Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

uz som mu isiel napisat ale ta cena... ked si pomyslim kolko stali nove.. auuuu!

Za dobrý stav se platí tvrdě... Ale i tak to má přepálený, řekněme tak o 20-25% (v porovnání s dřívějšími prodeji).
Odesláno

Za dobrý stav se platí tvrdě... Ale i tak to má přepálený, řekněme tak o 20-25% (v porovnání s dřívějšími prodeji).

Si predstav ze SUS marketovali ako hodinky pre mladu generaciu, ktoru chceli vratit od plastovych digi naspat k rucickovym mechanikam.. V dobrom stave je ich malo, ubuda ich, dolar redne.. necham si zajst chut, aj tak by som ich nenosil :-)

Odesláno

Si predstav ze SUS marketovali ako hodinky pre mladu generaciu, ktoru chceli vratit od plastovych digi naspat k rucickovym mechanikam.. V dobrom stave je ich malo, ubuda ich, dolar redne.. necham si zajst chut, aj tak by som ich nenosil :-)

Je pár modelů, které měly nízkou původní cenu a dnes se draží za násobné částky (v NOS nebo blízko NOS). Jeden příklad za všechny - mechanické Alpinisty s bílým ciferníkem (předchozí generace). btw, ty SUS mě až na strojek vůbec nebraly a stále neberou...

abych nebyl OT, jeté MM za 1350e

http://uhrforum.de/seiko-sbdx001-marinemaster-t97955

Odesláno

Grand Seiko SBGR029 z UK. Jsou trochu potlučené a je tam ten větší ťukanec, ale pokud by se podařilo vyjednat nižší cenu, tak by to po následné léčebné kůře byla pořád dobrá koupě. Ten ciferník je totiž super. Tady majitel rozebírá to poškození.

http://www.ebay.co.uk/itm/Grand-Seiko-SBGR029-automatic-watch-/220953170680?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3371d5d2f8

Odesláno

No....tohle muj rok narozeni....to zni jako vyzva, ne? :-)

No můžeš mu poslat best offer :) Připočti si 20% DPH. No je to pro mě ranec.

Navíc si nejsem jistý autenticitou ciferníku a ruček. Zdají se mi málo patinované a ten nápis "Swiss" vypadá na modernější cifr. Vypadají jako "safe queen", ale může to být skládačka.

A co na to Jan Tleskač? A Cyber? A sibirnaya?

Odesláno

No můžeš mu poslat best offer :) Připočti si 20% DPH. No je to pro mě ranec.

Navíc si nejsem jistý autenticitou ciferníku a ruček. Zdají se mi málo patinované a ten nápis "Swiss" vypadá na modernější cifr. Vypadají jako "safe queen", ale může to být skládačka.

A co na to Jan Tleskač? A Cyber? A sibirnaya?

Tady si necham opravdu poradit od vice erudovanych znalcu RLX znacky...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...