People Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 cucham limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 19:45, People napsal: cucham limitku Do toho bych šel taky. Hrozně dlouho přemejšlim, že bych podpořil německou malovýrobu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 21:45, emef napsal: Do toho bych šel taky. Hrozně dlouho přemejšlim, že bych podpořil německou malovýrobu. Cigi, aspoň naznač ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 (upraveno) V 13. 11. 2013 v 19:42, Vit napsal: ...Die Gehäuse werden von uns produziert in Deutschland. Werke und Zeiger kaufen wir in der Schweiz, Zifferblätter und Bänder in Deutschland. Montiert werden die Uhren von meinen Uhrmachern.... Verstehst du? Jawohl, danke. Das reicht vollkommend. Tak navrhuji, po Vánocích, bude čas, nedáme tedy tu limitku s unitasem ?? U Kemmnera by mohlo stačit tak 11 - 12 kousků. Nevím, jaké má k dispozici technologie, modely, pouzdra, modely atakdál - vlastně tu značku vůbec neznám - máte někdo přehled? Obrázky sem, prosím. Mám třeba takříkajíc na monitoru r a d i k á l n í chronograf, ale docela jemné německé pouzdro 42mm s unitasem je fajn základna. I když mne vždycky znervóznuje příběh, kdy si je někdo koupí, napíše skvělou recenzi a za dva dny se oocitnou v prodejním vlákně, jak to teď někdo zmáknul s těma marinama. Je to takový podezřelý, byl to zkušený chronopacient. Je ten Unitas fakt švýcarská Eta ?? Někde čuju, chlapi, háček. Upraveno 27. listopadu 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) V 27. 11. 2013 v 18:22, cigi napsal: Jawohl, danke. Das reicht vollkommend. Tak navrhuji, po Vánocích, bude čas, nedáme tedy tu limitku s unitasem ?? U Kemmnera by mohlo stačit tak 11 - 12 kousků. Nevím, jaké má k dispozici technologie, modely, pouzdra, modely atakdál - vlastně tu značku vůbec neznám - máte někdo přehled? Obrázky sem, prosím. Mám třeba takříkajíc na monitoru r a d i k á l n í chronograf, ale docela jemné německé pouzdro 42mm s unitasem je fajn základna. I když mne vždycky znervóznuje příběh, kdy si je někdo koupí, napíše skvělou recenzi a za dva dny se oocitnou v prodejním vlákně, jak to teď někdo zmáknul s těma marinama. Je to takový podezřelý, byl to zkušený chronopacient. Je ten Unitas fakt švýcarská Eta ?? Někde čuju, chlapi, háček. Já je mám furt a prodat je nechci.Fotka strojku je na první straně tohoto vlákna. Myslím, že ten kdo je podával psal, že měl dočasně, protože měl jiné v servisu.Navíc toho prodával víc. Chceš e-mail na pana Kemmnera? Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Kemmner jsem krátce vlastnil a mohu potvrdit, že je to opravdu švýcarský Unitas. Pouzdro je třídilné (luneta, samotné pouzdro, dýnko) a zpracování velmi dobré. Já je vlastně prodával jen proto, že mají větší lug to lug, takže i velikost 42 mm byla na mou ruku příliš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Já se taky trošku bojim, že by mi to bylo velký. :/ Jód, kdyby se to zvládlo nějak dostat třeba do 40 mm, tak jsem jasnej. Ty hodinky jsou úžasný (takhle na obrázkách). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Pod 40 to neklapne s ohledem na velikost strojku... Na druhou stranu si myslím, že s Kemmnerem bude kloudná řeč a dá se na ledasčem domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Jojo, vim, že to je už hodně málo. Ale někde tu bylo vlákno s unitasíma hodinkama do 40 mm. A docela mě překvapilo, že se pár kousků najde. Nechápu, jak to udělali, když ten samotnej strojek má skoro 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Pochybuju, že by nám p. Kemmner udělal pouzdro jen pro nás, to by nás muselo být hodně, řekněme minimálně 30, a to ani nedoufám. Samozřejmě můžeme tam dát menší strojek, třeba wehrmachtswerk AS1130, ten má průměr cca 30mm, ale jen jestli je p. Kemmner sežene. Kolik je ten lug to lug, prosím ?? Myslím, že do 50mm ( zhruba odpovídá klasickému pouzdru 40mm je to všeobecně použitelné, vše navíc už může být fakt potíž. Víte, šel bys do toho ?? Já fakt nevím, Kemmner asi dělá i jiné hodinky, než s unitasem, tak je třeba si vybrat, jestli unitas a nebo co jiného. Unitas pak pochopitelně lze v zásadě piloty ( jen arabská čísla, černé, svítící) nebo maríny (lze i římská čísla, světlé, modřené ručky), případně jednoručky, což vím, že Kemmner dělá, tím je třeba začít. Asi bych začal shánět pár na 100% rozhodnutých zájemců pro práci na návrhu, kterou bych pak dělal na SZ. Já nikdy neměl klasický béčka, ani maríny, vlastně ani unitas, bavilo by mě to moc, i proto, že Kemmner Mechanik logo je prostě děsně dobrý - zcela vylučuje jakékoli stylistické hry, prostě měřák času a basta ( navíc kdyby bylo malý m, je to vlastně i česky ) - takže, když nás bude do Vánoc 9 - 11 skutečných zájemců, tak bychom se do toho mohli pustit. http://www.ebay.com/itm/291026779249 třeba tohle je tdy parádní pouzdro, to bych si uměl představit ihned. