Gilius Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 abych je mohl prohodit u Dušáka výlohou Proč to???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Dušákovi maj u YPA vroubek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Dušákovi maj u YPA vroubek ... ..... včera jsem byl u jednoho dovozce a zažil jsem tam podobnou srandu - nebudu jmenovat,možná je ještě budu potřebovat .......ale jenom pro připomenutí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 jo takhle...pěkná fotka......hnus,velebnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 Ale nás je víc... Že by ještě jedny na pravačku? Bral bych ale jenom osobní převzetí a to bych musel ještě hodně nastudovat, abych poznal fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 Pro příznivce značky Seiko : http://www.aukro.cz/item389669210_potapecs..._automaty_.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 ... já do nich nejdu ---- koupil bych je tak za 5t, abych je mohl prohodit u Dušáka výlohou, ale asi se to vyšplhá výš Ty Bondovky z Aukra jsou ale v mid-size velikosti. Tedy jsou logicky i lehčí, než je běžný model. Tím bys Dušákům výlohu možná ani nerozbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 Bondovky na Aukru??? Ty Bondovky z Aukra jsou ale v mid-size velikosti... Pánové to nejsou "bondovky", ten název se vžil pro Omegy Seamaster 300 M Diver Chronometer, ale model s jiným číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 Pánové to nejsou "bondovky", ten název se vžil pro Omegy Seamaster 300 M Diver Chronometer, ale model s jiným číselníkem. Máš pravdu, Kamile. Stejné pouzdro, jiný číselník. Ale stejně jsou malý Cena je dobrá, ale ta mid-size velikost mi přijde spíše pro holku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 (upraveno) Máš pravdu, Kamile. Stejné pouzdro, jiný číselník. Ale stejně jsou malý Cena je dobrá, ale ta mid-size velikost mi přijde spíše pro holku. A pro koho myslíš, že je chci? EDIT: Ty astrální v tvém avataru mě docela straší, vždycky se jich leknu. Nechceš si tam radši dát něco z Poea? Upraveno 28. června 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 28. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 Krásné chronografy Panerai Ferrari na prodej, zatím za pěkných 520 liber (pokud to není fake..) ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 Bondovky na Aukru??? http://www.aukro.cz/item390738633_omega_pa...ky_automat.html nikdy by som nepovedal, ze take nieco bude na aukru.. este aj mid-size... Preco musi byt registracia na aukro taka zlozita? ach...mohol to dat na ebay No som dost zvedavy za kolko sa vydrazia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2008 nikdy by som nepovedal, ze take nieco bude na aukru.. este aj mid-size... Preco musi byt registracia na aukro taka zlozita? ach...mohol to dat na ebay No som dost zvedavy za kolko sa vydrazia Myslim, ze mistni to vyzenou celkem vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxaxn Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Tak toto by se mně líbilo, ale je to dost peněz http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...ME:B:SS:GB:1123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 nikdy by som nepovedal, ze take nieco bude na aukru.. este aj mid-size... Preco musi byt registracia na aukro taka zlozita? ach...mohol to dat na ebay No som dost zvedavy za kolko sa vydrazia Řekni si limit a budu sázet pod svým NICKem, co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 (upraveno) Takovéhle Alpiny jsem nikdy neviděl, zvláštní kousek . Edit - přidám ještě jedny Avelanche Upraveno 29. června 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Takovéhle Alpiny jsem nikdy neviděl, zvláštní kousek . Jsou ve standardni nabidce na webu Alpina, rozhodne jsou zajimave, problem je jejich velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 (upraveno) Jsou ve standardni nabidce na webu Alpina, rozhodne jsou zajimave, problem je jejich velikost Takhle vypadaly subciferníčky u některých starých chronografů. Líbí se mi to. Co ti vadí na velikosti? Moc malé? Průměr bez korunky je sice menší, ale jsou to hodinky obdélníkové, na ruce budou vypadat akorát. A ten rotor, ten se Alpině moc povedl. Paráda. Edit: foto podobných Eterna... Upraveno 29. června 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 (upraveno) ...Ty astrální v tvém avataru mě docela straší, vždycky se jich leknu. Nechceš si tam radši dát něco z Poea? Pro tebe cokoliv, Kamile Není to sice z E.A.P., ale klidně by být mohlo, ne? Jedná se o foto obrazu, který si doma nemohu pověsit, protože manželku děsí. Takže je zabalený ve skříni. Namalovala ho pro mě kamarádka - jsem na něm já a ona. Tak nás prý vidí Upraveno 29. června 2008 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 ....ale klidně by být mohlo, ne? Jedná se o foto obrazu, který si doma nemohu pověsit, protože manželku děsí.... Ten by ti slušel, dovolil jsem si malou úpravu a ukázku ve svém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se