Hasňa Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (upraveno) Jo, v tom prvnim prispevku se to skutecne pise, prehledl jsem to. Aquatimery ja miluju. Jsou to asi prvni hodinky z vyssiho hodinkoveho sveta, ktere mi kdy padly do oka a do dnes si to pamatuju, bylo to nekdy v roce 2000, nebo 2001. Jednou je snad taky budu mit. Moje jedine Schaffky, kdybych si musel vybrat, by byly Ingy ME na tahu, bo nejlepe sedi k mym zivotnim rolim, situacim, profesi. Ke srovnani zakladni Portugaly Chrono vs. Portofino Chrono nemuzu moc mluvit, bo chrona nemusim, pro stopky jsem nikdy nemel zadne upotrebeni, ale kdybych musel, tak bych asi taky vzal Portofina. Upraveno 19. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Jasně Michale, my srovnáváme modely, které Max měl, tedy klasické Portugaly a tady ty Portofino chrono.. Samozřejmě víme, že ty ostatní Portuguese jsou jinde... hlavně kvůli strojkům. Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně." Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času věnuji sháněním řemenů k PAM.Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou :rolleyes: . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Jasně Michale, my srovnáváme modely, které Max měl, tedy klasické Portugaly a tady ty Portofino chrono.. Samozřejmě víme, že ty ostatní Portuguese jsou jinde... hlavně kvůli strojkům. Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně." Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času věnuji sháněním řemenů k PAM.Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou :rolleyes: .To je dobře :-) Koukej fotit ty tvoje Panerai na poradnejch remenech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně." Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času věnuji sháněním řemenů k PAM.Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou :rolleyes: .No pokud jsi koupil ke každému modelu byť jen jeden kousek tak jsi musel přitáhnout kufr řemenů ne?Déláš mi radost kamaráde. Sice nejsi ještě fanda, ale zato mi krásně supluješ Panerai boutique, který je pro mě příliš daleko. Navíc máš mnohem lepší výběr než třeba v Mnichově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 No pokud jsi koupil ke každému modelu byť jen jeden kousek tak jsi musel přitáhnout kufr řemenů ne?Déláš mi radost kamaráde. Sice nejsi ještě fanda, ale zato mi krásně supluješ Panerai boutique, který je pro mě příliš daleko.Navíc máš mnohem lepší výběr než třeba v Mnichově. Otevřeno máme PO - PÁ 8.00 - 18.00, káva v ceně, BOUTIQUE PAM MNICHOVO HRADIŠTĚ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Otevřeno máme PO - PÁ 8.00 - 18.00, káva v ceně, BOUTIQUE PAM MNICHOVO HRADIŠTĚPo telefonické dohodě může býti i sobota prosím? Od pondělka do pátku totiž nemohu. Studuji odborné terminologie čehokoliv. Káva zdarma však určitě potěší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 V sobotu bohužel ne, to většinou bývám na lovu rozličných zvířat, které následně vyčiňuju a řežu na proužky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 (upraveno) V sobotu bohužel ne, to většinou bývám na lovu rozličných zvířat, které následně vyčiňuju a řežu na proužky .A teď babo raď. Buď budu chytrý a bez hodinek a nebo nevzdělaný s hodinkama. Nu což, asi zvolím raději polohu negramoty se spoustou hodinek. Nejspíše mi to nebude ke cti, ale kupovat hodinky mě stejně baví více než studium. Upraveno 19. května 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Buď budu chytrý a bez hodinek a nebo nevzdělaný s hodinkama.Nic nestuduj, to přijde samo. Jak píšeš, lepší je mít hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Konečně někdo kdo si pořídil nádherné kvalitní hodinky podle mého vkusu At slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Ahoj, tyto hodinky jsem také zvažoval, nakonec Portuguese vyhrály. U Chronographu mi jednoznačně datumovka chyběla, tyhle (obzvlášť v té černé) vypadají magicky. Můžeš mi pls do SZ napsat kde jsi je pořídil? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Jsou nádherný upřímně se obávám že se u mě začíná projevovat chronobundus a i když jsem zvažoval mezi omegou a IWC tak teď už to je pouze o modelech IWC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rufanius Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Tak jsem neodolal a včera jsem si je vyzkoušel v Paříži na letišti...jsou opravdu moc hezký a na IWC s rozumnou cenovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 uzasne. dokonale jednoduche. jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se