Přejít na obsah

IWC Portofino chrono

Doporučené příspěvky

Jo, v tom prvnim prispevku se to skutecne pise, prehledl jsem to. Aquatimery ja miluju. Jsou to asi prvni hodinky z vyssiho hodinkoveho sveta, ktere mi kdy padly do oka a do dnes si to pamatuju, bylo to nekdy v roce 2000, nebo 2001. Jednou je snad taky budu mit. Moje jedine Schaffky, kdybych si musel vybrat, by byly Ingy ME na tahu, bo nejlepe sedi k mym zivotnim rolim, situacim, profesi. Ke srovnani zakladni Portugaly Chrono vs. Portofino Chrono nemuzu moc mluvit, bo chrona nemusim, pro stopky jsem nikdy nemel zadne upotrebeni, ale kdybych musel, tak bych asi taky vzal Portofina.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně Michale, my srovnáváme modely, které Max měl, tedy klasické Portugaly a tady ty Portofino chrono.. Samozřejmě víme, že ty ostatní Portuguese jsou jinde... hlavně kvůli strojkům.

Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně."

Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času  věnuji sháněním řemenů k PAM.
Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou  :rolleyes: :rolleyes:  :rolleyes:  .
Odkaz ke komentáři

Jasně Michale, my srovnáváme modely, které Max měl, tedy klasické Portugaly a tady ty Portofino chrono.. Samozřejmě víme, že ty ostatní Portuguese jsou jinde... hlavně kvůli strojkům.

Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně."

Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času věnuji sháněním řemenů k PAM.

Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: .

To je dobře :-) Koukej fotit ty tvoje Panerai na poradnejch remenech!

Odkaz ke komentáři

Už to jen potvrzuji ... a odtud taky pramení moje věta : "Portofino a Portuguese bych vůbec neřešil, rozdíl vidím taky pouze v ceně."

Ještě, že jsem se z časových důvodů neúčastnil Vaší debaty, většinu volného času  věnuji sháněním řemenů k PAM.

Já totiž nejsem odborník na IWC, tak se chci stát alespoń PAM fandou  :rolleyes: :rolleyes:  :rolleyes:  .

No pokud jsi koupil ke každému modelu byť jen jeden kousek tak jsi musel přitáhnout kufr řemenů ne?

Déláš mi radost kamaráde. Sice nejsi ještě fanda, ale zato mi krásně supluješ Panerai boutique, který je pro mě příliš daleko.

Navíc máš mnohem lepší výběr než třeba v Mnichově.

Odkaz ke komentáři

No pokud jsi koupil ke každému modelu byť jen jeden kousek tak jsi musel přitáhnout kufr řemenů ne?

Déláš mi radost kamaráde. Sice nejsi ještě fanda, ale zato mi krásně supluješ Panerai boutique, který je pro mě příliš daleko.

Navíc máš mnohem lepší výběr než třeba v Mnichově.

Otevřeno máme PO - PÁ 8.00 - 18.00, káva v ceně, BOUTIQUE PAM MNICHOVO HRADIŠTĚ

Odkaz ke komentáři

Otevřeno máme PO - PÁ 8.00 - 18.00, káva v ceně, BOUTIQUE PAM MNICHOVO HRADIŠTĚ

Po telefonické dohodě může býti i sobota prosím? Od pondělka do pátku totiž nemohu. Studuji odborné terminologie čehokoliv.

Káva zdarma však určitě potěší.

Odkaz ke komentáři

V sobotu bohužel ne, to většinou bývám na lovu rozličných zvířat, které následně vyčiňuju a řežu na proužky :death: .

A teď babo raď. Buď budu chytrý a bez hodinek a nebo nevzdělaný s hodinkama.

Nu což, asi zvolím raději polohu negramoty se spoustou hodinek. Nejspíše mi to nebude ke cti, ale kupovat hodinky mě stejně baví více než studium.

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...