Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Avion Shopping park Ostrava, prodejna Planeo Quick Time - sleva na hodinky 30% (na značku Atlantic 40%). Prodejna se stěhuje na jiné místo v rámci shopping parku a mají totální výprodej. Každé hodinky mají jen v jednom kuse, takže kdo dřív přijde... Značky se slevou: Seiko, Doxa, Edox, Oris, Tissot, Certina, Cover, Swiss Military Hanowa, Jacques Lemans, Elysee, Atlantic a možná i nějaké další, které jsem nezaznamenal. Třeba od Certiny už ale nemají nic s automatem, jen quartzky.

Ilustrační fotky - omluvte špatnou kvalitu, foceno mobilem:

SEIKO

Posted Image

COVER

Posted Image

EDOX (mají jich tam víc, ale fotil jsem jen tyto)

Posted Image

ELYSEE (mají zajímavé modely za hodně zajímavé ceny, třeba ty 3 pod lístkem se slevou stály kolem desítky)

Posted Image

ORIS

Posted Image

Upraveno uživatelem bovien
Odesláno

Kdyby v ostravském Planeu nemeli nadsazené ceny a z nich pak ty zmiňované slevy tak by to bylo Prima. Měl jsem zájem o orisy darryl a základní cenu si řekli 39tisic. :-). Opravdu skvělý výprodej. :-))

Odesláno

Kdyby v ostravském Planeu nemeli nadsazené ceny a z nich pak ty zmiňované slevy tak by to bylo Prima. Měl jsem zájem o orisy darryl a základní cenu si řekli 39tisic. :-). Opravdu skvělý výprodej. :-))

Tak to neposoudím, ale co jsem se díval na pár hodinek (Certina, Tissot), tak ceny odpovídají jiným "kamenným" prodejcům. Zaleží i na tom, s čím porovnáváš. Pokud mají cenu opravdu nadsazenou, pak mě jako důvod napadá třeba fakt, že Oris nemusí v Ově nikdo jiný prodávat.

Rozhodně bych netvrdil, že mají obecně nadsazené ceny, protože to pravda není.

Odesláno

Oris je i v DEALu v centru. Ale jinak je fakt, že v Ostravě už další takový obchod asi není.

Odesláno

Dnes jsem se náhodou podíval na slevin.cz, no a co nevidím... Slevy na Omegy. Ale jsou na serveru berzbozi.cz, o kterém jsem ještě neslyšel. Můžete to někdo okomentovat, jestli se to vyplatí nebo jak? Neorientuju se v tom.

Odesláno (upraveno)

To je nějaká limitka nebo custom piece pro pana generála?

Je to limitka 200ks z roku 1997...(pre japonsku spolocnost vyrobcu leteckych bund)

google bol rychlejsi... :D

Upraveno uživatelem stopa99

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...