Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  spiderer napsal:
Kdosi na foru psal, ze cena PVD Unitasu je nekde okolo 15k CZK ;)

Zajímalo by mne co je na tom tak drahého, když česká firma udělá PVD povlak na Unitas za 100,-kč bez pošty.

Upraveno uživatelem Luk
Odesláno
  Luk napsal:
Zajímalo by mne co je na tom tak drahého, když česká firma udělá PVD povlak na Unitas za 100,-kč bez pošty.

To me docela taky, netusim proc 15k ;) Psal to myslim NiG ve vlakne MOiMO kdyz se vybiral strojek ;)

Odesláno
  lib napsal:
To by mě zajímalo, na kolik se ta cena vyšplhá. 1.500 USD podle Tourby je snad jen tahák, ne?

zatial unitas predal za 100-250$, takze s tou sumou 1500$ si "dela prdel"

Odesláno
  spiderer napsal:
To me docela taky, netusim proc 15k ;) Psal to myslim NiG ve vlakne MOiMO kdyz se vybiral strojek ;)

Nepsal jsem to já :)

Tourby mi před pár měsíci nabízel komplet hodinky s PVD Unitasem a cena byla cca. 1.500 EUR (ale už si to přesně nepamatuju).

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Nepsal jsem to já :)

Tourby mi před pár měsíci nabízel komplet hodinky s PVD Unitasem a cena byla cca. 1.500 EUR (ale už si to přesně nepamatuju).

Aha, tak to se omlouvam za mystifikaci ;) Ale nekdo tech 15k CZK psal, jen se mi to nechce hledat :crying_anim02: ;)

Odesláno
  YPO napsal:
ehm.... to je ukrajinská lidová tvořivost,nebo to má nějaký reálný podklad ?

http://cgi.ebay.com/C920-Swiss-watch-Stowa...Q2em118Q2el1247

To je pekelna zalezitost! Uchvatny "PVD" pouzdro, jen ten napis Stowa je takovym divnym fontem, alespon se mi to tak jevi, kazdopadne kdyz se na to podivam tak me zamrazi, tohle bych na ruce urcite mit nechtel :crying_anim02:

Návštěvník YPO
Odesláno
  spiderer napsal:
To je pekelna zalezitost! Uchvatny "PVD" pouzdro, jen ten napis Stowa je takovym divnym fontem, alespon se mi to tak jevi, kazdopadne kdyz se na to podivam tak me zamrazi, tohle bych na ruce urcite mit nechtel :crying_anim02:

jj ---- pouzdro vypadá jako ešuš po 256 polífkách :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...