleka samotné, však to znáte  :lol2:  )...nejvíc se mi na nich (konkrétně u této černé verze) kromě tvaru líbí ta naznačená perforace ciferníku, remake se jim opravdu povedl

• po měsících...
Odesláno

"Retro" části mojí duše při pohledu na Bullheady plesá srdce.. ta racionální si ale uvědomuje, že bych je asi neměl šanci unosit...a tak výsledkem bude jenom čučení na obrázky s vědomím, že je nikdy na ruku nedám (koneckonců ale nejsou zdaleka samotné, však to znáte  :lol2:  )...nejvíc se mi na nich (konkrétně u této černé verze) kromě tvaru líbí ta naznačená perforace ciferníku, remake se jim opravdu povedl

Pridavam link na vsechny tri varianty... U mne vitezi ty s bilym cifernikem. Nastesti je ta cena dost vysoka, na to /abych to impulsivne zacal kupovat.

P.

Odesláno

Bomba, tyhle mě opravdu oslovily, hned na první pohled...to už se mi dlouho nestalo. Ještě by to chtělo mesh náramek:-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...