Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Elton to fakt se značkou PRIM prokaučoval. Lidé, kteří nevědí směřují automaticky k MPM a pak šíří do svého okolí "falešný" PRIM patriotismus. Pokud to alepsoň skládají u nás (???), tak to je fajn, zas dají někomu práci a nekompletujou to v P.R.C.

Odesláno

Může někdo zasvěcený shrnout v několika větách, v čem je zakopaný pes?!

Určitě jako chronopacienti narážíte dnes a denně na otázky "normálních" lidí, jak je to se značkou PRIM.

Existuje tedy jednoduchá a srozumitelná odpověď?

Předem děkuji...

Odesláno

Určitě jako chronopacienti narážíte dnes a denně na otázky "normálních" lidí, jak je to se značkou PRIM.

Já narážím akorát na to, že hodinky jsou normálním lidem obecně celkem pr**le a Primky obzvlášť :)

Odesláno

Problém je tam že se vyrábělo pod jednou značkou na několika místech a když se prodávalo a restituovalo tak se nikdo moc nezajímal co prodává a komu. A bohužel   

Elton to nezvládl mám kolem sebe několik značek, co se rozpadly ale všichni si svojí značku obhájily

• po měsíci...
Odesláno

Na Chronamagu se už opakovaně a vždy vášnivě  :chair: diskutovaly dotace z národních a EU fondů pro společnost ELTON hodinářská a.s. z Nového Města nad Metují. Tak jsem se podíval i na jejich rivala, o kterém je toto vlákno, na společnost MPM -QUALITY v.o.s. z Frýdku-Místku.

Pro skeptiky to asi nebude překvapení, ale všichni na Chronomagu, kdo jsou tím nebo jiným způsobem daňovými poplatníky v ČR nebo jiném státě EU, na primky z Frýdku-Místku také už přispěli. :taz:

Více o dotacích z EU a národních fondů pro splečnost MPM -QUALITY v.o.s je v článku na mém zdejším blogu.

Odesláno

prestoze mi je MPM hodne nesympaticka spolecnost, asi bych videl jako nejvhodnejsi reseni fuzi elton a mpm se zachovanim "vyroby" v nmnm.

to by predpokladalo samozrejme ukonceni soudnich sporu oobustranym pristoupenim k dohode :). at uz je to jak chce, ocividne manazeri v mpm vedi moc dobre, co delaji, kdyz se spojuji s klasickymi "stopro ceskymi" vyrobci jako preciosa a tak. na druhou strany elton tkay vyrabi kvarc srot pochybne kvality za hubicky (no offense). kdyby se tyhle dve veci spojily, byli by vsihcni happy. zachovala by se vyroba (jeslti se to tak da nazvat) puvodnich inhouse kalibru, moznost renovaci a zaroven snad i (dobra) ceska znacka. ale to je jen takova vikendova uvaha 

Odesláno

no ja se taky za elton modlim, ale kdyz clovek vidi co predvadeji (viz zde ruzna vlakna ala alza, reklamace a stale rosotuci ceny...), tak je mu ouzko. takze kdyby uz to slo do kytek a jakymkoliv zpusobem by se tam podarila zachovat vyroba, je to porad lepsi nez to zavrit a rozprodat masiny, pronajmout vietnamcu jako sklad (pestirnu travy) etc etc...

Odesláno

prestoze mi je MPM hodne nesympaticka spolecnost, asi bych videl jako nejvhodnejsi reseni fuzi elton a mpm se zachovanim "vyroby" v nmnm.

to by predpokladalo samozrejme ukonceni soudnich sporu oobustranym pristoupenim k dohode :). at uz je to jak chce, ocividne manazeri v mpm vedi moc dobre, co delaji, kdyz se spojuji s klasickymi "stopro ceskymi" vyrobci jako preciosa a tak. na druhou strany elton tkay vyrabi kvarc srot pochybne kvality za hubicky (no offense). kdyby se tyhle dve veci spojily, byli by vsihcni happy. zachovala by se vyroba (jeslti se to tak da nazvat) puvodnich inhouse kalibru, moznost renovaci a zaroven snad i (dobra) ceska znacka. ale to je jen takova vikendova uvaha 

Už jsem to tady taky párkrát psal a vůbec mi to nepřijde blbý. Jen je to asi nemožný...

Odesláno

..na dotacie sa vykaslite. miznu po vsetkych statoch EU a my nie sme vynimkou...

postavene na hlavu je to, ak mam kvalitny produkt a degraduje mi ho ina fabrika s totoznou znackou. to je to iste ako by sme na skodovky zacali lepit loga BMW a tvarili sa, ze predavame bavoraky. metrosexualovi to nedojde - ma BMW (aj tak kvalitu vozidiel nepozna). problem je vnimania znacky v zahranici a exporte. tazko niekto prehltne (napr. nas robo, ktory ma prim s turbom), ze student z 2.A nosi rovnaku znacku.

Odesláno

Pěkně vychválili preciosácký povrch, ale nikde nevidím, co je srdcem těch, cituji, spolehlivých českých MPM Primek.

Odesláno

Pěkně vychválili preciosácký povrch, ale nikde nevidím, co je srdcem těch, cituji, spolehlivých českých MPM Primek.

Tak už jsem si to našel na jejich webu, Ronda quartz.

Jinak, podobnost loga jistě čistě náhodná?

9113178551_b9e964f46c_n.jpg

(klik)

Odesláno

Mně MPM se*re tím, jak se chová. Když loni udělali TOHLE, definitivně u mě skončili, i kdyby výrobu kompltně přetáhli do ČR a začali vyrábět bůhvíco, na ruku bych to nikdy nedal.

Odesláno

Mně MPM se*re tím, jak se chová. Když loni udělali TOHLE, definitivně u mě skončili, i kdyby výrobu kompltně přetáhli do ČR a začali vyrábět bůhvíco, na ruku bych to nikdy nedal.

tak o tomto som nevedel...nechutne!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...