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Hele, já do toho jdu. Taky jsem nikdy neměl Mariny a ani Unitas. Akorát teda fakt maximálně těch 42. Myslim, že na Mariny by se nás tu možná mohlo dát dohromady víc, že by se udělalo i menší pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 No, já taky neměl nikdy ani maríny ani pilotky. Ale Unitas mám a dostal mě...Ten tááák krááásně tikááá..Já bych do toho šel taky. Preferoval bych námořnický styl před leteckým, ale nikdy neříkej nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Ten lug to lug je 52 (měřeno ma střed dírky), jinak 54... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) V 28. 11. 2013 v 11:25, cigi napsal: Pochybuju, že by nám p. Kemmner udělal pouzdro jen pro nás, to by nás muselo být hodně, řekněme minimálně 30, a to ani nedoufám. Samozřejmě můžeme tam dát menší strojek, třeba wehrmachtswerk AS1130, ten má průměr cca 30mm, ale jen jestli je p. Kemmner sežene. Kolik je ten lug to lug, prosím ?? Myslím, že do 50mm ( zhruba odpovídá klasickému pouzdru 40mm je to všeobecně použitelné, vše navíc už může být fakt potíž. Víte, šel bys do toho ?? Já fakt nevím, Kemmner asi dělá i jiné hodinky, než s unitasem, tak je třeba si vybrat, jestli unitas a nebo co jiného. Unitas pak pochopitelně lze v zásadě piloty ( jen arabská čísla, černé, svítící) nebo maríny (lze i římská čísla, světlé, modřené ručky), případně jednoručky, což vím, že Kemmner dělá, tím je třeba začít. Asi bych začal shánět pár na 100% rozhodnutých zájemců pro práci na návrhu, kterou bych pak dělal na SZ. Já nikdy neměl klasický béčka, ani maríny, vlastně ani unitas, bavilo by mě to moc, i proto, že Kemmner Mechanik logo je prostě děsně dobrý - zcela vylučuje jakékoli stylistické hry, prostě měřák času a basta ( navíc kdyby bylo malý m, je to vlastně i česky ) - takže, když nás bude do Vánoc 9 - 11 skutečných zájemců, tak bychom se do toho mohli pustit. http://www.ebay.com/itm/291026779249 třeba tohle je tdy parádní pouzdro, to bych si uměl představit ihned. Pilotky nemám, mariny ano.Jsem ochoten pomoci (modelování ve 3D), ale to asi vzhledem k hotovému pouzdru nebude třeba.Účast na 100% potvrdím až potom co uvidím o co jde a alespoň pibližný nástřel ceny.Celková délka je u mých KM cca 51 - 53mm (je to zkoseno). Osová vzdálenost stěžejek cca 48 - 49mm.(měřeno pravítkem) Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 (upraveno) Tak cenu samozřejmě dopředu nevím, ale když vezmeme nějaké standartní pouzdro od kemmnera a víceméně si jenom pohrajeme s cifrem či korunkou ( ono, co taky s unitasem dloouho vymějšlet, tak bych to viděl někde okolo těch standart modelů, ty koštujou kolem 400 Euro ne??Co takhle stovku rezervu, takže tak do 500 euro. Za víc asi nemá cenu Kemmner kupovat. Nejsem náhodou mimo ?? Kurňa, to pouzdro na ebay mě docela bere - šroubovaný stěžejky jsou bezva a to, že oproti jiným podobným pouzdrům vypustili mincovní vroubkovanou lunetu je dóóbrý. Ale 52mm osy stěžejek je fakt na samé hraně, až moc. Budou prostě s vekým strojem, takže velký. Upraveno 28. listopadu 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Asi to je předčasné, ale tady jsou odkazy pro lepší představu. co Kemmner umí.. Navíc jsem jeho stránky nějak nenašel. http://uhrforum.de/kemmner-custom-uhren-gruendung-k-w-o-c-t20916http://uhrforum.de/kemmner-watch-owners-club-k-w-o-c-t64257 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 V 28. 11. 2013 v 18:16, bacil.357 napsal: Asi to je předčasné, ale tady jsou odkazy pro lepší představu. co Kemmner umí.. Navíc jsem jeho stránky nějak nenašel. http://uhrforum.de/kemmner-custom-uhren-gruendung-k-w-o-c-t20916http://uhrforum.de/kemmner-watch-owners-club-k-w-o-c-t64257 Myslím, že žádné stránky nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 fotit teta vies....keby boli v predajnom vlakne tieto fotky, tak by sa po kemmroch zaprasilo ovela skor!krasne oblekovky a , a tie rucicky...mnam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 V 13. 11. 2013 v 12:46, cigi napsal: Nevíte, kde Kemmner dělá pouzdra ? Dělá si je sám ? tu robi puzdro archimede a limes. http://www.ickler.de/de/uhrgehaeuse/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 V 28. 11. 2013 v 16:17, cigi napsal: Tak cenu samozřejmě dopředu nevím, ale když vezmeme nějaké standartní pouzdro od kemmnera a víceméně si jenom pohrajeme s cifrem či korunkou ( ono, co taky s unitasem dloouho vymějšlet, tak bych to viděl někde okolo těch standart modelů, ty koštujou kolem 400 Euro ne??Co takhle stovku rezervu, takže tak do 500 euro. Za víc asi nemá cenu Kemmner kupovat. Nejsem náhodou mimo ?? Kurňa, to pouzdro na ebay mě docela bere - šroubovaný stěžejky jsou bezva a to, že oproti jiným podobným pouzdrům vypustili mincovní vroubkovanou lunetu je dóóbrý. Ale 52mm osy stěžejek je fakt na samé hraně, až moc. Budou prostě s vekým strojem, takže velký. Cigi, tak co, pustil jsi to z hlavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se